Mitkä ovat hintatyyppinne?

Meillä on kolme päähintatyyppiä: Economy – Flexi – Premium, ja voit valita eri hintatyypin meno- ja paluumatkallesi.

 

Economy

 

Edullisin hintamme, hyvä valinta, jos matkasuunnitelmasi ovat kiinteät. Economy-hintaluokan ehdot ovat tiukemmat kuin Flexi- ja Premium-hintojen.

 

Jos muutat Economy-luokan lippua, sinun on maksettava muutosmaksu ja mahdolliset hintaerot, eikä varauksen perumisesta makseta hyvityksiä. Muutosmaksut moottoriajoneuvon kanssa matkustaville alkaen 35 €/suunta ja jalkaisin liikkuville alkaen 15 €/suunta.

 

Flexi

 

Flexi-hintamme tarjoaa sinulle houkuttelevan hinnan ja lisää joustavuutta, jos suunnitelmasi muuttuvat.

 

Flexi-luokan matkalipusta ei peritä muutosmaksua, mutta mahdollinen hintaero on silti maksettava. Jos peruutat varauksesi viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä, saat täyden hyvityksen, josta on vähennetty pieni noin 7 €:n peruutusmaksu meno-paluuvarauksesta. Jos peruutat viimeistään 2 tuntia ennen lähtöä, saat 50-prosenttisen hyvityksen, josta myös vähennetään pieni peruutusmaksu.

 

Premium

 

Premium-hintamme tarjoaa sinulle edullisimmat ehdot, enemmän joustavuutta ja muita etuja.

 

Muutosmaksua ei peritä, jos muutat Premium-matkaa, mutta sinun on silti maksettava mahdolliset hintaerot. Jos peruutat varauksesi viimeistään 2 tuntia ennen lähtöä, saat täyden hyvityksen vähennettynä pienellä 7 €:n peruutusmaksulla meno-paluuvarauksesta. Reittikohtaisia lisäetuja on:

 

Reittikohtaiset lisäedut, kuten pääsy Stena Plus -salonkiin Irlanninmerellä ja Harwichin ja Hoek van Hollandin välisillä reiteillä, veloitukseton aamiainen sekä nopea alukseen nouseminen ja maihinnousu, ovat etuja, joita joillakin reiteillä tarjotaan osana Premium-tarjontaamme.  Tehdessäsi varausta näet haluamasi reitin täydelliset Premium-hintaetutiedot.