Oxford

Jos olet aina haaveillut Oxfordiin pääsemisestä, nyt on tilaisuutesi!

 

Oxfordiin pääsemiseen ei tarvita supersuuria aivoja, riittää kun on fiksu matkailija! Asioista tietävät ihmiset pitävät Oxfordia täydellisenä viikonloppulomakohteena, ja olemme taipuvaisia olemaan samaa mieltä – he eivät vain halua pitää meteliä asiasta! Me toisaalta emme halua, että sinulta jäisi kokematta kaupunki, joka on ehkä hieman vaatimaton ulkomuodoltaan, mutta tarjoaa erityisen lämpimän vastaanoton…

 

Sinun ei tarvitse olla älykkö ollaksesi kiinnostunut yhden maailman kuuluisimman yliopiston historiasta. Englanninkielisen maailman vanhin yliopisto Oxford on nykyään maailmanlaajuinen oppimisen, opetuksen ja tutkimuksen keskus. Voit oppia lisää kävelykierroksella, jota johtaa yliopisto-opiskelija, jolla on ensikäden tietoa tästä arvostetusta kampuksesta.

 

Oxford on myös yksi harvoista paikoista, joissa voit harrastaa puntingia. Se on helppoa – vuokraa itsellesi tasapohjainen vene ja työnnä itsesi alas Cherwell-jokea aurinkoisesta iltapäivästä nauttien. Sen jälkeen mene vaikka piknikille ja nauti lasillinen jotain poreilevaa.

 

Jos perheessäsi on Harry Potter -fani, he ovat varmasti vaikuttuneita monissa varhaisissa elokuvissa esiintyneistä kuvauspaikoista. Bodleian Libraryn Divinity Schoolin goottilaista holvikattoa käytettiin Tylypahkan sairastupana, kun taas Harry käveli Duke Humfrey’s Libraryn läpi näkymättömyysviittansa alle piiloutuneena. New College Cloistersissa on myös jättimäinen tammi, jonka luona Mad-Eye Moody muutti Malfoyn fretiksi. Christ Church College tarjosi paikan monille muille Harry Potter -elokuvien kohtauksille.

 

Paikalliset kutsuvat Oxfordia "Gown Towniksi" viitaten niihin moniin valmistuneisiin opiskelijoihin, jotka ovat kulkeneet läpi sen arvokkaiden salien jo satojen vuosien ajan, ja kaupunki on ilahduttavan englantilaisella tavalla täynnä historiaa ja tiedettä. Oxfordissa sijaitsee myös Britannian vanhin kasvitieteellinen puutarha, jossa on yli 7 000 kasvilajia.

 

Voit kiertää kaupungin muutamassa päivässä, mutta kannattaa todella käyttää enemmän aikaa sen eri kaupunginosiin tutustumiseen. The Times on kutsunut Jerichoa yhdeksi Britannian hienoimmista paikoista, ja voimme nähdä miksi: se on kompakti esikaupunkialue, jossa on paljon värikkäitä kahviloita, huipputyylikkäitä baareja ja paljon merkillisiä pikkuliikkeitä. Tämä alue on todella turistipolulta harhautumisen arvoinen! 

 

Oxford sijaitsee kätevästi Cotswoldsin ja Chiltern Hillsin välissä, jotka molemmat ovat saaneet Areas of Outstanding Natural Beauty -maininnan. Ota auto, pakkaa kävelykengät ja lähde tutkimaan – et tule pettymään!  

 

Cotswolds ei ole pelkkiä suklaarasiamökkejä, mutta sen 1300 neliökilometriin mahtuu runsaasti maaseutua, jota halkoo yli 5 000 kilometriä polkuja ja ratsuteitä, jotka risteilevät metsien ja villikukkaniittyjen lomassa. Maisema tuottaa uskomattomia juustoja, lihaa ja juomia – jotka kaikki löydät ruokalistalta eri ravintoloista, pubeista ja majataloista, jotka ovat hajallaan eri puolilla aluetta.

 

Kaiken kaikkiaan se on kuin pieni pala taivasta, joten matkusta Oxfordiin ja koe se itse! 

Jos olet aina haaveillut Oxfordiin pääsemisestä, nyt on tilaisuutesi!

 

Oxfordiin pääsemiseen ei tarvita supersuuria aivoja, riittää kun on fiksu matkailija! Asioista tietävät ihmiset pitävät Oxfordia täydellisenä viikonloppulomakohteena, ja olemme taipuvaisia olemaan samaa mieltä – he eivät vain halua pitää...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi...

Nauti matkasta Isoon-Britanniaan

Alkaen 169.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Majoituksen kuva

The Randolph Hotel, by Graduate Hotels

Majoituksen kuva

Your Oxford Stay

Majoituksen kuva

Tower House

Majoituksen kuva

Mercure Oxford Eastgate Hotel

Valitse reittisi...

Nauti matkasta Isoon-Britanniaan

Alkaen 169.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.