Wow Park Billund

Haluatko seikkailla ulkoilmassa? WOW Parkissa nouset korkealle puiden latvojen yläpuolelle ja sitten pääset tutkailemaan maanalaista maailmaa. Se on vain yksi viidestä nähtävyydestä, jotka tekevät Tanskan LEGOLAND® Billund Resortissa käynnistä niin erityisen – ja seikkailu alkaa jo Stena Linen laivassa.

 

Varaa sekä laivamatka että majoitus Sembolta.

 

WOW PARK, joka sijaitsee luonnonkauniin ajomatkan päässä Grenån ja Frederikshavnin satamistamme, on Billudin lähellä sijaitseva immersiivinen kokemus, jossa luonto on täysin uudelleen kuviteltu suureksi leikkipaikaksi. Siellä seikkailijat voivat tutkailla puissa olevia puumajoja ja riippusiltoja ja hyppiä, keinua ja kiipeillä lavojen, verkkojen ja muiden alueiden välillä 14 metriä maanpinnan yläpuolella.

 

Kun olet valmis vierailemaan, voit ajaa 40 metrin kelkalla metsäpohjaa pitkin… ja sitten mennä maan alle. WOW Parkin maanalaiset luolalabyritit ovat tapa kokea maanalainen maailma… ja ulospääsytien löytäminen on osa hauskuutta. Puistossa on myös vesileikkejä, puutyöaskartelualue, kotieläinalue, vaijeriliukuja, tasapainoratoja ja jopa viikinkien taistelukenttä, jossa lapset voivat haastaa vanhempansa leikkisään taisteluun.

 

Kun nälkä yllättää, voit ottaa kurssin kohti Madladeniä, joka on ulkoilmateeman ympärille suunniteltu ravintola. Sen ruokalistalta löytyy hampurilaisia, voileipiä, salaatteja ja muuta. Tai tuo oma ruokasi mukana ja kypsennä se tulisijalla, mutta muista jättää tilaa jäätelölle.

 

Valmistaudu uskomattomaan aikaan luonnossa. 40 jalkapallokentän kokoisesta alueesta ”WOW” ei ole tarpeeksi vahva kommentti.

 

Varaa sekä laivamatka että majoitus Sembolta.

Haluatko seikkailla ulkoilmassa? WOW Parkissa nouset korkealle puiden latvojen yläpuolelle ja sitten pääset tutkailemaan maanalaista maailmaa. Se on vain yksi viidestä nähtävyydestä, jotka tekevät Tanskan LEGOLAND® Billund Resortissa käynnistä niin erityisen – ja seikkailu alkaa jo Stena Linen laivassa...

Lue lisää Lue vähemmän

WOW Parkin vaijeriliuku ja luontopuisto

Ulkoilmaseikkailu

Säästä jopa 20 %

Majoituksen kuva

Hotel LEGOLAND®

Majoituksen kuva

LEGOLAND® Holiday Village

Majoituksen kuva

Hotel Svanen

Majoituksen kuva

LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

Majoituksen kuva

Refborg Billund Hotel

Majoituksen kuva

The Lodge Billund

Majoituksen kuva

Billund Centrum Apartment

WOW Parkin vaijeriliuku ja luontopuisto

Ulkoilmaseikkailu

Säästä jopa 20 %

Tutustu useampaan kohteeseen

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.