Ruotsiin laivalla – oikea valinta!

Upeasta luonnonkauneudestaan kosmopoliittisten kaupunkiensa vilinään Ruotsi on maa, jossa on runsaasti luontoa, kulttuuria, elämäntyyliä ja ruokaa. Se on parhaita ympärivuotisia matkakohteita.

 

Saksasta, Tanskasta, Puolasta ja Latviasta lähtevät lauttamme ovat helpoin ja suorin tapa aloittaa Ruotsin seikkailu. Ruotsin-matkalla auto on erinomainen valinta, sillä sen avulla voit tutustua kaupunkeihin ja liikkua ulkona, jotta voit arvostaa luontoa ja villieläimiä.  Halusitpa sitten viettää illan jäähotellissa, katsella revontulia, nauttia merenelävistä Göteborgissa, laulaa sydämesi kyllyydestä ABBAa Tukholmassa, pistäytyä kullanvärisessä Solar Egg -saunassa, lasketella Åressa, nauttia Smoolannin kauneudesta tai tehdä jotain ihan muuta, matka Ruotsiin saa sinut haluamaan takaisin.

 

Tukholma, Göteborg ja Malmö, Ruotsin kolmella kansainvälisimmällä alueella on paljon nähtävää ja koettavaa monien museoiden, taidegallerioiden, torien ja ruokapaikkojen ansiosta. Ruotsin pääkaupungin Tukholman kaunis arkkitehtuuri, maailmanluokan kulttuurikohteet ja kulinaarinen tarjonta tekevät kaupungista ehdottoman matkakohteen kaikille vierailijoille. Göteborg sijaitsee suojellulla lahdella Ruotsin länsirannikolla, ja sillä on rikas merihistoria. Se tunnetaan hollantilaistyylisistä kanaaleistaan, vehreistä bulevardeistaan ja kapeista kävelykaduistaan, joiden varrella on lukuisia kahviloita ja kauppoja. Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki, eloisa Malmö sijaitsee Etelä-Ruotsissa, ja tämä innovatiivinen kaupunki tarjoaa kaikkea historiasta moderneihin ruokailukokemuksiin ja jännittävään yöelämään.

 

Ruotsi on ympärivuotinen kohde, ja jokaisella vuodenajalla on jotain erilaista tarjottavaa. Kesän pitkinä päivinä jää aikaa tutustua Ruotsin avaraan luontoon, kristallinkirkkaisiin järviin ja kumpuileviin kukkuloihin. Talvella maa herää harrastamaan talviurheilua laskettelusta ja murtomaahiihdosta lumikenkäilyyn ja kelkkailuun ja paljon muuhun. 

 

Ruotsi on vastustamaton!

Upeasta luonnonkauneudestaan kosmopoliittisten kaupunkiensa vilinään Ruotsi on maa, jossa on runsaasti luontoa, kulttuuria, elämäntyyliä ja ruokaa. Se on parhaita ympärivuotisia matkakohteita.

 

Saksasta, Tanskasta, Puolasta ja Latviasta lähtevät lauttamme ovat helpoin ja suorin tapa aloittaa Ruotsin seikkailu. Ruotsin-matkalla auto on...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Ruotsiin

Alkaen 91.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden

Stena Linella on kaksi terminaalia Göteborgissa, yksi Saksan Kieliin suuntaaville ja tämä Tanskan Frederikshavniin suuntaaville matkustajille. Tanskan terminaali sijaitsee kauempana kohti itää Göta-joen varrella lähellä Masthuggets-aluetta. Terminaali on hyvin merkitty E6-tieltä, ja sinne pääsee myös raitiovaunulla.

 

Huomaa: Ajoneuvo voi nousta laivaan vain terminaalin aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuville lähdöille tai Stena Vinga -laivan lähdöille. Laivaannousu jalkamatkustajana ei ole mahdollista näillä lähdöillä. 

Ruotsin länsirannikolla sijaitsevaan Halmstadin satamaan on helppo tulla autolla, sillä moottoritielle pääsee pohjoisesta, etelästä ja idästä. 

 

Tärkeää tietoa: Halmstadista ei voi matkustaa jalan.

Trelleborgin satama on Ruotsin eteläisin, ja se tunnetaan porttina Skandinavian ja Keski-Euroopan välillä. Sinne pääsee helposti jalan Trelleborgin keskustasta tai bussilla, junalla tai autolla.

Stena Linella on kaksi terminaalia Göteborgissa, yksi Tanskan Frederikshavnin suuntaan ja tämä terminaali matkustajille, jotka suuntaavat Saksan Kieliin. Saksan terminaali sijaitsee kauempana kohti länttä Göta-joen varrella lähellä Älvsborgsbron siltaa. Terminaali on hyvin merkitty E6-tieltä, ja sinne pääsee myös raitiovaunulla.

