Lautta Belfastiin ja Cairnryaniin

Matkusta tyylikkäästi Skotlannin ja Pohjois-Irlannin välillä purjehtivilla suurimmilla ja ylellisimmillä lautoilla: Stena Superfast VII ja Stena Superfast VIII. Valittavana on 12 päivittäistä lähtöä, joten voit matkustaa jalan tai autolla Belfastiin ja Cairnryaniin jopa vain 2 tunnissa ja 15 minuutissa kahdella Irlanninmeren parhaalla laivalla.

 

Belfastista Cairnryaniin vain 2 tunnissa 15 minuutissa

Mene ostoksille, nauti pientä purtavaa, katso ilmainen elokuva, koe Pure Nordic Spa -kylpylä tai istahda rentoutumaan. Matkusta lautalla Cairnryaniin, josta Glasgow’hun pääsee alle kahdessa tunnissa autolla, junalla tai bussilla. Edinburghiin Cairnryanista on 3,5 tunnin ajomatka. Vierailu Skotlannissa on unohtumaton kokemus dramaattisten maisemien ja vilkkaan kulttuurin ansiosta! 

 

Lounais-Skotlanti, Ayr ja Glasgow – tutustu niihin kaikkiin autolla

Dumfries ja Galloway sekä Ayrshire Lounais-Skotlannissa ovat erinomaisia tutustumiskohteita linnojen, upeiden maisemien ja loputtomien ulkoseikkailuaktiviteettien ansiosta. Vieraile Galloway Forest Park -puistossa, maastopyöräile 7stanes-keskuksissa, tutustu Threaven linnaan tai lähde retkelle Ayrin ihastuttavaan merenrantakaupunkiin.  Glasgow on alle 2 tunnin matkan päässä Cairnryanista, ja siellä voit nauttia kaikesta, mitä tämä upea kaupunki tarjoaa.

 

Cairnryanista Belfastiin – loistava matkakokemus

Matkusta lautalla Belfastiin ja tutustu Pohjois-Irlantiin ja muihin alueisiin. Superfast-laivoillamme pääset kokemaan ensiluokkaista mukavuutta ja nautintoa. Kaikki laivan tilat ovat käytettävissäsi, jotta matkasi olisi mahdollisimman rentouttava ja miellyttävä. Pakkaa autosi ja lähde autoilemaan Pohjois-Irlantiin, joka on täynnä historiaa, kulttuuria ja paljon muuta.  

 

Belfast – portti Pohjois-Irlantiin!

Tutustu kahteen upeaan kaupunkiin, Belfastiin ja Derry-Londonderryyn, sekä moniin maailmanluokan nähtävyyksiin, kuten Titanic Belfastiin ja Giant's Causeway -alueeseen pohjoisrannikolla. Nauti tuoppi jossakin tyylikkäimmistä pubeista ja ateria jossakin upeista ravintoloista.  Käy ostoksilla, nauti kiertoajelusta ja vieraile lukuisissa historiallisissa nähtävyyksissä. Tekemistä on loputtomasti, ja voit olla varma, että olet lämpimästi tervetullut.

 

Vieraile kerran, niin palaat yhä uudelleen Irlantiin ja Skotlantiin! Ei matkatavaramaksuja – sinun tarvitsee vain pakata auto ja ottaa lautta Belfastiin tai Cairnryaniin. Nauti autoilumatkasta Stena Linella.

Matkusta tyylikkäästi Skotlannin ja Pohjois-Irlannin välillä purjehtivilla suurimmilla ja ylellisimmillä lautoilla: Stena Superfast VII ja Stena Superfast VIII. Valittavana on 12 päivittäistä lähtöä, joten voit matkustaa jalan tai autolla Belfastiin ja Cairnryaniin jopa vain 2 tunnissa ja 15 minuutissa kahdella Irlanninmeren parhaalla laivalla...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Superfast VII:n ja Superfast VIII:n kyydissä

Cairnryan ja Belfast

Alkaen 165.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAUTTA
Tila

Lautta Belfastiin ja Cairnryaniin

  • Stena Superfast VII ferry at sea
    Stena Superfast VII
  • Stena Superfast VIII ferry at sea
    Stena Superfast VIII

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Cairnryanin satama

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Belfastin satama (Cairnryaniin)

Matkusta Superfast VII:n ja Superfast VIII:n kyydissä

Cairnryan ja Belfast

Alkaen 165.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.