Sälen

Länsi-Ruotsin Sälen on laskettelijan paratiisi, jossa on yli 100 yksilöllistä rinnettä.

 

Se on neljän päähiihtokeskuksen keskus: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen ja Hundfjället. Jokainen alue sopii parhaiten aloittelijoille sekä keskitason laskettelijoille ja lumilautailijoille, sillä rinteet eivät ole pystysuoria ja vain muutama on jyrkkä.

Lindvallen on päälomakeskus, jossa on tarjolla tasokasta laskettelua ja lumilautailua erityisesti aloittelijoille. Högfjälletin (alueen vanhin kylä) pienempään lomakeskukseen pääsee Lindvallenin hissillä, ja se sopii myös parhaiten aloittelijoille, sillä monet rinteistä ovat vihreitä ja sinisiä. Suurin osa keskuksen lähellä olevista rinteistä on lasten rinteitä, ja täältä löydät Knattesvängenin seikkailualueen, jossa on kumpareita lasketeltavaksi.

 

Tandådalen ja Hundfjälletin kylien välillä on hiihtohissi, ja niissä on lukuisia kauppoja, baareja ja ravintoloita. Kokeneet laskettelijat ja lumilautailijat rakastavat Tandådalenia, jossa sijaitsevat monet Sälenin mustista rinteistä. Siellä on myös Sälenin suurin lumipuisto. Hundfjället on pikkulapsiperheiden suosiossa, ja Trollbäckstorgetin lasten alueella on pitkä liukuhihna, helppokäyttöiset nappinostimet ja helpot rinteet!

 

Kun matkustat Säleniin, kesäloma on yhtä mukava kuin talvilomakin. Koe monet kauniit patikointi- ja pyöräilyreitit, kalasta Västerdal-joella tai mene melomaan, kun nautit kauniista maisemista.

 

Sälen on ympärivuotinen lomakeskus, joka odottaa sinua niin kotoisiin talviöihin avotakan ääressä kuin kesäisiin auringonlaskuihinkin. Mitä odotat?

Länsi-Ruotsin Sälen on laskettelijan paratiisi, jossa on yli 100 yksilöllistä rinnettä.

 

Se on neljän päähiihtokeskuksen keskus: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen ja Hundfjället. Jokainen alue sopii parhaiten aloittelijoille sekä keskitason laskettelijoille ja lumilautailijoille, sillä rinteet eivät ole pystysuoria ja vain muutama...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Säleniin

Alkaen 80.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Säleniin

Alkaen 80.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

 • Smoolanti

  Jos pyöräilet, patikoit, melot tai kalastat, ihastut Smoolannin luontoon, joka edustaa ”todellista” Ruotsia.

 • Öölanti

  Ruotsin kesäinen saariparatiisi! Suuren vaikutuksen tekevä matkakohde – kaikki luonnollisen ja ainutlaatuisen kaunista.

 • Glasriket

  Ruotsin lasimaailmassa on niin paljon nähtävää! Kosta Bodan, luonnonsuojelualueiden, rauhallisten järvien ja metsien koti. 

 • Skåne

  Pieni kooltaan, suuri viehätysvoimaltaan. Skåne on taivas vaeltajille sekä vaellusretkien ja ulkoilman ystäville.

 • Värmlanti

  Jos rakastat ulkoilmaseikkailujen jännitystä tai luonnonrauhaa, löydät haluamasi matkustamalla Värmlantiin!

 • Dalsland

  ”Ruotsin järvimaakunta” sopii täydellisesti luonnon ystäville henkeäsalpaavien maisemiensa ja rennon tunnelmansa ansiosta.

 • Västervik

  Ruotsin paras kesäkaupunki, jossa on runsaasti nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kulttuuria. Se on matkustamisen arvoinen vierailupaikka.

 • Korkearannikko

  Palaat luontoon, kun vierailet Korkearannikolla ja koet Ruotsin parasta ulkoilmaelämää ja rustiikkia charmia. 

 • Åre

  Maineikkaista laskettelurinteistään, ostosmahdollisuuksistaan, ravintoloistaan ja baareistaan tunnettu Åre tarjoaa aitoa kaupunkitunnelmaa.

 • Kalmar

  Matkusta läpi ajan tässä kauniissa historiallisessa kaupungissa.  Tutustu sen linnaan, mukulakivikatuihin ja viehättävään vanhaankaupunkiin. 

 • Tukholma

  Tukholmaa kutsutaan ”kaunottareksi veden äärellä” eikä mikään ihme – Tukholma on upea ja eloisa kaupunki, jossa on hyvin paljon koettavaa!

 • Malmö

  Rannikkokaupunki, jossa on merenrantatunnelmaa, museoita, monivivahteisia ostosmahdollisuuksia ja vilkas kulttuurielämä.

 • Idre Fjäll

  Idre Fjäll ihastuttaa kauniilla maisemillaan, ja upeat hiihto- ja retkeilyreitit ovat ihanteellinen matkakohde ympäri vuoden.

 • Halland

  Kaunis Halland Ruotsin länsirannikolla tarjoaa rikasta ruokakulttuuria, upeita maisemia ja vieläkin parempaa golfia!

 • Göteborg

  Kanavia, vehreitä bulevardeja, kahviloita ja mahtavat ostosmahdollisuudet – seikkailut odottavat sinua Göteborgissa!

 • Karlskrona

  Tutustu paikallishistoriaan ja perinteisiin sekä saariston upeaan luonnonkauneuteen. 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.