Berliini

Saksan pääkaupunki on yksi Euroopan jännittävimmistä kaupungeista.

 

Matkusta lautalla Göteborgista Kieliin tai Trelleborgista Rostockiin, ja kaupunki on vain lyhyen automatkan päässä. Berliini on täynnä glamouria, kulttuuria, vaikuttavia nähtävyyksiä, loistavia ostosmahdollisuuksia, maailmanluokan ravintoloita sekä vilkasta yöelämää trendikkäissä baareissa ja klubeilla.  Sen tunnelma on täynnä energiaa! Berliini on kuitenkin myös Saksan vihrein kaupunki lukuisten suurten puistojen, metsien ja järvien ansiosta – ne tarjoavat lepohetken kaupungin vilinästä.

 

Berliinissä on useita mahtavia nähtävyyksiä Brandenburgin portista Berliinin muuriin. Kaupungin uskomattomaan museotarjontaan kuuluu Muurimuseo Checkpoint Charlien alueella, joka oli yksi kuuluisimmista rajanylityspaikoista Itä- ja Länsi-Berliinin välillä vuosina 1945–1990. Museossa kerrotaan Berliinin muurin yli tehdyistä pakoyrityksistä, ja se on kiehtova käyntikohde. Museoiden ystävät tulevat ihastumaan myös Museumsinseliin, joka on nimensä mukaisesti Spree-joen keskellä oleva saari, jolla on viisi eri museota. Spree-joen varrella sijaitsevalta Berlin Ostbahnhof -rautatieasemalta löytyy yhä osa Berliinin muuria. Itäpuolella on 160 maalausta, joissa taiteilijat eri puolilta maailmaa kuvaavat näkemyksiään poliittisesta muutoksesta Saksassa. Tämä ehdottomasti vierailun arvoinen galleria on 1 316 metriä pitkä.  Seikkaile vanhassa maanalaisessa verkostossa ja koe Berliini uudella ja jännittävällä tavalla. Berliner Unterwelten -museon opastetuilla kierroksilla pääset tutustumaan toisen maailmansodan aikaisiin bunkkereihin, tunneleihin ja väestönsuojiin – mahtavaa!  Alexanderplatz on tunnettu ja historiallisesti merkityksellinen aukio Mitten kaupunginosassa, joka on myös julkisen liikenteen solmukohta Berliinin keskustan itäisellä puolella. Täältä löydät myös Berliinin kuuluisan TV-tornin, yhden kaupungin ikonisista rakennuksista, josta on huikeat näkymät kaupungin ylle.

 

Vieraile Berliinissä, kaupungissa, joka ei nuku koskaan, lukuisine kuuluisine baareineen, klubeineen ja ravintoloineen.  Säihkettä ja glamouria rakastaville Friedrichstadt-Palast-teatterin vaikuttavat näytökset ovat ehdoton kohde – ilta, jota et unohda koskaan. Jos klubeilla käynti on sinun juttusi, voit juhlia koko yön vanhassa klubiksi muutetussa Berghain-voimalaitoksessa!  Ostoksilla käyminen Berliinissä on vaikuttava kokemus, ja löydät kaikkea trendikkäistä ostoskeskuksista uskomattomiin vintage-liikkeisiin Kreuzbergissä. Suositulla Kurfürstendamm-ostoskadulla on useita kuuluisia kauppoja ja yksi Euroopan suurimmista tavarataloista, KaDeWe – Kaufhaus des Westens. Vierailun arvoisa ovat myös Alexa-ostoskeskus, Hackescher Markt -aukio, Friedrichstrasse-katu ja Boulevard Berlin -ostoskeskus.  Loistava tapa viettää sunnuntai on suunnata Mauerpark-puiston kirpputorille. Sieltä löydät uutta ja vintage-muotia, vinyylilevyjä, antiikkia, vekottimia menneiltä ajoilta sekä paljon muuta. 

 

Berliinin-matkan kruunaa kiistatta yhden maailman parhaimman sinfoniaorkesterin eli Berliinin filharmonikkojen konsertti.  Berliinissä järjestetään säännöllisesti konsertteja, ja kannattaa myös käväistä ilmaisissa lounaskonserteissa tiettyinä tiistaipäivinä – niissä pääsee kuulemaan sekä uusia että tunnettuja muusikoita. Eläinten ystäville Berliinin eläintarha on ehdoton kohde. Tropical Islands Krausnickissä on Euroopan suurin seikkailuvesipuisto. Valtavan kuvun sisällä on valkohiekkainen ranta, sademetsä, tekoauringonvaloa, rantalentopallokenttiä, vesiputouksia, laguuneja, ravintoloita ja trooppista lämpöä. Täydellinen paikka Berliinin-vierailuun yhdistettäväksi. Ja sitten tietenkin suklaata!  Vierailu Ritter Sport Bunte Schokoweltissä on suklaaintoilijan unelma. Luo oma suklaasi työpajassa, jossa voit kokeilla paljon erilaisia ainesosia ja makuja.

 

Berliinissä riittää elämää! 

 

Saksan pääkaupunki on yksi Euroopan jännittävimmistä kaupungeista.

 

Matkusta lautalla Göteborgista Kieliin tai Trelleborgista Rostockiin, ja kaupunki on vain lyhyen automatkan päässä. Berliini on täynnä glamouria, kulttuuria, vaikuttavia nähtävyyksiä, loistavia ostosmahdollisuuksia, maailmanluokan ravintoloita sekä vilkasta yöelämää trendikkäissä baareissa ja...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi...

Nauti matkasta Saksaan

Alkaen 46€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Majoituksen kuva

abba Berlin hotel

Majoituksen kuva

Hotel Riu Plaza Berlin

Majoituksen kuva

H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Majoituksen kuva

NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

Majoituksen kuva

Dorint Kurfürstendamm Berlin

Majoituksen kuva

Hotel Bristol Berlin

Majoituksen kuva

InterContinental Berlin, an IHG Hotel

Majoituksen kuva

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Majoituksen kuva

Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

Majoituksen kuva

Select Hotel Berlin The Wall

Majoituksen kuva

Grand Hyatt Berlin

Majoituksen kuva

NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

Majoituksen kuva

Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin

Majoituksen kuva

Classik Hotel Alexander Plaza

Majoituksen kuva

Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz, an IHG Hotel

Majoituksen kuva

Maritim proArte Hotel Berlin

Majoituksen kuva

Pestana Berlin Tiergarten

Majoituksen kuva

Leonardo Hotel Berlin Mitte

Majoituksen kuva

Best Western Plus Plaza Berlin Kurfuerstendamm

Majoituksen kuva

Quentin XL Potsdamer Platz Hotel

Valitse reittisi...

Nauti matkasta Saksaan

Alkaen 46€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.