Lautta Hoek van Hollandiin ja Harwichiin

Matkusta ylellisesti ja tyylikkäästi Englannin ja Hollannin välillä Stena Britannica- ja Stena Hollandica -lautoilla. Harwichista Hoek van Hollandiin kulkeva lauttareitti on suorin reitti Etelä-Englannista Alankomaihin ja Saksaan. Reitti liikennöidään neljästi päivässä, ja lyhyin ylitysaika on vain 6 tuntia ja 30 minuuttia. Matkustitpa päivällä tai yön yli, voit rentoutua yksityisissä kylpyhuoneellisissa hyteissämme. Lisäksi lautoillamme on erilaisia ravintoloita, joiden ruokalistoilta löytyy syötävää ja juotavaa jokaiseen makuun. Halutessasi voit korottaa matkustusluokkasi ylelliseen Stena Plus Loungeen tai nauttia elokuvasta Movie Loungessa. Muistathan myös tutustua alennuksiin Duty Free Shopissamme!  Rentoudu ja nauti suorasta lauttamatkasta Hollannin ja Ison-Britannian välillä.

 

Harwichista Hoek van Hollandiin – tutustu tarkemmin

Kun matkustat Hoek van Hollandin lautalla, pääset kätevästi Hollannin suurimpiin kaupunkeihin: Rotterdam on lähellä ja Amsterdam ja Haag pienen ajomatkan päässä. Hoek van Hollandista on hyvät yhteydet myös muualle Eurooppaan, joten halutessasi voit lähteä autoilemaan kauemmaskin. 

 

Tutustu Hollantiin ja muihin kohteisiin

Haagin historiallinen kaupunki sijaitsee Hollannin länsirannikolla vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä Hoek van Hollandista. Haagista ei tarvitse matkustaa kovinkaan pitkälle, kun oletkin jo keskiaikaisessa Utrechtin kaupungissa. Siellä vierailijat pääsevät uusiin korkeuksiin kauniissa Domtorenissa, joka on Alankomaiden vanhin ja korkein kellotorni. Noin neljän tunnin ajomatka Hoek van Hollandista koilliseen, niin olet Hannoverin sydämessä Saksassa. Tämä elegantti kaupunki on täynnä historiallisia kohteita.

 

Auton kanssa Hoek van Hollandista Harwichiin 

Lauttamatkalla Harwichiin voit tutustua Englannin kauniiseen etelärannikkoon idyllisine kylineen ja upeine maisemineen. Ja vain muutaman tunnin ajomatkan tai lyhyen junamatkan päässä odottaa tietenkin myös Lontoo ja sen laaja kulttuuri-, historia-, ruoka- ja viihdetarjonta. Jos aiot matkata hieman kauemmas, voit tutustua Walesin nähtävyyksiin ja Irlannin taikaan – smaragdisaareen. 

 

Vieraile Englannin etelärannikolla

Voit tutustua aurinkoiseen etelärannikkoon autoillen ja käydä myös Cambridgessa, Norwichissa, Oxfordissa ja Lontoossa, joihin kaikkiin pääsee helposti.  Poikkea matkan varrella lukuisissa viehättävissä kylissä, ui jollakin Blue Flag -rannoista ja tunne hiekka varpaidesi välissä, tutustu UNESCOn maailmanperintökohteisiin, katedraaleihin, kirkkoihin, palatseihin, linnoihin ja moniin muihin nähtävyyksiin. Koitpa nämä lyhyellä matkalla tai pidemmällä lomalla, nautit kokemuksesta varmasti.

 

Emme veloita matkatavaramaksuja. Niinpä voit pakata mukaan kaiken, mitä matkallesi tarvitset, ja lähteä autoilulomalle Stena Linella.

 

Uutta! Duty Free -kauppa satamassa

Jos matkustat autolla, voit hyödyntää upeita säästöjä laivalla ja lisäksi tehdä isoja tukkuostoksia Duty Free -satamamyymälästämme Harwichissa! Löydä vain kaupassa saatavilla olevia tukkutarjouksia – pysäköi autosi, osta verovapaan kiintiösi edestä tuotteita ja anna autosi tehdä raskas työ. Hauskaa shoppailua! 

Matkusta ylellisesti ja tyylikkäästi Englannin ja Hollannin välillä Stena Britannica- ja Stena Hollandica -lautoilla. Harwichista Hoek van Hollandiin kulkeva lauttareitti on suorin reitti Etelä-Englannista Alankomaihin ja Saksaan. Reitti liikennöidään neljästi päivässä, ja lyhyin ylitysaika on vain 6 tuntia ja 30 minuuttia. Matkustitpa päivällä...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Britannicalla ja Stena Hollandicalla

Hoek van Hollandiin ja Harwichiin

Alkaen 148.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAUTTA
Tila

Lautta Hoek van Hollandiin ja Harwichiin

  • Stena Britannica ferry at sea
    Stena Britannica
  • Stena Hollandica ferry at sea
    Stena Hollandica

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Holland
Map showing the routes to and from Holland

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Harwichin satama

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Hoek van Hollandin satama

Matkusta Stena Britannicalla ja Stena Hollandicalla

Hoek van Hollandiin ja Harwichiin

Alkaen 148.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.