Tarjoatteko erikoishintoja ryhmävarauksille?

Matkustaminen Irlantiin ja Isoon-Britanniaan tai niistä pois

Ryhmähinnat koskevat vähintään 10 matkustajan ryhmiä. 

 

Tapahtumajärjestäjät:

Jos järjestät ryhmämatkan ja haluat keskustella erikoishintojen mahdollisuudesta Stena Linen kanssa Irlanninmeren reiteillämme matkustaville, lähetä lyhyt viesti sähköpostiosoitteeseen group.travel@stenaline.com. Liitä viestiin mahdolliset lisätiedot ja yhteystietosi. Joku tiimimme jäsenistä ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Katso lisätietoja ryhmämatkasivultamme.

 

Auto- tai moottoripyöräryhmät:

Jos kuulut ryhmään, jossa on vähintään viisi yhdessä samoilla meno- ja paluumatkoilla matkustavaa moottoripyörää tai autoa, lähetä lyhyt sähköpostiviesti osoitteeseen group.travel@stenaline.com. Ilmoita reittisi, päivämäärät, kellonajat ja matkapuhelinnumerosi, jotta tiimimme voi ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian antaakseen sinulle ryhmähinnan. Käy ryhmämatkasivullamme katsomassa lisätietoja.

 

Matkustaminen Alankomaihin/Alankomaista

Ryhmähinnat koskevat vähintään 10 matkustajan ryhmiä.

Jos haluat lisätietoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen groupsales.nl@stenaline.com ja liitä mukaan reitti, päivämäärät, ryhmän nimi ja yhteystietosi, niin lähetämme sinulle viestin mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit keskustella tiimimme jäsenen kanssa numerossa +31 174 31 58 11.  Käy ryhmämatkasivulla katsomassa lisätietoja.

 

Matkustaminen Ruotsista

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun vähintään 20 matkustajaa matkustaa bussilla tai jalan.

Jos haluat lisätietoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen business.travel@stenaline.com ja liitä mukaan reitti, päivämäärät, ryhmän nimi ja yhteystietosi, niin lähetämme sinulle viestin mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit keskustella tiimimme jäsenen kanssa numerossa +46 0770 676 700. Käy ryhmämatkasivullamme katsomassa lisätietoja.

 

Matkustaminen Saksasta

Ryhmähinnat koskevat vähintään kymmentä matkustajaa, jotka matkustavat ilman ajoneuvoa, ja vähintään 20 matkustajaa, jotka matkustavat bussilla. Bussin kuljetus on ilmaista, kun ryhmässä on yli 20 matkustajaa, lukuun ottamatta Frederikshavn–Göteborg- ja Grenå–Halmstad-reittejä, joissa bussista veloitetaan maksu. Jos matkustajia on alle 20, matkasta veloitetaan tyhjää bussia vastaava lisämaksu. Käy ryhmämatkasivullamme katsomassa lisätietoja.

 

Matkustaminen Puolasta

Yli 20 matkustajan ryhmät – soita ryhmätiimillemme, niin saat 25 %:n alennuksen paluulauttamatkasta! Tämä alennus koskee kaikkia bussi-, jalankulkija- ja moottoripyöräryhmiä, mutta se ei koske viihderisteilyjä, lomapaketteja eikä bussin kuljettajakuluja. 

Enintään 19 matkustajan ryhmät voivat tehdä varauksen suoraan verkkosivuston kautta. Käy ryhmämatkasivullamme katsomassa lisätietoja.