Lautta Trelleborgiin ja Rostockiin

Matkusta Ruotsiin ja Saksaan Skånen- tai Mecklenburg-Vorpommer-lautoilla, jotka tarjoavat päivittäin jopa kuusi päivä- tai yömatkaa.   Valitsitpa minkä lauttaylityksen tahansa, voit olla varma mukavasta ja miellyttävästä matkasta, kun matkustat Trelleborgiin ja Rostockiin. Ravintoloissamme tarjoillaan herkullista ruokaa, ja The Shop -kaupastamme löytyy mahtavia tarjouksia. Lapset leikkivät mielellään Happy Worldissa ja hankkivat siellä uusia ystäviä. Kun varaat hytin, voit nauttia hyvistä yöunista tai iltapäivälevosta ja saapua määränpäähäsi virkistäytyneenä. Valikoimassamme on hyttejä joka makuun, ja voit myös varata istumapaikkoja. Lomasi alkaa laivalla!

 

Tutustu Ruotsiin – matkusta Rostockista Trelleborgiin

Kun matkustat lautalla Rostockista Trelleborgiin, saavut Ruotsin eteläisimpään kaupunkiin. Sieltä on vain lyhyt ajomatka Malmön ja Kööpenhaminan skandinaavisiin kaupunkeihin. Lomailijat ihastuvat ajeluun länsirannikolla Halmstadin ja Göteborgin halki Osloon.

 

Trelleborg –  palmujen kaupunki

Trelleborgissa on paljon nähtävää ja koettavaa, joten kannattaa tutustua ajan kanssa tähän upeaan kaupunkiin. Se tunnetaan Ruotsin ainoana kaupunkina, jossa on palmujen reunustama kävelykatu. Lauttaterminaalin lähellä sijaitsee yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä eli entinen viikinkilinnake. Lisäksi kaupungissa on hienoja museoita ja taidegallerioita sekä upeat ostosmahdollisuudet.  

 

Trelleborgista Rostockiin – autolla se sujuu

Kun kuljet lautalla Trelleborgista Rostockiin, saavut vilkkaaseen satamakaupunkiin, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.  Rostockissa kulttuurielämä kukoistaa, ja se tunnetaan ruoastaan ja erinomaisista ostosmahdollisuuksistaan. Jos haluat kulkea hieman pidemmälle, moottoritie on lähellä: Hampuri on vain kahden tunnin ja Berliini kolmen tunnin ajomatkan päässä.

 

Tutustu Rostockiin – eloisaan satamakaupunkiin

Rostock on ihastuttava kaupunki, jossa on upeita ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, mikropanimoita ja mahtava yöelämä. Siellä on myös yksi maailman vanhimmista yliopistoista. Kaupungin seitsemän kirkkoa kuuluvat ”Rostock 7:ään”, ja upeat goottilaiset Pyhän Marian ja Pietarin tiilikirkot odottavat tutustumista. Rannikko on tunnettu kauniista rannoistaan, ja vain lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsee Rostockin oma rantalomakohde, joka koostuu 15 kilometrin pituisesta kauniista valkoisesta hiekkarannasta. 

Matkusta Ruotsiin ja Saksaan Skånen- tai Mecklenburg-Vorpommer-lautoilla, jotka tarjoavat päivittäin jopa kuusi päivä- tai yömatkaa.   Valitsitpa minkä lauttaylityksen tahansa...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Mecklenburg-Vorpommern- tai Skåne-lautoilla

Trelleborgiin ja Rostockiin

Alkaen € 46 /Auto+1

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAIVA
Tila

Reitin laivat

  • Mecklenburg-Vorpommern
    Mecklenburg-Vorpommern
  • Skåne
    Skåne

Satamien sijainnit

Trelleborgin satama
Rostockin satama

Trelleborgin satama on Ruotsin eteläisin, ja se tunnetaan porttina Skandinavian ja Keski-Euroopan välillä. Sinne pääsee helposti jalan Trelleborgin keskustasta tai bussilla, junalla tai autolla.

Näytä sivu Trelleborgin satama

Rostockin satama Saksassa Itämeren rannikolla sijaitsee A19:n päässä, ja se on hyvin merkitty, joten sinne on helppo tulla autolla. Jalan matkustaville on tarjolla myös säännölliset bussipalvelut.

Näytä sivu Rostockin satama

Matkusta Mecklenburg-Vorpommern- tai Skåne-lautoilla

Trelleborgiin ja Rostockiin

Alkaen € 46 /Auto+1

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.