Lautta Trelleborgiin ja Rostockiin

Matkusta Ruotsiin ja Saksaan Skåne- tai Mecklenburg-Vorpommern-lautoilla, jotka tarjoavat päivittäin jopa kuusi päivä- tai yömatkaa.  Valitsitpa minkä lauttamatkan tahansa, voit olla varma mukavasta ja miellyttävästä matkasta Trelleborgiin ja Rostockiin. Ravintoloissamme tarjoillaan herkullista ruokaa, ja The Shop -kaupastamme löytyy mahtavia tarjouksia. Lapset leikkivät mielellään Happy World -leikkialueella. Kun varaat hytin, voit nauttia hyvistä yöunista tai iltapäivälevosta ja saapua määränpäähäsi virkistäytyneenä. Valikoimassamme on hyttejä joka makuun, ja voit myös varata istumapaikkoja. Lomasi alkaa laivalla!

 

Tutustu Ruotsiin – matkusta Rostockista Trelleborgiin

Kun matkustat lautalla Rostockista Trelleborgiin, saavut Ruotsin eteläisimpään kaupunkiin. Sieltä on vain lyhyt ajomatka Malmön ja Kööpenhaminan skandinaavisiin kaupunkeihin. Lomailijat ihastuvat ajeluun länsirannikolla Halmstadin ja Göteborgin halki Osloon.

 

Trelleborg –  palmujen kaupunki

Trelleborgissa on paljon nähtävää ja koettavaa, joten kannattaa tutustua ajan kanssa tähän upeaan kaupunkiin. Se tunnetaan Ruotsin ainoana kaupunkina, jossa on palmujen reunustama puistokatu. Lauttaterminaalin lähellä sijaitsee yksi kaupungin kauneimmista nähtävyyksistä, entinen viikinkilinnake. Kaupungissa on myös museoita ja taidegallerioita sekä upeat ostosmahdollisuudet.  

 

Trelleborgista Rostockiin – autolla se sujuu

Kun kuljet lautalla Trelleborgista Rostockiin, saavut vilkkaaseen satamakaupunkiin, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.  Rostockissa kulttuurielämä kukoistaa, ja se tunnetaan ruoastaan ja erinomaisista ostosmahdollisuuksistaan. Jos haluat kulkea hieman pidemmälle, moottoritie on lähellä: Hampuri on vain kahden tunnin ja Berliini kolmen tunnin ajomatkan päässä.

 

Tutustu Rostockiin – eloisaan satamakaupunkiin

Rostock on upea kaupunki, jossa on erinomaisia ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, pikkupanimoita ja poikkeuksellinen yöelämä. Kaupungissa on yksi maailman vanhimmista yliopistoista. Kaupungissa on seitsemän kirkkoa, mukaan lukien Pyhän Marian ja Pietarin vaikuttavat goottilaiset tiilikirkot. Numero 7 on aina liitetty Rostockiin. Rannikko tunnetaan kauniista rannoistaan. Vain lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsee Rostockin oma rantalomakohde, Warnemünde, jossa on kauniita valkoisia hiekkarantoja 15 kilometrin pituudelta. 

Matkusta Ruotsiin ja Saksaan Skåne- tai Mecklenburg-Vorpommern-lautoilla, jotka tarjoavat päivittäin jopa kuusi päivä- tai yömatkaa.  Valitsitpa minkä lauttamatkan tahansa, voit olla varma mukavasta ja miellyttävästä matkasta Trelleborgiin ja Rostockiin. Ravintoloissamme tarjoillaan herkullista ruokaa, ja The Shop -kaupastamme löytyy mahtavia tarjouksia...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Mecklenburg-Vorpommern- tai Skåne-lautoilla

Trelleborgiin ja Rostockiin

Alkaen 79.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAUTTA
Tila

Lautta Trelleborgiin ja Rostockiin

  • Mecklenburg-Vorpommern
  • Skåne

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Germany

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Trelleborgin satama

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Rostockin satama

Matkusta Mecklenburg-Vorpommern- tai Skåne-lautoilla

Trelleborgiin ja Rostockiin

Alkaen 79.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.