Karlskronan satamaan Ruotsin kaakkoisrannikolla pääsee helposti moottoritien kautta. Karlskronassa on erinomaiset kulkuyhteydet, koska satama sijaitsee eri saarella kuin suurin osa muuta kaupunkia, joten junalla tai jalan liikkeellä olevien matkustajien täytyy ottaa taksi tai bussi päästäkseen satamaan.

 

Ilmoitus jalan tai polkupyörän matkustaville: Karlskronassa meneillään olevien rakennustöiden vuoksi jalan tai polkupyörän kanssa matkustavat kuljetetaan terminaalimme ja lautan välillä linja-autolla. Karlskronaan Gdyniasta saapuvien matkustajien poistumisprosessi voi kestää jopa tunnin. Ota tämä huomioon matkustaessasi. Henkilökuntamme kuljettaa polkupyörät laivaan ja siitä pois, ja ne ovat noudettavissa terminaalista saavuttaessa. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.  

Lauttamme lähtevät uudesta Norvikin terminaalista, joka sijaitsee neljän kilometrin (10 minuutin ajomatkan) päässä Nynäshamnin keskustasta. Uudelle terminaalille pääsee rautatie-/linja-autoasemalta useilla eri taksiyhtiöillä.

Valitut kohteet

 • Öölanti

  Ruotsin kesäinen saariparatiisi! Suuren vaikutuksen tekevä matkakohde – kaikki luonnollisen ja ainutlaatuisen kaunista.

 • Åre

  Maineikkaista laskettelurinteistään, ostosmahdollisuuksistaan, ravintoloistaan ja baareistaan tunnettu Åre tarjoaa aitoa kaupunkitunnelmaa.

 • Tukholma

  Tukholmaa kutsutaan ”kaunottareksi veden äärellä” eikä mikään ihme – Tukholma on upea ja eloisa kaupunki, jossa on hyvin paljon koettavaa!

 • Kalmar

  Matkusta läpi ajan tässä kauniissa historiallisessa kaupungissa.  Tutustu sen linnaan, mukulakivikatuihin ja viehättävään vanhaankaupunkiin. 

 • Malmö

  Rannikkokaupunki, jossa on merenrantatunnelmaa, museoita, monivivahteisia ostosmahdollisuuksia ja vilkas kulttuurielämä.

 • Karlskrona

  Tutustu paikallishistoriaan ja perinteisiin sekä saariston upeaan luonnonkauneuteen. 

 • Göteborg

  Kanavia, vehreitä bulevardeja, kahviloita ja mahtavat ostosmahdollisuudet – seikkailut odottavat sinua Göteborgissa!

 • Idre Fjäll

  Idre Fjäll ihastuttaa kauniilla maisemillaan, ja upeat hiihto- ja retkeilyreitit ovat ihanteellinen matkakohde ympäri vuoden.

 • Sälen

  Sälen on hiihtäjän paratiisi ja upea ympärivuotinen kohde, jossa on kauniita maisemia, järviä ja retkeilyreittejä.

 • Smoolanti

  Jos pyöräilet, patikoit, melot tai kalastat, ihastut Smoolannin luontoon, joka edustaa ”todellista” Ruotsia.

 • Halland

  Kaunis Halland Ruotsin länsirannikolla tarjoaa rikasta ruokakulttuuria, upeita maisemia ja vieläkin parempaa golfia!

 • Glasriket

  Ruotsin lasimaailmassa on niin paljon nähtävää! Kosta Bodan, luonnonsuojelualueiden, rauhallisten järvien ja metsien koti. 

 • Skåne

  Pieni kooltaan, suuri viehätysvoimaltaan. Skåne on taivas vaeltajille sekä vaellusretkien ja ulkoilman ystäville.

 • Värmlanti

  Jos rakastat ulkoilmaseikkailujen jännitystä tai luonnonrauhaa, löydät haluamasi matkustamalla Värmlantiin!

 • Dalsland

  ”Ruotsin järvimaakunta” sopii täydellisesti luonnon ystäville henkeäsalpaavien maisemiensa ja rennon tunnelmansa ansiosta.

 • Västervik

  Ruotsin paras kesäkaupunki, jossa on runsaasti nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kulttuuria. Se on matkustamisen arvoinen vierailupaikka.

 • Korkearannikko

  Palaat luontoon, kun vierailet Korkearannikolla ja koet Ruotsin parasta ulkoilmaelämää ja rustiikkia charmia. 

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Ruotsiin

Alkaen 91.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.