Lautta Nynäshamniin ja Ventspilsiin

Matkusta mukavasti Stena Baltica- tai Stena Scandica -lautalla Nynäshamniin, Ruotsiin, ja Ventspilsiin, Latviaan. Jopa neljä päivittäistä lähtöä takaa mahtavan matkustuskokemuksen. Lautalla on runsaasti mukavia istumapaikkoja, ravintoloita, joissa on erinomainen ruoka- ja juomavalikoima, sekä kauppa, jossa on mahtavia tarjouksia. Jos sää sallii, muista käydä aurinkokannella ja nauttia upeista merinäkymistä. Jos haluat vielä enemmän mukavuutta ja yksityisyyttä, kannattaa korottaa kylpyhuoneelliseen hyttiin, jotta saavut levänneenä ja valmiina jatkamaan matkaasi.  Jos matkustat lemmikkisi kanssa, meillä on myös lemmikkiystävällisiä hyttejä!

 

Lähde autoilumatkalle Ventspilsistä Nynäshamniin

Lauttamatka Ventspilsistä Nynäshamniin vie sinut lähelle Ruotsin pääkaupunkia – Nynäshamn sijaitsee vain 60 km etelään Tukholmasta.  Södertörnin niemimaalla sijaitsevan Nynäshamnnin idylliset maisemat ja vilkas satama tekevät siitä suositun sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa.

 

Tutustu Nynäshamniin ja Ruotsin itärannikkoon

Nynäshamn on vaeltajien unelma, jossa on valtava määrä polkuja ja paljon instagrammoitavissa olevia paikkoja. Veden äärellä sijaitsevaa kaupunkia reunustavat monet saaret, jotka odottavat vierailua kajakilla. Kajakkimelonta onkin suosittu paikallinen ajanviete. Tukholman ihastuttava kaupunki on noin tunnin matkan päässä, ja Tyrestan kansallispuiston rauha voi houkutella luonnon ystäviä matkan varrella.

 

Nynäshamnista Ventspilsiin – lähde tutustumaan

Pakkaa auto ja lähde lautalla Nynäshamnista Ventspilsiin, Latvian kuudenneksi suurimpaan kaupunkiin – perheystävälliseen paikkaan, joka on täydellinen ensimmäinen pysähdyspaikka lomallasi.  Ventspils on kukkien ja suihkulähteiden pääkaupunki, ja siellä on myös kaunis Blue Flag -uimaranta, josta nauttivat kaikki.

 

Tutustu Ventspilsiin ja Latvian luontoon

Tämä pieni satamakaupunki on täydellinen kohde pitkille kävelyretkille, joilla voit nauttia Ventspilsin koskemattomasta luonnosta. Vierailu vanhaankaupunkiin kannattaa ehdottomasti, sillä 1200-luvulta peräisin olevassa linnassa on myös museo! Seikkailijat rakastavat Latviaa sen luonnon vuoksi: sen tuhansia jokia, valtavia metsäisiä maa-alueita ja monia kansallispuistoja. Tietenkin myös Riika on näkemisen arvoinen, sillä siellä vierailijat voivat nauttia sekä vanhankaupungin tunnelmasta että modernin kaupungin sykkeestä. Riika on Ventspilsistä vain 2 tunnin ja 30 minuutin ajomatkan päässä. 

Matkusta mukavasti Stena Baltica- tai Stena Scandica -lautalla Nynäshamniin, Ruotsiin, ja Ventspilsiin, Latviaan. Jopa neljä päivittäistä lähtöä takaa mahtavan matkustuskokemuksen. Lautalla on runsaasti mukavia istumapaikkoja, ravintoloita, joissa on erinomainen ruoka- ja juomavalikoima, sekä kauppa, jossa on mahtavia tarjouksia. Jos sää...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Balticalla ja Stena Scandicalla

Nynäshamn ja Ventspils

Alkaen € 69 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAUTTA
Tila

Lautta Nynäshamniin ja Ventspilsiin

  • Stena Baltica at sea
    Stena Baltica
  • Stena Scandica ferry at sea
    Stena Scandica

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Latvia

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Nynäshamnin satama

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Ventspilsin satama

Matkusta Stena Balticalla ja Stena Scandicalla

Nynäshamn ja Ventspils

Alkaen € 69 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.