Lautta Göteborgiin ja Kieliin

Matkusta suoraan ja kätevästi lautalla Ruotsin ja Saksan välillä. Stena Germanica ja Stena ScandinavicaSuperferries kulkevat Göteborgiin ja Kieliin 14 tunnin ylitysajalla. Matkusta tyylikkäästi ja nauti sekä päivä- että yömatkoista. Nauti jokaisesta hetkestä laivalla.

 

Skandinaavinen seikkailusi odottaa – Kielistä Göteborgiin

Tutustu Göteborgiin ja sitä ympäröiviin alueisiin, kun saavut tähän kauniiseen kaupunkiin Stena Germanicalla tai Stena Scandinavicalla. Ruotsin länsirannikolla sijaitsevassa kaupungissa voit nauttia kaikesta, mitä sillä on tarjottavanaan. Lisäksi kaupunki on täydellinen lähtöpiste Skandinavian eri alueilla matkustamiseen.

 

Tutustu Göteborgiin ja sen saaristoon

Koe kaikki, mitä tämä ystävällinen kaupunki tarjoaa – upeat ostospaikat, museot ja kulttuuri ovat aivan ovesi ulkopuolella, puhumattakaan maailmanluokan ravintoloista ja baareista, joista kaupunki on saanut mainetta. Kun haluat päästä kauas kaupunkielämästä ja nauttia luonnosta, lähde Göteborgin saaristoon, joka on lyhyen matkan päässä kaupungista. 

 

Göteborgista Kieliin – hieno tapa matkustaa!

Voit nauttia laivalla herkullisesta ruoka- ja juomavalikoimasta, viihteestä kaikenikäisille ja mahtavista tarjouksista, joita löytyy laivan kaupasta.  Rentoudu päivä- tai yömatkalla kylpyhuoneellisessa hytissä, jotta voit levätä ja saapua jatkamaan matkaasi virkeänä.

 

Kiel – rentouttava merikaupunki

Matkusta laivalla Göteborgista Kieliin ja nauti Saksan pohjoisimmasta kaupungista. Kielissä voit tutustua suosittuun ostosalueeseen ja museoihin sekä nauttia kaupungin vehreistä kasvitieteellisistä puutarhoista, unohtamatta upeita ravintoloita ja baareja. Saksassa on paljon nähtävää ja koettavaa, ja Kiel on täydellinen lähtöpiste ajomatkalle ympäri maata.

 

Toivottavasti tapaamme pian!

Matkusta suoraan ja kätevästi lautalla Ruotsin ja Saksan välillä. Stena Germanica ja Stena ScandinavicaSuperferries kulkevat Göteborgiin ja Kieliin 14 tunnin...

Lue lisää Lue vähemmän

Purjehdi Stena Germanicalla ja Stena Scandinavicalla

Göteborgiin ja Kieliin

Alkaen € 183 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja hytti

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAIVA
Tila

Reitin laivat

  • Stena Germanica
    Stena Germanica
  • Stena Scandinavica
    Stena Scandinavica

Satamien sijainnit

Göteborgin satama (Kieliin)
Kielin satama

Stena Linella on kaksi terminaalia Göteborgissa, yksi Tanskan Frederikshavnin suuntaan ja tämä terminaali matkustajille, jotka suuntaavat Saksan Kieliin. Saksan terminaali sijaitsee kauempana kohti länttä Göta-joen varrella lähellä Älvsborgsbron siltaa. Terminaali on hyvin merkitty E6-tieltä, ja sinne pääsee myös raitiovaunulla.

Näytä sivu Göteborgin satama (Kieliin)

Kielin satama sijaitsee Saksassa Itämeren rannikolla, jonne pääsee helposti A7-tieltä ja muilta pääreiteiltä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät, sillä päärautatie- ja bussiasema ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä terminaalista.

Näytä sivu Kielin satama

Purjehdi Stena Germanicalla ja Stena Scandinavicalla

Göteborgiin ja Kieliin

Alkaen € 183 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja hytti

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.