Mecklenburg-Vorpommern

Satujen seikkailu!

 

Mecklenburg-Vorpommern on Itämeren rannalla sijaitseva koillisen Saksan osavaltio. Sen upea rantaviiva tekee Mecklenburg-Vorpommernista yhden Saksan johtavista turistikohteista. Valitse vielä herkullista ruokaa, kulttuuria ja kunnioitusta herättäviä maisemia, niin seikkailusi on varmasti toiminnantäyteinen.

 

Tutustu Mecklenburg-Vorpommernin laajaan ja kiehtovaan historiaan vierailemalla jossakin sen lukuisista museoista ja tutustumalla historiaan, teknologiaan ja luonnontieteeseen. Palaa ajassa taaksepäin Klockenhagenin ulkoilmamuseossa ja koe, millaista maatilaelämä oli 1600-luvun alusta 1900-luvun alkuun. Vietä päivä tutustumalla Stralsundin OZEANEUMin 46 akvaarioon ja tapaamalla naaraspuolinen hietahai ”Niki” ennen kattoterassille nousemista ja perunpingviinien näkemistä. 

 

Voit tutustua omalla saarellaan sijaitsevan Schwerinin linnan ihmeisiin. Tämä järvien ja puutarhojen keskellä sijaitseva linna näyttää satumaiselta upeine juhlatiloineen. Vieraile museossa ja tutustu kiehtoviin huoneisiin, aseisiin, hienoihin posliineihin ja herttuoiden aikaisiin hopeisiin.

 

Mecklenburg-Vorpommernin ravintoloissa on runsaasti herkullisia ruokia, jotka sopivat jokaiseen makuun, halusitpa sitten nauttia herkullisista aterioista, kahviloista tai vain välipalasta liikkeellä ollessasi. Jos nautit erityisesti kalaruoista, sinua odottaa herkullisia vaihtoehtoja! Hemmottele itseäsi pyökkisavustetulla kalalla, voissa paistettuna tai olueen valmistetussa paistetussa rapeassa taikinassa. 

 

Tyrnit sisältävät seitsemän kertaa enemmän C-vitamiinia kuin muut sitrushedelmät. Tästä pohjoisen sitruunana tunnetusta voimakasmakuisesta marjasta voit oppia lisää Sanddorn Storchennest -viljelmällä ja kerätä matkan varrelta maistuvia matkamuistoja. Hillo on todellista herkkua!

 

Yksi tapa tutustua Mecklenburg-Vorpommerniin on polkupyörällä, ja eritasoisille ja kaikenikäisille pyöräilijöille on tarjolla lukuisia polkuja. Voit mennä omaan tahtiisi tai ilmoittautua kierrokselle ja tutustua kuvankauniisiin kyliin ja maisemiin. Jos haluat mieluummin patikoida, tarjolla on henkeäsalpaavia nähtävyyksiä, kuten Jasmundin kohotettu rannikkopolku. Rügen’s liitukivikalliot ovat todellinen nähtävyys pakollinen kohde kaikille saarella vierailijoille. Kun pääset loppuun, sinut palkitaan mahtavilla näkymillä liitukivirannikolle ja Itämerelle.

 

Vietä aikaa tutustumalla Müritzin kansallispuiston eri polkuihin ja vaella suojellussa metsässä ja maaseudun poluilla. Jos haluat mieluummin olla veden äärellä, suuntaa purjehtimaan Saksan suurimmalle sisämaajärvelle Müritzille. Rauhan etsijöille on monia kanoottialueita, joita voi tutkia. Mecklenburg-Vorpommernin sisämaasta löydät Sternbergin järvet, Feldberg-järvialueen, Mecklenburgin pienten järvien alankotasanteet sekä Warnow- ja Peene-joet.

 

Jos haluat harjoitella tiiausta, olet onnekas, sillä tarjolla on hienoja golfkenttiä sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille. Kauniiden järvien ja vihreiden niittyjen ympäröimä Golfhotel Serrahn on täydellinen paikka pelaamiseen! 

 

Kaikkien lintuharrastajien on pakko nähdä kurkien tanssi. Kahdesti vuodessa majesteettiset linnut kokoontuvat Boddenin vesiin ja Mecklenburg-Vorpommernin järviin ja luovat henkeäsalpaavan spektaakkelin, jossa voi nähdä niiden tanssipariutumisrituaalin.

 

Riippumatta siitä, miten haluat viettää aikasi, varaa matka Mecklenburg-Vorpommerniin ja tutustu mahtavaan luontoon tai adrenaliinia nostattaviin puuhiin, ennen kuin nautit alueen herkullisesta ruoasta ja juomasta.

Satujen seikkailu!

 

Mecklenburg-Vorpommern on Itämeren rannalla sijaitseva koillisen Saksan osavaltio. Sen upea rantaviiva tekee Mecklenburg-Vorpommernista yhden Saksan johtavista turistikohteista. Valitse vielä herkullista ruokaa, kulttuuria ja kunnioitusta herättäviä maisemia, niin seikkailusi on varmasti toiminnantäyteinen.

 

Tutustu Mecklenburg-Vorpommernin laajaan ja...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Saksaan

Alkaen 59.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Valitse reittisi…

Nauti matkasta Saksaan

Alkaen 59.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.