Etsi ja varaa

Stena Visionin ravintolat ja baarit

Stena Vision laivalla

Stena Visionilla sinulle ei jää nälkä eikä jano. Täällä on monipuolinen valikoima mukavia ravintoloita ja herkullisia aterioita ja aina kylmää olutta läheisessä baarissa.


Restauracja Taste
Taste Buffet

Buffet täynnä ainutlaatuisia makuja. All inclusive päivällisbuffet viiniä ja olutta suosittelen erityisesti.

Täältä löydät kymmeniä erilaisia ruokia ja lisukkeita ja voit koota itsellesi juuri sellaisen illallisen kuin haluat. Tervetuloa makujen maailmaan!

Restauracja Food City
Food City

Food Cityssä voit viettää monta onnen hetkeä. Täällä on rento ilmapiiri ja voit syödä herkullisen illallisen sisältäen klassisia makuja kuten paistettua lohta, kanankoipia ja grillikylkeä. Food City on jotain enemmän kuin itsepalveluravintolan! Se on myös hyvä paikka rentoutua matkan aikana.

Restauracja Metropolitan
Metropolitan Grill

Tyylikäs ravintola kannella 9. Täällä voit maistella herkullisia makuja eri puolilta maailmaa. Keittiömestarin suosituslistalla on myös skandinaavisia makuja. Ruokalista vaihtelee vuodenaikojen mukaan ja tarjoilijamme ovat aina valmiina auttamaan.

Bar C-View
C-view bar

Disko, baari ja paras musiikki merellä! Tilavassa baarissa on tanssilattia keskellä ja näkymät merelle. Tämä on täydellinen paikka rentoutua. Tarjoamme laajan valikoiman drinkkejä ja muita alkoholijuomia. Pyydä baarimestaria tekemään sinun oma lempijuomasi.

Kawiarnia Ristretto
Ristretto

Innostava Coffee menu kannustaa mukavaan juttuhetkeen. Nauti merimatkasta miellyttävässä ympäristössä, täältä jokainen löytää omaan makuun sopivaa juotavaa. Täältä saat myös italialaisia voileipiä, salaatteja ja makeita herkkuja.

Riva Bar
Riva bar

Riva on alunperin italialainen veneklassikko. Tämä baari on rakennettu klassikon tyylikkäitä muotoja mukaillen. Täällä on tarjolla laaja valikoima juomia ja italialaisen keittiön herkkuja. Mukavissa tuolissa istuessasi voit ihailla suurista ikkunoista kauniita merimaisemia.