LEGOLAND® Billund Resort

Kokonainen maa, joka on rakennettu 75 miljoonasta palikasta!

 

LEGOLAND® on maailmanluokan nähtävyys, joka sijaitsee aivan alkuperäisen LEGO®-tehtaan vieressä. Se on unelmakohde kaikille, jotka ovat joskus viettäneet aikaa yhdistelemällä palikoita.

 

Astu porteista sisään, niin tunnet heti astuneesi sisään maailman suurimpaan LEGO®-settiin, jossa on 75 miljoonaa värikästä palikkaa. Yli 30 laitetta saavat adrenaliinin virtaamaan, ja loputtomat mahdollisuudet tulla mestarirakentajaksi luomispisteissä tekevät tästä paikan, jossa voit viihtyä ja ruokkia mielikuvitustasi.

 

Tästä värikkäästä ja mukaansatempaavasta maailmasta löytyy pienoisversioita niin maailmankuuluista rakennuksista kuin monimutkaisista fantasiamaailmoistakin. Pääset laskemaan vesiputouksia ja tapaamaan cowboy-hahmoja villin lännen inspiroimassa LEGOREDO Town® -ravintolassa, testaamaan Ninja-taitojasi NINJAGO World® -ravintolassa ja ohittelemaan ritareita ja prinsessoja Knights Kingdom® -vuoristoradalla. Voit myös matkustaa The LEGO® Movie -elokuvan maailmaan, tavata rakastettuja hahmoja ja ihailla tuttuja elokuvanäkymiä huippuluokan laitteiden kyydissä.

 

Varaa lauttamatka ja majoitus Sembon kautta ja säästä jopa 20 %!

 

Jokainen LEGOLAND®-huvipuiston kymmenestä ainutlaatuisesta teema-alueesta sopii kaikenikäisille, ja useimmat laitteet on suunniteltu alle 100 cm:n pituisille lapsille. Tarjolla on jopa DUPLO Land®, joka on suunniteltu erityisesti nuorimpien vieraiden maun mukaiseksi.

 

Huvipuistossa on myös loputtomia mahdollisuuksia pysähtyä ja rakentaa oma mestariteos. Vuoden 2022 aikana on lisätty kahdeksan uutta LEGO®-rakennuskokemusta – mukaan lukien mahdollisuus luoda merieläimiä Great LEGO® Reef -riutan pohjalle ja rakentaa kilpa-aluksia purjehtimaan useita jokia. Hauskanpidolle ei vaikuta olevan mitään rajoja.

 

LEGOLAND® ei ole pelkkä huvipuisto, vaan tilaisuus tuntea, että olet kutistunut ja päässyt tutustumaan LEGO®-suosikkimaailmoihisi. Kaikille, jotka ovat joskus katsoneet pientä muovipalikkaa ja nähneet loputtomat luomismahdollisuudet, se on loputtoman ällistyksen täyteinen kohde.

 

Näin sinne pääsee

 

Billund sijaitsee Tanskan kuvankauniilla Jyllannin niemimaalla noin 270 kilometriä Kööpenhaminasta länteen. Stena Line tarjoaa Ruotsista Tanskaan kaksi lauttareittiä, joiden kautta pääset lyhyen ajomatkan päähän määränpäästä.

 

Göteborgista lähtevät matkustajat saapuvat Frederikshavnin rannikkokaupunkiin, josta Billund on kolmen tunnin miellyttävän, Tanskan halki kulkevan ajomatkan päässä. Halmstadista lähtevät vieraat saapuvat itärannikolle Grenaan kaupunkiin, josta on helppo, kauniin reitin kautta kulkeva kahden tunnin ajomatka Billundiin. Molemmat reitit ovat sekä autoille että matkailuvaunuille sopivia ja erittäin mukavia vaihtoehtoja, joilla voi nauttia raikkaasta meri-ilmasta matkalla määränpäähän.

 

Varaa lauttamatka ja majoitus Sembon kautta ja säästä jopa 20 %!

Kokonainen maa, joka on rakennettu 75 miljoonasta palikasta!

 

LEGOLAND® on maailmanluokan nähtävyys, joka sijaitsee aivan alkuperäisen LEGO®-tehtaan vieressä. Se on unelmakohde kaikille, jotka ovat joskus viettäneet aikaa yhdistelemällä palikoita.

 

Astu porteista sisään, niin tunnet heti astuneesi sisään maailman suurimpaan LEGO®-settiin, jossa on 75 miljoonaa värikästä palikkaa. Yli 30 laitetta saavat adrenaliinin virtaamaan, ja loputtomat mahdollisuudet tulla mestarirakentajaksi luomispisteissä tekevät tästä paikan, jossa voit viihtyä ja ruokkia mielikuvitustasi.

 

Tästä värikkäästä ja mukaansatempaavasta maailmasta löytyy pienoisversioita niin maailmankuuluista rakennuksista kuin monimutkaisista fantasiamaailmoistakin. Pääset laskemaan vesiputouksia ja tapaamaan cowboy-hahmoja villin lännen inspiroimassa LEGOREDO Town® -ravintolassa, testaamaan Ninja-taitojasi NINJAGO World® -ravintolassa...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi

Nauti matkasta Tanskaan

Säästä jopa 20 %

LÄHEISET NÄHTÄVYYDET

 

LEGOLAND®  on Billundin kuuluisin nähtävyys, mutta paikkakunnalla on paljon muutakin tekemistä ja nähtävää!

