Idre Fjäll

Idre Fjäll on Keski-Ruotsin Taalainmaan läänin pohjoispuolella sijaitseva kylä, joka on yksi maan suurimmista hiihtokeskuksista ja ympärivuotinen kohde.

 

Kun matkustat Idreen talvella, voit nauttia tasokkaasta laskettelusta, jäätyneistä järvistä ja lumipeitteisistä metsistä. Kesällä voit puolestaan nauttia monista pyöräily- ja patikointireiteistä, golfista ja ulkoilmaretkistä – ethän unohda ajella autolla Trollvägeniä! Idressä on erinomainen valikoima ravintoloita, kahviloita ja pubeja sesongista riippumatta.

 

Idre Fjäll on suosittu alppi- ja maastohiihtoon sekä moottorikelkkailuun. Sen 40 rinteessä on erilaisia vaikeustasoja lasketteluun ja 80 km maastohiihtolatuja, joista 30 on valaistuja. Kaikki radat alkavat Västbackenin vieressä sijaitsevalta hiihtostadionilta, ja ihastut Burusjön-järven, Städienin ja Nipfjället-vuorien polkujen kauniisiin maisemiin. Idre Fjällillä on uskomattomat 2 400 km:n moottorikelkkareitit, mikä on todella hauska tapa tutustua kauniiseen luontoon. Älvdalenin alueella on kaksi hienoa kelkkailualuetta: Nordic Area etelässä ja Snöskoter Område Norra Dalarna pohjoisessa.


Jos pysyt lämpimänä ja sisätiloissa, Idre Fjäll -toimintakeskus tarjoaa hauskaa tekemistä! Keskustassa on keilahalleja, pelihalli, kuntosali, sisäuima-altaita, sauna sekä paikka, jossa voi pelata sulkapalloa, pöytätennistä, koripalloa, lentopalloa ja paljon muuta!

Idre Fjäll on Keski-Ruotsin Taalainmaan läänin pohjoispuolella sijaitseva kylä, joka on yksi maan suurimmista hiihtokeskuksista ja ympärivuotinen kohde.

 

Kun matkustat Idreen talvella, voit nauttia tasokkaasta laskettelusta, jäätyneistä järvistä ja lumipeitteisistä metsistä. Kesällä voit puolestaan nauttia monista pyöräily- ja patikointireiteistä, golfista...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Idre Fjälliin

Alkaen 80.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Idre Fjälliin

Alkaen 80.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

 • Sälen

  Sälen on hiihtäjän paratiisi ja upea ympärivuotinen kohde, jossa on kauniita maisemia, järviä ja retkeilyreittejä.

 • Smoolanti

  Jos pyöräilet, patikoit, melot tai kalastat, ihastut Smoolannin luontoon, joka edustaa ”todellista” Ruotsia.

 • Öölanti

  Ruotsin kesäinen saariparatiisi! Suuren vaikutuksen tekevä matkakohde – kaikki luonnollisen ja ainutlaatuisen kaunista.

 • Glasriket

  Ruotsin lasimaailmassa on niin paljon nähtävää! Kosta Bodan, luonnonsuojelualueiden, rauhallisten järvien ja metsien koti. 

 • Skåne

  Pieni kooltaan, suuri viehätysvoimaltaan. Skåne on taivas vaeltajille sekä vaellusretkien ja ulkoilman ystäville.

 • Värmlanti

  Jos rakastat ulkoilmaseikkailujen jännitystä tai luonnonrauhaa, löydät haluamasi matkustamalla Värmlantiin!

 • Dalsland

  ”Ruotsin järvimaakunta” sopii täydellisesti luonnon ystäville henkeäsalpaavien maisemiensa ja rennon tunnelmansa ansiosta.

 • Västervik

  Ruotsin paras kesäkaupunki, jossa on runsaasti nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kulttuuria. Se on matkustamisen arvoinen vierailupaikka.

 • Korkearannikko

  Palaat luontoon, kun vierailet Korkearannikolla ja koet Ruotsin parasta ulkoilmaelämää ja rustiikkia charmia. 

 • Åre

  Maineikkaista laskettelurinteistään, ostosmahdollisuuksistaan, ravintoloistaan ja baareistaan tunnettu Åre tarjoaa aitoa kaupunkitunnelmaa.

 • Kalmar

  Matkusta läpi ajan tässä kauniissa historiallisessa kaupungissa.  Tutustu sen linnaan, mukulakivikatuihin ja viehättävään vanhaankaupunkiin. 

 • Tukholma

  Tukholmaa kutsutaan ”kaunottareksi veden äärellä” eikä mikään ihme – Tukholma on upea ja eloisa kaupunki, jossa on hyvin paljon koettavaa!

 • Malmö

  Rannikkokaupunki, jossa on merenrantatunnelmaa, museoita, monivivahteisia ostosmahdollisuuksia ja vilkas kulttuurielämä.

 • Halland

  Kaunis Halland Ruotsin länsirannikolla tarjoaa rikasta ruokakulttuuria, upeita maisemia ja vieläkin parempaa golfia!

 • Göteborg

  Kanavia, vehreitä bulevardeja, kahviloita ja mahtavat ostosmahdollisuudet – seikkailut odottavat sinua Göteborgissa!

 • Karlskrona

  Tutustu paikallishistoriaan ja perinteisiin sekä saariston upeaan luonnonkauneuteen. 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.