Lautta Dubliniin ja Holyheadiin

Matkustamalla lautalla Dubliniin ja Holyheadiin pääset helposti Irlannin ja Walesin alueelle. Nauti parhaasta matkakokemuksesta Irlanninmerellä Stena Adventurertai Stena Estrid Superferries -lautoilla, jotka liikennöivät 8 kertaa päivässä Dublinin ja Holyheadin välillä. Matkustusaika on vain 3 tuntia 15 minuuttia.

 

Holyheadistä Dubliniin – matkusta tyylikkäästi

Pakkaa auto ja matkusta lautalla Dublinin keskustaan. Rentoudu matkalla, nauti hyvästä ateriasta ja käy drinkillä baarissa. Jos haluat hemmotella itseäsi, voit ostaa jotain edullisesti Duty Free -kaupassamme.  Irlannin pääkaupunki Dublin on yksi Euroopan jännittävimmistä kaupungeista. Sen kulttuuri on sähköistä, ja kaupunki on kuuluisa runoilijoistaan, näytelmäkirjailijoistaan, taiteilijoistaan ja muusikoistaan.

 

Tekemistä Dublinissa

Mistä aloittaa? Tee lauttamatka Dubliniin ja nauti ihanteellisesta pikkulomasta: lukuisat museot, upeat nähtävyydet ja erinomaiset ostospaikat odottavat sinua.  Tutustu Guinness Storehouseen ja nauti tuoppi kuuluisaa ”mustaa ainetta”, tai jos pidät viskistä, vieraile kuuluisassa Jameson-tislaamossa.  Juhli yöhön asti Temple Barissa, kävele St. Stephen's Greenin halki ja uppoudu historiaan maailmankuulussa Trinity Collegessa ja sen upeissa kirjastoissa.

 

Dublinista Holyheadiin – autolla se sujuu

Matkusta autolla Holyheadiin ja ota mukaan kaikki, mitä tarvitset patikointiin, pyöräilyyn tai nähtävyyksien katseluun Pohjois-Walesissa ja sen ulkopuolella. Angleseyn saari on kuuluisa upeasta rantaviivastaan, ja Liverpoolin, Manchesterin, Chesterin ja Birminghamin kaupungit ovat kaikki lyhyen matkan päässä.

 

Näe ja koe Holyhead ja sen ympäristö

Melonnan, voimaveneilyn ja rantalomailun yhdistelmä on osa Holyheadin ja Pohjois-Walesin vetovoimaa. Nauti huippuluokan ravintoloista, kauniista kaupungeista ja kylistä sekä lämpimästä ja ystävällisestä tervetulotoivotuksesta.

 

Dubliniin ja Holyheadiin liikennöivien lauttojen matkustajilta ei veloiteta matkatavaramaksua. Niinpä voit pakata kaiken mukaasi ja nauttia autoilulomasta Stena Linen avulla jo tänään.

 

Uutta! Duty Free -kauppa satamassa

Jos matkustat autolla, voit saada upeita säästöjä laivalla ja lisäksi tehdä isoja tukkuostoksia Duty Free -satamamyymälöissämme Holyheadissä ja Fishguardissa! Löydä vain näistä kaupoista saatavilla olevia tukkutarjouksia – pysäköi autosi, osta Duty Free -kiintiösi ja anna autosi tehdä raskas työ. Hauskaa shoppailua! 

Matkustamalla lautalla Dubliniin ja Holyheadiin pääset helposti Irlannin ja Walesin alueelle. Nauti parhaasta matkakokemuksesta Irlanninmerellä Stena Adventurertai Stena Estrid Superferries...

Lue lisää Lue vähemmän

Purjehdi Stena Adventurerilla ja Stena Estridillä

Holyhead ja Dublin

Alkaen € 167 yksisuuntainen, auto ja kuljettaja

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAIVA
Tila

Reitin laivat

  • Stena Adventurer lautta merellä
    Stena Adventurer
  • Stena Estridin lautta lähtee satamasta
    Stena Estrid

Satamien sijainnit

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Holyheadin satama sijaitsee Angleseyssä Walesin pohjoisosassa. Satama sijaitsee kätevästi kaksiajorataisen A55-tien päässä.

 

Käy sataman Duty Free -kaupassa

Jos matkustat autolla, voit hyödyntää upeita säästöjä laivalla ja lisäksi tehdä isoja tukkuostoksia Duty Free -satamamyymälöistämme! Holyheadissä, Fishguardissa ja Harwichissa löydät erityisiä tukkutarjouksia, jotka ovat saatavilla yksinomaan satamissa.

Pysäköi vain autosi, osta verovapaan kiintiön verran tuotteita ja anna autosi tehdä raskas työ, jotta sinun ei tarvitse! Duty Free -satamamyymälämme ovat aina avoinna matkustajille.

 

Voit tarkistaa verovapaiden ostosten määrän täällä tai pyytää apua henkilökuntaan kuuluvalta henkilöltä. 

 

Hauskaa shoppailua!

Näytä sivu Holyheadin satama

Dublinin satama on erityisesti Stena Linen Superferry-laivoja varten rakennettu laitos. Dublinin Stena Line -laivaterminaali sijaitsee 6 kilometriä Dublinin keskustasta itään. Kattavat opasteet kaikilla satamaan johtavilla pääteillä antavat selkeät reittiohjeet.

Näytä sivu Dublinin satama

Purjehdi Stena Adventurerilla ja Stena Estridillä

Holyhead ja Dublin

Alkaen € 167 yksisuuntainen, auto ja kuljettaja

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.