Lautta Cherbourgiin ja Rosslareen

Matkusta suoraan Ranskaan ja Irlantiin Stena Horizon- tai Stena Vision -lautoilla. Näin pääset helposti Cherbourgiin ja Rosslareen! Edullisimman hinnan ja kuuden viikoittaisen purjehduksen kuhunkin suuntaan ansiosta voit valita itsellesi parhaiten sopivan matkustusajan. Cherbourgiin ja Rosslareen matkustettaessa laivalla on paljon nautittavaa. Nauti hyvästä ateriasta tai juomasta baarissa. Rentoudu kylpyhuoneellisessa hytissä tai Deluxe-hytissä ja saavut rentoutuneena ja virkistyneenä jatkomatkallesi. Stena Visionilla on myös loistava valikoima lemmikkihyttejä, ja Stena Horizonilla lemmikkisi voi matkustaa ilmaiseksi, jos se jää ajoneuvoosi. Stena Horizonilla on myös ennalta varattavia kuljetuslaatikoita saatavilla. Hemmottele itseäsi Stena Visionin Pure Nordic Spassa risteilyn aikana! Hieno kokemus odottaa!

 

Purjehdi suoraan Rosslaresta Cherbourgiin

Kun matkustat lautalla Cherbourgiin, saavut Ranskan luoteisosaan. Cherbourgin satamasta pääset suoraan Normandian ja Bretagnen alueille, missä voit tutustua kaikkiin Pohjois-Ranskan nähtävyyksiin ja kokea ikimuistoisen loman.

 

Cherbourg – portti Ranskaan ja siitä eteenpäin 

Pohjois-Ranskaan kannattaa mennä automatkalle – voit nauttia siellä Mont St. Michelin luostarisaaren ja Bayeux’n seinävaatteen kaltaisista nähtävyyksistä sekä upeista maisemista. Matkusta eteenpäin Pariisiin ja nauti tämän upean pääkaupungin lukuisista nähtävyyksistä. 

 

Cherbourgista Rosslareen – irlantilainen vieraanvaraisuus odottaa

Matkusta lautalla Wexfordin Rosslareen, Irlannin aurinkoiseen kaakkoisosaan. Täällä voit tutustua kauniiseen rannikkoon, jonka jyrkät kalliot ja upeat maisemat ihastuttavat. Matkusta kaupunkeihin, kuten Dubliniin, Corkiin ja Limerickiin. Ne ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Rosslaresta. Nauti irlantilaisesta vieraanvaraisuudesta, jota koet varmasti matkan varrella. 

 

Tutustu Irlannin historialliseen itäosaan Rosslaresta käsin 

Irlannin kaakkoisimmassa kulmassa on enemmän historiaa kuin missään muualla maassa. Irlannin historiallisessa itäosassa vieraileminen on kuin satukirjan avaaminen. Waterfordin, Kilkennyn ja Wexfordin ydinalueet ovat kaikki historiansa muovaamia. Näillä vehreillä maa-alueilla kohtaat kauniita viheralueita ja kiehtovia kaupunkeja, joilla on myrskyisä historia.

Matkusta suoraan Ranskaan ja Irlantiin Stena Horizon- tai Stena Vision -lautoilla. Näin pääset helposti Cherbourgiin ja Rosslareen! Edullisimman hinnan ja kuuden viikoittaisen purjehduksen kuhunkin suuntaan ansiosta voit valita itsellesi parhaiten sopivan matkustusajan. Cherbourgiin ja Rosslareen matkustettaessa laivalla on paljon nautittavaa...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Horizonilla tai Stena Visionilla

Cherbourgiin ja Rosslareen

Alkaen € 259 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAUTTA
Tila

Lautta Cherbourgiin ja Rosslareen

  • Stena Horizon ferry docked at port
    Stena Horizon
  • Stena Vision ferry at sea
    Stena Vision

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from France
Map showing the routes to and from Ireland

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Cherbourgin satama

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Rosslaren satama

Matkusta Stena Horizonilla tai Stena Visionilla

Cherbourgiin ja Rosslareen

Alkaen € 259 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.