Mitkä ovat hintatyyppinne?

Meillä on kolme päähintatyyppiä: Economy – Flexi – Premium. Voit valita eri hintatyypin meno- ja paluumatkallesi.

 

Economy

 

Edullisin hintamme, joka on hyvä valinta, jos matkasuunnitelmasi on varma. Economy-hintaluokan ehdot ovat tiukemmat kuin Flexi- ja Premium-hintojen.

 

Jos muutat Economy-luokan varausta, sinun on maksettava muutosmaksu ja mahdolliset hintaerot, eikä varauksen perumisesta makseta hyvityksiä.

 

Flexi

 

Flexi-hintamme tarjoaa sinulle houkuttelevan hinnan ja lisää joustavuutta, jos suunnitelmasi muuttuvat.

 

Flexi-luokan matkalipusta ei peritä muutosmaksua, mutta mahdollinen hintaero on silti maksettava. Jos peruutat varauksesi viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä, saat täyden hyvityksen, josta on vähennetty pieni peruutusmaksu meno-paluuvarauksesta. Jos peruutat viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä, saat 50-prosenttisen hyvityksen, josta myös vähennetään pieni peruutusmaksu.

 

Premium

 

Premium-hintamme tarjoaa sinulle edullisimmat ehdot, enemmän joustavuutta ja muita etuja.

 

Muutosmaksua ei peritä, jos muutat Premium-matkaa, mutta sinun on silti maksettava mahdolliset hintaerot. Jos peruutat varauksesi viimeistään 2 tuntia ennen lähtöä, saat täyden hyvityksen vähennettynä pienellä peruutusmaksulla meno-paluuvarauksesta.

 

Reittikohtaisia lisäetuja on saatavilla. Tehdessäsi varausta näet haluamasi reitin täydelliset Premium-hintaetutiedot, kun valitset tämän hintatyypin.