Halland

Halland on idyllinen keidas Ruotsin länsirannikolla, joka sijaitsee Göteborgin ja Helsingborgin välissä. Siellä on rikas ruokakulttuuri ja upeita maisemia. Se on suosittu pyöräilijöiden sekä surffailijoiden keskuudessa, ja se tunnetaan myös Ruotsin golfpääkaupunkina – golfin pelaajat rakastavat Hallandia! 

 

Ihastuttavan vehreiden metsien, hiekkarantojen ja vesiputousten luonnonmaiseman ansiosta voit matkustaa Hallandiin, joka jää muistoihisi. Ulkoilusta pitäville Hallandissa on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja.

 

Halmstad on Hallandin suurin kaupunki ja ihanteellinen paikka tutustua alueen muihin paikkoihin. Sen pyöräilypolut ovat hieno nähtävyys, jos haluat tutustua kauniiseen maaseutuun. Halmstad on Kattegattledenin – Ruotsin ensimmäisen kansallisen pyöräilyreitin – lähtöpaikka, jolle pyöräily- ja vaellusmessut myöntäneet European Cycling Route of the Year -palkinnon. Tämä ainutlaatuinen pyöräilyreitti on yli 390 kilometriä pitkä ja kulkee maalauksellisten kalastuskylien, upeiden kenttien ja Hallandin henkeäsalpaavan kauniiden maisemien läpi. Prinssi Bertilin reitti on helppo 18 km:n vaellus, josta on merinäköala sekä laaja vihermetsä. Muistathan myös käydä tutustumassa Halmstadin linnaan, joka on Prince Bertilin polun lähtöpiste. Danska Fall on kaunis vesiputous koskemattomalla luonnonsuojelualueella, jossa voit nauttia rauhallisesta kävelystä luonnonkauniissa pyökkimetsässä. Halmstadin lähellä sijaitsee myös Haverdals Nature Reserve. Se on toinen pyökkimetsä, jossa on lukuisia patikointireittejä. Sieltä löytyy myös Lynga-hiekkadyyni tai Stora Sandkullen. Dyyni ulottuu jopa 36 metriä merenpinnan yläpuolelle ja on luultavasti Skandinavian korkein. Meri- ja metsänäköalat ovat yksinkertaisesti upeat.

 

Halmstad on tunnettu upeista rannoistaan, joista Tylösand ja Östra stranden ovat kaksi suosituinta. Kaupungissa on upeaa yöelämää, ja siellä on lukuisia baareja ja ravintoloita. Muistathan tutustua Pablo Picasson 15 metrin pituiseen veistokseen ”Naisen pää”, kun kuljet Nissan-joen varrella olevilla poluilla ja näet Carl Millen veistoksen, Europan ja Bullin. Jos pidät ulkoilumarkkinoista, käy Stora torgilla, josta voit ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, kukkia, kasveja ja paljon muuta.

 

Kun matkustat Hallandiin ja Halmstadiin, voit olla varma matkasta, joka saa sinut haluamaan enemmän.

Halland on idyllinen keidas Ruotsin länsirannikolla, joka sijaitsee Göteborgin ja Helsingborgin välissä. Siellä on rikas ruokakulttuuri ja upeita maisemia. Se on suosittu pyöräilijöiden sekä surffailijoiden keskuudessa, ja se tunnetaan myös Ruotsin golfpääkaupunkina – golfin pelaajat rakastavat Hallandia! 

 

Ihastuttavan vehreiden...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Hallandiin

Alkaen 83.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Hallandiin

Alkaen 83.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

 • Sälen

  Sälen on hiihtäjän paratiisi ja upea ympärivuotinen kohde, jossa on kauniita maisemia, järviä ja retkeilyreittejä.

 • Smoolanti

  Jos pyöräilet, patikoit, melot tai kalastat, ihastut Smoolannin luontoon, joka edustaa ”todellista” Ruotsia.

 • Öölanti

  Ruotsin kesäinen saariparatiisi! Suuren vaikutuksen tekevä matkakohde – kaikki luonnollisen ja ainutlaatuisen kaunista.

 • Glasriket

  Ruotsin lasimaailmassa on niin paljon nähtävää! Kosta Bodan, luonnonsuojelualueiden, rauhallisten järvien ja metsien koti. 

 • Skåne

  Pieni kooltaan, suuri viehätysvoimaltaan. Skåne on taivas vaeltajille sekä vaellusretkien ja ulkoilman ystäville.

 • Värmlanti

  Jos rakastat ulkoilmaseikkailujen jännitystä tai luonnonrauhaa, löydät haluamasi matkustamalla Värmlantiin!

 • Dalsland

  ”Ruotsin järvimaakunta” sopii täydellisesti luonnon ystäville henkeäsalpaavien maisemiensa ja rennon tunnelmansa ansiosta.

 • Västervik

  Ruotsin paras kesäkaupunki, jossa on runsaasti nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kulttuuria. Se on matkustamisen arvoinen vierailupaikka.

 • Korkearannikko

  Palaat luontoon, kun vierailet Korkearannikolla ja koet Ruotsin parasta ulkoilmaelämää ja rustiikkia charmia. 

 • Åre

  Maineikkaista laskettelurinteistään, ostosmahdollisuuksistaan, ravintoloistaan ja baareistaan tunnettu Åre tarjoaa aitoa kaupunkitunnelmaa.

 • Kalmar

  Matkusta läpi ajan tässä kauniissa historiallisessa kaupungissa.  Tutustu sen linnaan, mukulakivikatuihin ja viehättävään vanhaankaupunkiin. 

 • Tukholma

  Tukholmaa kutsutaan ”kaunottareksi veden äärellä” eikä mikään ihme – Tukholma on upea ja eloisa kaupunki, jossa on hyvin paljon koettavaa!

 • Malmö

  Rannikkokaupunki, jossa on merenrantatunnelmaa, museoita, monivivahteisia ostosmahdollisuuksia ja vilkas kulttuurielämä.

 • Idre Fjäll

  Idre Fjäll ihastuttaa kauniilla maisemillaan, ja upeat hiihto- ja retkeilyreitit ovat ihanteellinen matkakohde ympäri vuoden.

 • Göteborg

  Kanavia, vehreitä bulevardeja, kahviloita ja mahtavat ostosmahdollisuudet – seikkailut odottavat sinua Göteborgissa!

 • Karlskrona

  Tutustu paikallishistoriaan ja perinteisiin sekä saariston upeaan luonnonkauneuteen. 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.