Rostock

Kaunis Rostock on eloisa satamakaupunki, jossa on sekä sielua että persoonallisuutta.

 

Pääset sinne helposti Stena Linen lautalla Trelleborgista. Jatka Rostockiin autolla ja tutustu Pohjois-Saksan ihmeisiin. Rostockissa suurkaupungin tunnelma yhdistyy upeaan hansa-arkkitehtuuriin, mahtavaan kulttuuritarjontaan, moderniin gastronomiaan ja loistaviin ostosmahdollisuuksiin. Kaikki tämä tekee Rostockista upean kohteen niin lyhyelle kuin pidemmällekin lomalle. Kaupungin aarteisiin kuuluvat myös Pohjois-Euroopan vanhin yliopisto, keskiaikaiset kirkot, museot, kaupungin portit, perinteiset merikylvyt ja paljon muuta.

 

Kröpeliner-Tor-Vorstadin alueelta löytyy paljon ravintoloita, baareja ja kahviloita. Se on loistava paikka käydä lasillisella tai nauttia maukas illallinen. Rostockin shoppailumahdollisuudet ovat rajattomat – Doberander Platsilta Neuen Marktille ja Universitetsplatsenilta satamaan ja sen kävelykaduille, kuten Kröperliner Strasselle. Vanhassakaupungissa kannattaa käydä keskiaikaisessa Pyhän Marian kirkossa ja ihastella vuodelta 1472 peräisin olevaa astronomista kelloa. Warnemündessä voit nautiskella perinteisistä merikylvyistä, värikkäistä myyntikojuista, pienistä putiikeista sekä suosituista ravintoloista ja kahviloista. Graal-Müritzissä on mukava käydä kävelyllä Itämeren maisemissa. Iltaisin kalastajat käyttävät usein laituria, ja päiväsaikaan voit hypätä lautan kyytiin ja tutkia Itämerta tarkemmin. Heinäkuussa järjestetään joka vuosi Seebrückenfest Festival, jossa laiturin avaamista juhlistetaan ilotulituksella.

 

Rostockin kasvitieteellisen puutarhan valikoimaan kuuluu puulajipuisto, upea alppipuutarha ja japanilainen puutarha.

 

Karls Erlebnis Dorf on perheystävällinen seikkailupuisto täynnä maalaistunnelmaa. Sieltä löytyy mikroautorata, kotieläintarha ja maatilakauppa.  Lapset tulevat ihastumaan tähän paikkaan. Ihastuttavalta maatilatorilta voitte ostaa kotitekoista mansikkahilloa, tuoretta leipää, sisustusesineitä ja paljon muuta. Rostockin eläintarhassa voitte ihmetellä yli 1 700 eläintä, jotka kuuluvat yli 250 lajiin eri puolilta maailmaa. 

 

Rostock odottaa sinua! 

Kaunis Rostock on eloisa satamakaupunki, jossa on sekä sielua että persoonallisuutta.

 

Pääset sinne helposti Stena Linen lautalla Trelleborgista. Jatka Rostockiin autolla ja tutustu Pohjois-Saksan ihmeisiin. Rostockissa suurkaupungin tunnelma yhdistyy upeaan hansa-arkkitehtuuriin, mahtavaan kulttuuritarjontaan, moderniin gastronomiaan ja loistaviin ostosmahdollisuuksiin. Kaikki tämä tekee...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Saksaan

Alkaen 109.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Majoituksen kuva

Vienna House Sonne Rostock

Majoituksen kuva

pentahotel Rostock

Majoituksen kuva

Radisson Blu Hotel, Rostock

Majoituksen kuva

Ibis Hotel Rostock

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Saksaan

Alkaen 109.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.