Lautta Tanskaan – hieno tapa matkustaa!

Hyppää Stena Line -lauttaan Ruotsista ja lähde pienelle mutta erilaiselle lomalle Tanskaan!

 

Tanska on pieni, uskomattomia paikkoja täynnä oleva maa, jota ei kannata aliarvioida: autiomaita, jylhiä maisemia, kumpuilevia vihreäitä kukkuloita, viehättäviä pikkukyliä ja suuria, kosmopoliittisia kaupunkeja sekä jännittäviä nähtävyyksiä – Tanskassa on kaikkea. Maan vahvuuksia ovat kulttuuri, ruoka ja rannikot. Maa on myös maailmankuulu muotoilustaan, arkkitehtuuristaan sekä uudesta pohjoismaisesta keittiöstään.

 

Kaupunkilomaa kaipaaville Kööpenhamina on oikea valinta. Tästä yhdestä Euroopan vanhimmista pääkaupungeista löytyy ällistyttävä määrä kiehtovaa arkkitehtuuria, puistoja, gourmet-ravintoloita sekä muita kiinnostavia paikkoja. Retki Tivoli-puistoon on aivan ehdoton juttu. Puisto on kaunis päivällä, ja iltaisin tuhannet lamput muuttavat sen taianomaiseksi paikaksi, jossa on satumainen, ainutlaatuinen tunnelma.

 

Århus on Tanskan toiseksi suurin kaupunki, mutta siitä huolimatta tunnelma on Kööpenhaminaa kotoisempi. Kaupunki on täynnä historiaa ja upeita nähtävyyksiä, Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita sekä mahtavia ostospaikkoja. Tanskan pohjoisin kaupunki Skagen on upea paikka, josta löytyy valkohiekkaisia rantoja, perinteisiä keltaisia taloja, upeita maisemia sekä vilkas kulttuurielämä.

 

Yksikään matka Tanskaan ei ole täydellinen ilman retkeä alkuperäiseen Legolandiin.  Legoland® Billund on maailman ensimmäinen Legoland®-puisto, jossa voi tutustua miniatyyrimallisiin maailmankuluihin rakennuksiin, tuntea olevansa villin lännen karjapaimen, ravistella mastoja kuin merirosvo tai leikkiä prinsessaa fantasialinnassa. Legoland® on unelmakohde kaikenikäisille lapsille, mutta kaikki, jotka koskaan ovat kokeneet LEGO®-palikoiden taian, viihtyvät siellä, jopa aikuiset!

 

The Reef Hotel & Water Park Frederikshavnissa on ainutlaatuinen koko perheelle sopiva vesiseikkailupuisto, ja se on kävelymatkan päässä Stena Line -lauttaterminaalista. Täältä löytyy jännittäviä aaltoaltaita, vesiliukumäkiä, musiikkia sekä lämmin palmunlehtiä liikutteleva henkäys ihanassa 32-asteisessa helteessä! Puistossa voi uida, kiipeillä tai sukeltaa aarteita – tai sitten voi pulahtaa kuumaan lähteeseen hyvin ansaitulle tauolle.

 

Olipa tähtäimessä jännittävä aktiiviloma upeilla näköaloilla, kaupunkiloma tai sitten hieman erilainen perheloma, Tanskasta löytyy kaikkea!

Hyppää Stena Line -lauttaan Ruotsista ja lähde pienelle mutta erilaiselle lomalle Tanskaan!

 

Tanska on pieni, uskomattomia paikkoja täynnä oleva maa, jota ei kannata aliarvioida: autiomaita, jylhiä maisemia, kumpuilevia vihreäitä kukkuloita, viehättäviä pikkukyliä ja suuria, kosmopoliittisia kaupunkeja sekä jännittäviä...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Tanskaan

Alkaen 80.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Denmark
Map showing the routes to and from Denmark

Frederikshavnin satama sijaitsee Pohjois-Tanskan Jyllannin niemimaan koillisrannikolla. Sinne on helppo tulla autolla E45-moottoritien kautta, ja julkisen liikenteen pysäkit ovat 20 minuutin kävelymatkan päässä terminaalista. 

 

Huomaa: Ajoneuvo voi nousta laivaan vain terminaalin aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuville lähdöille tai Stena Vinga -laivan lähdöille. Laivaannousu jalkamatkustajana ei ole mahdollista näillä lähdöillä. 

Grenaan satama Tanskan itärannikolla Jyllannin niemimaalla sijaitsee valtatie 16:n lopussa, joten sinne pääsee helposti autolla. Julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset ja kävelyetäisyydellä terminaalista.

 

Tärkeää tietoa: Grenasta ei voi matkustaa jalan.

Valitut kohteet

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Tanskaan

Alkaen 80.11€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.