LEGO®-elämys ulottuu LEGOLAND®-huvipuiston ulkopuolelle LEGO® Housen ansiosta. Se on luovuuden leikkikenttä, jossa on käytettävissä 25 miljoonaa palikkaa oman mestariteoksesi luomiseen. ”Home of the Brick” on valtava luovuuden monumentti, joka odottaa mielikuvituksen heräämistä henkiin kuudella kokemusalueella, yhdeksällä kattoterassilla ja useilla leikkikentillä. Varmista paikkasi ja säästä ostamalla lippusi osoitteesta legohouse.com!

Et ehkä odottaisi pääseväsi Tanskassa trooppiseen paratiisiin, mutta löydät sellaisen Lalandia® Aquadome™ -vesipuistosta. Skandinavian suurimmassa vesipuistossa on jännittäviä vesiliukumäkiä, rentouttavia luolia, uima-altaita ja mahdollisuuksia rentoutua palmujen heiluessa 30 asteen lämpötilassa ympäri vuoden. Vaihtoehtoihin kuuluu leikkiminen Monky Tonky Landissa tai keilailun, minigolfin ja luistelun kokeilu, ennen päivän päätteeksi Lalandia® Plazan ravintoloissa nautittavaa herkullista ateriaa. Lalandia®-hotellissa yöpymiseen sisältyy pääsy uima- ja leikkialueelle.

WOW PARK on mukaansatempaava elämys, joka tekee luonnosta jättimäisen leikkipaikan ja sijaitsee Billundin vehreiden metsien keskellä. Päivä WOW PARKissa vie sinut maanpinnan ylä- ja alapuolelle. Koko perhe on innoissaan ylittäessään riippusiltoja 14 metriä maanpinnan yläpuolella oleviin puumajoihin ja liukuessaan sitten maahan täydellä vauhdilla tutustumaan maanalaisiin tunneleihin. 40 jalkapallokentän laajuisella viihdetarjonnallaan WOW on todellinen vau-elämys! 

LEGOLAND® on kuuluisa lohikäärmeiden, merirosvojen, prinsessojen, Unikitty-hahmojen ja ninjojen tuomisesta yhteen. Vain 20 minuutin matkan päässä sijaitseva Givskudin eläintarha vetoaa kuitenkin varmasti aitoon villiin puoleesi sarvikuonoillaan, seeproillaan, leijonillaan, kirahveillaan ja muilla pedoillaan, joiden avulla voit päästä lähemmäs luontoa. Eläintarhaan voi tutustua jalkaisin tai omatoimisella autosafarilla. Varo vain esihistoriallisia olentoja, jotka lymyilevät esihistorian henkiin herättävässä dinosauruspuistossa. 


Missä kannattaa yöpyä?

 

LEGOLAND® on yksi Tanskan suosituimmista kohteista, joka houkuttelee vierailijoita kaikkialta maailmasta. Siksi lähistöllä on monia erinomaisia majoitusvaihtoehtoja. Muistathan, että säästät reilusti varatessasi lauttasi ja majoituksesi yhdessä! 

 

LEGOLAND® Billund

LEGO®-seikkailusi ei tarvitse päättyä LEGOLAND®-huvipuistosta poistuessasi. Hotel LEGOLAND® tarjoaa riemuntäyteisen neljän tähden elämyksen. Värikkäiden teemahuoneiden ansiosta voit elää kuin merirosvo, ninja, prinsessa tai seikkailija vierailusi aikana.

 

Huvipuiston sisäänkäynnin yhteydessä oleva LEGOLAND® Castle Hotel johtaa sinut velhojen, ritarien ja lohikäärmeiden maailmaan jättiläismäisessä LEGO®-palatsissa. LEGOLAND® Holiday Village -lomakylässä on Pirates’ Inn Motel ja teemamökkejä, jotka sopivat erinomaisesti pidempiin yöpymisiin.

 

Billundissa on myös perinteisiä tanskalaisia majataloja niille, jotka etsivät perinteisempiä majoituspaikkoja.

 

LEGOLAND®-leirintä

Billundiin lautalla asuntovaunun kanssa matkustaville on tarjolla monia leiripaikkoja huvipuiston lähellä. Niille, jotka haluavat jatkaa LEGO®-kokemuksesta nauttimista myös öisin, LEGOLAND® tarjoaa paikkoja telttojen pystyttämiseen sekä retkeilyautojen ja matkailuvaunujen pysäköintiin Holiday Villagessa. Voit myös vuokrata tiipiin tai korottaa majoituksen mökkivaihtoehdoksi.

 

Muita LEGOLAND®-puiston lähellä olevia majoitusvaihtoehtoja

LEGOLAND® saattaa olla tärkein matkakohteesi, mutta sitä ympäröivät Tanskan tunnusomaiset pikkukaupungit. Tutustu lähellä sijaitseviin Koldingiin ja Vejleen ja nauti tanskalaisesta vieraanvaraisuudesta. Tarjolla on monipuolisia mahdollisuuksia vuokrata huoneita perinteisistä tanskalaisista majataloista, varata loma-asuntoja ja jopa yöpyä linnassa.

Valitse reittisi

Nauti matkasta Tanskaan

Säästä jopa 20 %

Lähtö
Paluu

Tutustu useampaan kohteeseen

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.