Åre

Åre on perinteinen vuoristokylä, mutta laskettelunsa, ostoskohteidensa, ravintoloidensa ja baariensa ansiosta siellä on todellinen kaupunkitunnelma.

 

Åre on Ruotsin suurin vuoristo- ja alppiurheilukeskus, ja vaikka se onkin tunnettu upeista rinteistään, Åre ei ole vain talvinen laskettelukeskus, vaan myös ympärivuotinen lomakohde. Sen uskomatonta tunnelmaa on vaikea päihittää, ja kansainväliset matkailulehdet ovat usein kutsuneet sitä yhdeksi maailman parhaista hiihtokeskuksista. 

 

Åressa on ”viisi kylää ja yksi lomakeskus”, ja jokaisessa kylässä on oma laskettelualue. Kylissä on yhteensä 41 hissiä ja 90 rinnettä. Duvedissa ja Tegefjällissä, Åre Byssä ja Åre Björnenissä laskettelumahdollisuudet sopivat kaikille tasoille.

 

Duved on toiseksi suurin laskettelualue, mutta tästä huolimatta siellä on rauhallinen rytmi. Laskettelu on niin tasokasta, että jopa lasketteluopettajat ja ammattilaiset tulevat tänne laskettelemaan vapaapäivinään! Duvedissa ja Tegefjällissä on kevyttä puuterilunta, ja koska rinteitä on niin paljon, ne ovat vähemmän kiireisiä kuin muissa kylissä. Duvediin asennettiin Pohjoismaiden ensimmäinen kuusipaikkainen tuolihissi, jossa on säältä suojaava muovinen huppu. Se lyhentää nousuajan 45 minuutista hieman yli viiteen minuuttiin!

 

Jos pidät eloisasta paikasta, Åre By on tarkoitettu sinulle. Åren kaupungissa on lukuisia mäkiä, vaihteleva maasto ja modernit hissijärjestelmät, jotka tarjoavat Skandinavian parhaan laskettelukokemuksen.

 

Åre Björnen on ihanteellinen paikka lapsiperheille. Rinteet ovat lapsi- ja aloittelijaystävällisiä, ja lapsille on paljon tekemistä. 

 

Huså on tunnettu 8 km:n off-piste-reitistään, johon pääsee itse Åresta, jos ajat lumikissalla köysiradan huipulta ylös sesonkiaikana. Suosittelemme aina, että menet sinne oppaan kanssa. Vaihtoehtoina ovat World Cup Downhill ja kuuluisa Hummelbranten mogulirinne (töyssyjä).

 

Oletko valmis ottamaan sukset mukaan ja matkustamaan Åreen?

Åre on perinteinen vuoristokylä, mutta laskettelunsa, ostoskohteidensa, ravintoloidensa ja baariensa ansiosta siellä on todellinen kaupunkitunnelma.

 

Åre on Ruotsin suurin vuoristo- ja alppiurheilukeskus, ja vaikka se onkin tunnettu upeista rinteistään, Åre ei ole vain talvinen laskettelukeskus, vaan myös ympärivuotinen lomakohde. Sen uskomatonta tunnelmaa...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Åreen

Alkaen 80.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Åreen

Alkaen 80.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

 • Sälen

  Sälen on hiihtäjän paratiisi ja upea ympärivuotinen kohde, jossa on kauniita maisemia, järviä ja retkeilyreittejä.

 • Smoolanti

  Jos pyöräilet, patikoit, melot tai kalastat, ihastut Smoolannin luontoon, joka edustaa ”todellista” Ruotsia.

 • Öölanti

  Ruotsin kesäinen saariparatiisi! Suuren vaikutuksen tekevä matkakohde – kaikki luonnollisen ja ainutlaatuisen kaunista.

 • Glasriket

  Ruotsin lasimaailmassa on niin paljon nähtävää! Kosta Bodan, luonnonsuojelualueiden, rauhallisten järvien ja metsien koti. 

 • Skåne

  Pieni kooltaan, suuri viehätysvoimaltaan. Skåne on taivas vaeltajille sekä vaellusretkien ja ulkoilman ystäville.

 • Värmlanti

  Jos rakastat ulkoilmaseikkailujen jännitystä tai luonnonrauhaa, löydät haluamasi matkustamalla Värmlantiin!

 • Dalsland

  ”Ruotsin järvimaakunta” sopii täydellisesti luonnon ystäville henkeäsalpaavien maisemiensa ja rennon tunnelmansa ansiosta.

 • Västervik

  Ruotsin paras kesäkaupunki, jossa on runsaasti nähtävyyksiä, herkullista ruokaa ja kulttuuria. Se on matkustamisen arvoinen vierailupaikka.

 • Korkearannikko

  Palaat luontoon, kun vierailet Korkearannikolla ja koet Ruotsin parasta ulkoilmaelämää ja rustiikkia charmia. 

 • Kalmar

  Matkusta läpi ajan tässä kauniissa historiallisessa kaupungissa.  Tutustu sen linnaan, mukulakivikatuihin ja viehättävään vanhaankaupunkiin. 

 • Tukholma

  Tukholmaa kutsutaan ”kaunottareksi veden äärellä” eikä mikään ihme – Tukholma on upea ja eloisa kaupunki, jossa on hyvin paljon koettavaa!

 • Malmö

  Rannikkokaupunki, jossa on merenrantatunnelmaa, museoita, monivivahteisia ostosmahdollisuuksia ja vilkas kulttuurielämä.

 • Idre Fjäll

  Idre Fjäll ihastuttaa kauniilla maisemillaan, ja upeat hiihto- ja retkeilyreitit ovat ihanteellinen matkakohde ympäri vuoden.

 • Halland

  Kaunis Halland Ruotsin länsirannikolla tarjoaa rikasta ruokakulttuuria, upeita maisemia ja vieläkin parempaa golfia!

 • Göteborg

  Kanavia, vehreitä bulevardeja, kahviloita ja mahtavat ostosmahdollisuudet – seikkailut odottavat sinua Göteborgissa!

 • Karlskrona

  Tutustu paikallishistoriaan ja perinteisiin sekä saariston upeaan luonnonkauneuteen. 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.