Västervik

Kaupunki jokaiseen vuodenaikaan!

 

Västervikin kaupunki Ruotsissa on yksi kolmesta Smoolannin maakunnan rannikkoalueesta. Ruotsin parhaaksi kesäkaupungiksi kutsuttu paikkakunta on täynnä nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kulttuuria, mikä tekee Västervikistä upean paikan vierailla mihin aikaan vuodesta tahansa.

 

Vieraile erilaisessa historiallisessa museossa käymällä Hjorteds Mopedmuseumissa ja tutustu mopedien historiaan. Museossa on noin 140 ajoneuvoa 1900-luvulta, ja ne korostavat erityisesti ajoneuvon kehitystä 1950–70-luvuilla. Kun olet matkustanut ajassa taaksepäin, astu ulos ja tutustu maailmanluokan taiteeseen vuosittaisessa katutaide festivaalissa BANK! Sen taide peittää yli 3 500 metriä seinätilaa ja tuo esille maailman parhaita katutaiteilijoita.

 

Västervikissä on lukuisia kauppoja itsenäisistä myymälöistä kauppakatujen myymälöihin. Tarjouksien metsästäjille on tarjolla lukuisia kirpputoreja, joista voit nauttia ja etsiä käytettyjä helmiä.

 

Västervikissä on tarjolla runsaasti herkullista ruokaa, olipa kyse sitten rennosta ruoasta, fine dining -ruokailusta tai perhesuosikeista. Ruokaile tyylikkäästi Gränsön linnassa, modernissa, klassisessa ravintolassa, ja nauti herkullista paikallista ruokaa ylellisessä ympäristössä. Smuggleren on mukava ja intiimi ravintola, jossa on yhdeksän pöytää ja tilaa 36 vieraalle. Jos haluat aidon elämyksen, kokeile viiden ruokalajin illallisruokalistaa, joka sisältää paikallista ruokaa ja viiniä. Näin tunnet olosi mukavan kylläiseksi lähtiessäsi.

 

Palaa luontoon, ja olipa kyse sitten kalastamisesta, kajakkimelonnasta tai patikoinnista, tutkittavaa maastoa on kilometreittäin. Kokeneille ja aloittelijoille tarkoitetuilla monipuolisilla patikointireiteillä voi ihastella Västervikin upeaa luontoa.

 

Västervikissä on golfin ystäville kolme upeaa kenttää, joiden koko, luonne ja pelitapa vaihtelevat. Tunne meri-ilma kasvoillasi Västerviks Golfklubbin 18-reikäisellä radalla, joka ulottuu puistoon, metsään ja uimarannalle. Haasta itsesi Lysingsbadets Golfklubbin 9-reikäisellä metsäradalla. Loftahammars Golfklubb on 9-reikäinen rata, joka sijaitsee mäkisissä metsä- ja puistomaastoissa. Ei hätää, jos et ole pakannut mukaan mailojasi, sillä kaikilla kolmella kentällä on hyvin varustellut golfvarustemyymälät.

 

metsään ja uimarannalle. Haasta itsesi Lysingsbadets Golfklubbin 9-reikäisellä metsäradalla. Loftahammars Golfklubb on 9-reikäinen 

 

Ruotsissa padelin pelaaminen on huippusuosittua, ja Västervikissä on kolme sisähallia ja useita ulkoilmakenttiä. Valitse padel-maila ja osallistu yhteen nykyajan nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Vai oletko kiinnostunut frisbeegolfista? Kyllä, luit oikein, se tarkoittaa golfkierrosta mutta frisbeen kera. Alviken Discgolfbana -kenttä on 18-reikäinen frisbeegolfkenttä, joka on taatusti hauska kaikille!

 

Lähde junamatkalle menneisyyteen ja matkusta kapearaiteisella radalla Hultsfredin ja Västervikin välillä. Matkusta reitti kerralla kokonaan tai pysähdy jollakin yhteensä 20 asemasta. Varaa venematka ja tutustu Hasselöhön, joka on Västervikin saariston suurin ja asutetuin saari. Tämä saari on täynnä seikkailuja kaikenikäisille. Voit valita tutkittavaa lapsiystävällisistä rannoista tai monipuolisesta maisemasta. Pidä hauskaa Oddis Leklandin katon alla, pelaa leikkikentällä tai haasta kaverisi LaserGame-peliin.

