Lautta Karlskronaan ja Gdyniaan

Nauti mukavimmasta suorasta lauttareitistä Ruotsin Karlskronaan ja Puolan Gdyniaan Stena Visionilla, Stena Spiritillä tai Stena Estellellä. Ne tarjoavat jopa 6 päivittäistä lauttamatkaa.  Valitse päivä- tai yömatka ja nauti erinomaisesta matkakokemuksesta Stena Linen kyydissä.

 

Nauti matkasta Gdyniasta Karlskronaan

Matkusta Gdyniasta Karlskronaan kulkevalla lautalla, rentoudu ja ihaile Itämerelle avautuvaa näköalaa. Puolan ja Ruotsin välillä liikennöivissä laivoissa on laaja valikoima palveluja, mukaan lukien ravintolat, kauppa, kylpylä ja jopa yökerho. Valikoimaamme kuuluu hyttejä kaikille budjeteille, ja niinpä voit nauttia hyvistä yöunista tai lyhyistä päiväunista ennen satamaan saapumista.

 

Tutustu Karlskronaan ja Ruotsin rannikkoon

Koe ainutlaatuinen Karlskronan kaupunki, joka on rakennettu 33 saarelle ja jonka historiallinen sotilassatama on peräisin vuodelta 1680. Karlskronassa voit myös tutustua UNESCO:n maailmanperintöluettelossa oleviin ainutlaatuisiin kohteisiin. Lisäksi Karlskronasta on loistavat yhteydet muualle Skandinaviaan: voit suunnata länteen Malmöön tai Kööpenhaminaan, tutustua itärannikkoon Tukholmaa kohden tai nauttia Keski-Ruotsin aavoista maisemista ja järvistä. 

 

Risteile Karlskronasta Gdyniaan

Lähde lautalla Karlskronasta Gdyniaan ja koe, kuinka mahtavaa lauttamatkalla voi olla. Meillä on paljon hauskaa tekemistä koko perheelle sekä laaja valikoima baareja, kahviloita ja ravintoloita – löydät jokaiselle jotakin!  Saavut kauniiseen Gdynian satamakaupunkiin rentoutuneena ja valmiina seikkailuun.

 

Vieraile historiallisessa Gdyniassa, joka on portti Eurooppaan

Gdynia on upea ostoskaupunki, jossa on satoja pikkukauppoja. Ja kun olet tehnyt ostoksesi, tarjolla on uskomaton valikoima ravintoloita ja baareja. Gdyniasta on erinomaiset kulkuyhteydet seikkailumielisille matkailijoille, jotka suuntaavat kauemmas Puolaan ja muualle Eurooppaan.

Nauti mukavimmasta suorasta lauttareitistä Ruotsin Karlskronaan ja Puolan Gdyniaan Stena Visionilla, Stena Spiritillä tai Stena Estellellä. Ne tarjoavat jopa 6 päivittäistä...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Estellen, Stena Spiritin ja Stena Visionin kyydissä

Karlskronaan ja Gdyniaan

Alkaen € 70 /Auto+1

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAIVA
Tila

Reitin laivat

  • Stena Estelle
    Stena Estelle
  • Stena Spirit
    Stena Spirit
  • Stena Vision
    Stena Vision

Satamien sijainnit

Karlskronan satama
Gdynian satama

Karlskronan satamaan Ruotsin kaakkoisrannikolla pääsee helposti moottoritien kautta. Karlskronassa on erinomaiset kulkuyhteydet, koska satama sijaitsee eri saarella kuin suurin osa muuta kaupunkia, joten junalla tai jalan liikkeellä olevien matkustajien täytyy ottaa taksi tai bussi päästäkseen satamaan.

 

Huomaa: Karlskronan satamassa kaikki jalan matkustavat nousevat Stena Estelleen ja Stena Nordicaan bussilla, kun lähtöselvitysprosessi on valmis. Matkustajasilta on käytössä vain matkustajille, jotka matkustavat Stena Visionilla ja Stena Spiritillä Ruotsista Puolaan.  Gdynian satamassa jalan matkustavat nousevat kaikkiin laivoihin, mukaan lukien Stena Estelle, matkustajasillan kautta.

Näytä sivu Karlskronan satama

Huomaa, että Gdynian satamaosoitteemme on hiljattain muuttunut. Karlskronaan matkustavien uusi osoite on Gdynian julkisessa laivaterminaalissa, ul. Polska 4, 81-339 Gdynia.

Näytä sivu Gdynian satama

Matkusta Stena Estellen, Stena Spiritin ja Stena Visionin kyydissä

Karlskronaan ja Gdyniaan

Alkaen € 70 /Auto+1

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.