Rostockin satama

Zum Fährterminal 1, Überseehafen, DE-18147, Rostock, Saksa
Zum Fährterminal 1, Überseehafen, DE-18147, Rostock, Saksa

Rostockin satama Saksassa Itämeren rannikolla sijaitsee A19:n päässä, ja se on hyvin merkitty, joten sinne on helppo tulla autolla. Jalan matkustaville on tarjolla myös säännölliset bussipalvelut.

Aukioloajat

maanantai–lauantai: klo 5.30–22.30

sunnuntai: klo 8.15–22.00

Sijainti

GPS: 54.141775, 12.104687

 

Osoite: Zum Fährterminal 1, Überseehafen, DE – 18147, Rostock, Saksa.

 

Jos ajat Lyypekistä, aja A20-tietä kohti Rostockia ja jatka A19-tielle kohti Rostocker Kreuzia. Poistu ”Rostock Überseehafen” -liittymästä ja seuraa Ost-West-Strassea (itä-länsi-tie), kunnes saavut Stena Linen laivaterminaaliin.

 

Jos matkustat Berliinistä, aja A24-tietä, kunnes saavut Wittstock / Dosse A19 -liittymään. Jatka A19-tietä, kunnes näet Rostock Überseehafenin opasteet ja seuraa sitten Ost-West-Strassea (itä-länsi-tie), kunnes saavut Stena Linen laivaterminaaliin.

 

Yleiskatsaus erilaisista pysäköintimahdollisuuksista löytyy täältä: www.rostock-port.de/rostock-port-gmbh/parkplaetze.

Jos matkustat keskusasemalta, voit ottaa S-Bahnin (Warnemünden suuntaan) ja nousta kyydistä Lütten Kleinilla. Voit myös matkustaa bussilla numero 45 (Warnowblickin suuntaan) ja nousta kyydistä Seehafen Fähressä. Tämä bussi kulkee 30 minuutin välein maanantaista perjantaihin ja tunnin välein lauantaista sunnuntaihin.

 

Jos matkustat eteläiseltä keskusasemalta, voit ottaa bussin numero 49, joka kulkee Kröpeliner Torin ja Dierkower Kreuzin kautta suoraan satamaan. Nouse kyydistä Seehafen Fähressä. Tämä bussi liikennöi 60 minuutin välein maanantaista perjantaihin ja 120 minuutin välein lauantaista sunnuntaihin.

 

Vaihtoehtoisesti bussilla numero 19 voi matkustaa Dierkower Kreuziin, johon pääsee raitiovaunuilla 3 ja 4 (raitiovaunut kulkevat 60 minuutin välein maanantaista perjantaihin). Nouse kyydistä Seehafen Fähressä.

 

Huomaa, että terminaalista ei ole jalankulkureittiä laivoihin. Terminaalibussi kulkee terminaalirakennuksesta laivalle 30 minuuttia ennen lähtöä.

 

Voit matkustaa Rostockiin edullisesti ja mukavasti Flixbusin vihreillä busseilla. Kaikki lähtöpisteet Rostockiin saapumisellesi löytyvät seuraavasta osoitteesta: www.FlixBus.de.

Tickets & reservations

Icon
Title
Liput ja varaukset

Toilets

Icon
Title
WC:t

Coffee shop

Icon
Title
Kahvila

Short Term Car Park (Free)

Icon
Title
Lyhytaikainen pysäköintialue (maksuton)

Short term car park (payable)

Icon
Title
Lyhytaikainen pysäköintialue (maksullinen)

Long term car park (payable)

Icon
Title
Pitkäaikainen pysäköintialue (maksullinen)

Drop off area

Icon
Title
Jättöalue

ATM

Icon
Title
Pankkiautomaatti

Restaurant

Icon
Title
Ravintola

Bureau de change

Icon
Title
Valuutanvaihtopiste

Border shop

Icon
Title
Duty Free Shop

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.