 

Olipa kyse kaupunkiretkestä, saarihyppelystä tai foren huutamisesta jollakin upeista golfkentistä, Västervikissä on jokaiselle jotakin.

Kaupunki jokaiseen vuodenaikaan!

 

Västervikin kaupunki Ruotsissa on yksi kolmesta Smoolannin maakunnan rannikkoalueesta. Ruotsin parhaaksi kesäkaupungiksi kutsuttu paikkakunta on täynnä nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kulttuuria, mikä tekee Västervikistä upean paikan vierailla mihin aikaan vuodesta tahansa.

 

Vieraile erilaisessa historiallisessa museossa käymällä Hjorteds...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Västervikiin

Alkaen 83.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Majoituksen kuva

Best Western Plus Vasterviks Stadshotell

Majoituksen kuva

Hamnhotellet

Majoituksen kuva

Slottsholmen hotell och restaurang

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Västervikiin

Alkaen 83.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

 • Sälen

  Sälen on hiihtäjän paratiisi ja upea ympärivuotinen kohde, jossa on kauniita maisemia, järviä ja retkeilyreittejä.

 • Smoolanti

  Jos pyöräilet, patikoit, melot tai kalastat, ihastut Smoolannin luontoon, joka edustaa ”todellista” Ruotsia.

 • Öölanti

  Ruotsin kesäinen saariparatiisi! Suuren vaikutuksen tekevä matkakohde – kaikki luonnollisen ja ainutlaatuisen kaunista.

 • Glasriket

  Ruotsin lasimaailmassa on niin paljon nähtävää! Kosta Bodan, luonnonsuojelualueiden, rauhallisten järvien ja metsien koti. 

 • Skåne

  Pieni kooltaan, suuri viehätysvoimaltaan. Skåne on taivas vaeltajille sekä vaellusretkien ja ulkoilman ystäville.

 • Värmlanti

  Jos rakastat ulkoilmaseikkailujen jännitystä tai luonnonrauhaa, löydät haluamasi matkustamalla Värmlantiin!

 • Dalsland

  ”Ruotsin järvimaakunta” sopii täydellisesti luonnon ystäville henkeäsalpaavien maisemiensa ja rennon tunnelmansa ansiosta.

 • Korkearannikko

  Palaat luontoon, kun vierailet Korkearannikolla ja koet Ruotsin parasta ulkoilmaelämää ja rustiikkia charmia. 

 • Åre

  Maineikkaista laskettelurinteistään, ostosmahdollisuuksistaan, ravintoloistaan ja baareistaan tunnettu Åre tarjoaa aitoa kaupunkitunnelmaa.

 • Kalmar

  Matkusta läpi ajan tässä kauniissa historiallisessa kaupungissa.  Tutustu sen linnaan, mukulakivikatuihin ja viehättävään vanhaankaupunkiin. 

 • Tukholma

  Tukholmaa kutsutaan ”kaunottareksi veden äärellä” eikä mikään ihme – Tukholma on upea ja eloisa kaupunki, jossa on hyvin paljon koettavaa!

 • Malmö

  Rannikkokaupunki, jossa on merenrantatunnelmaa, museoita, monivivahteisia ostosmahdollisuuksia ja vilkas kulttuurielämä.

 • Idre Fjäll

  Idre Fjäll ihastuttaa kauniilla maisemillaan, ja upeat hiihto- ja retkeilyreitit ovat ihanteellinen matkakohde ympäri vuoden.

 • Halland

  Kaunis Halland Ruotsin länsirannikolla tarjoaa rikasta ruokakulttuuria, upeita maisemia ja vieläkin parempaa golfia!

 • Göteborg

  Kanavia, vehreitä bulevardeja, kahviloita ja mahtavat ostosmahdollisuudet – seikkailut odottavat sinua Göteborgissa!

 • Karlskrona

  Tutustu paikallishistoriaan ja perinteisiin sekä saariston upeaan luonnonkauneuteen. 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.