Tietoa meistä

Yhtiömme

Olemme Stena Line, yksi maailman suurimmista lauttayhtiöistä, jolla on yli 33 300 vuotuista matkaa. Kaikki, mitä teemme, perustuu välittämiseen liittyviin perusarvoihimme: asiakkaista, voimavaroista ja toisistamme välittäminen.

 

Stena Linen juuret ovat Ruotsissa, ja olemme todella kansainvälinen yhtiö. Työllistämme yli 6 100 työntekijää 40 maasta ympäri Eurooppaa. Pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa, ja meillä on reittipohjainen organisaatio 7 liiketoiminta-alueella.

 

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme edullisia ja sujuvia lauttakuljetuksia ja olemme täysin sitoutuneet turvallisuuteen ja luotettavuuteen sekä pienentämään ympäristöjalanjälkeämme.

 

Olemme lauttayhtiö, jonka visiona on yhdistää Eurooppa kestävän tulevaisuuden puolesta.

        

Ruotsalainen perintömme

Sten A. Olsson varttui saarella Ruotsin länsirannikolla. Nuorena hän oppi, että kova työ, yhteistyö ja toisista välittäminen kannattavat. Vuonna 1939 23-vuotiaana hän perusti metalliromua myyvän yrityksen Göteborgiin. Muutamaa vuotta myöhemmin hän osti ensimmäisen aluksensa ja loppu on historiaa. Nykyään hänen poikansa Dan on Stena Groupin toimitusjohtaja. Stena Line on edelleen perheyritys, jolla on ruotsalaiset juuret, ja olemme ylpeitä perinnössämme.

 

Visiomme

Visiomme ”Yhdistämme Euroopan kestävän tulevaisuuden puolesta” on matkamme ensisijainen tavoite. Meillä on jo Euroopan kattavin reittiverkosto. Tärkeintä ei lopulta kuitenkaan ole, mitä teemme vaan miksi ja miten teemme sen. Näkemyksemme mukaan kaikki on keskenään yhteydessä. Tuomalla ihmiset yhteen autamme yrityksiä ja yhteiskuntia kasvamaan, mikä puolestaan mahdollistaa meille kehittymisen entistä turvallisempana ja luotettavampana yrityksenä, joka pienentää ympäristöjalanjälkeään vaiheittain.

 

Reittipohjainen organisaatio

Meillä on reittipohjainen organisaatio seitsemällä maantieteellisellä liiketoiminta-alueella: Tanska, Saksa, pohjoinen Itämeri, eteläinen Itämeri, pohjoinen Irlanninmeri, eteläinen Irlanninmeri ja Pohjanmeri. Liiketoiminta-alueet mahdollistavat synergiaetujen hyödyntämisen ja kannattavuuteen keskittymisen. Jokainen reittiorganisaatio vastaa omasta kannattavuudestaan.

 

Suuri perheemme Stena AB

Stena Line on osa Stena AB:tä, ja yhdessä meillä on 17 400 työntekijää ympäri maailmaa. He työskentelevät päivittäin asiakkaidemme hyväksi.

 

 Stena Line lyhyesti

  • 6 100 työntekijää
  • 20 lauttareittiä
  • 40 alusta
  • 19 miljardin Ruotsin kruunun liikevaihto

Reittimme

Lauttamme

Kestävä matkamme