Lautta Liepājaan ja Travemündeen

Matkusta suorimmalla lauttareitillä Latvian Liepājaan ja Saksan Travemündeen Stena Livia- tai Stena Flavia  -lautalla, jotka tekevät yhden ylityksen päivässä kuhunkin suuntaan. Rentoudu mukavassa ympäristössä, nauti merinäkymistä ja levähdä jossakin hyteistämme tai kallistuvassa istuimessa.  Osta lahja tai hemmottele itseäsi The Shopissa, josta löydät laajan valikoiman kosmetiikkatuotteita, hajuvesiä ja alkoholia edulliseen hintaan. Tervetuloa laivaan! 

 

Matkusta Travemündestä Liepājaan & ja tutustu Latviaan

Matkusta Travemündestä Latvian lounaisrannikolle Liepājaan. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla kahden järven välissä, ja siellä voit kokea eloisaa musiikkikulttuuria. Liepāja on alle kolmen tunnin ajomatkan päässä Riiasta, Latvian pääkaupungista.

 

Tutustumassa Liepājaan ja Latviaan

Baltian rannikolla sijaitsevan Liepājan rannat kuuluvat Latvian parhaimpiin. Liepājassa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, ja siellä voit esimerkiksi patikoida ja pyöräillä. Latvia sopiikin erinomaisesti luonnonystäville, sillä siellä on upeita kansallispuistoja ja kauniita Jurmalan kaltaisia lomakohteita. Latviassa vieraillessa kannattaa myös tehdä matka pääkaupunkiin Riikaan, joka on kiehtova sekoitus modernia ja vanhaa – kaupungilla on ikää yli 800 vuotta.

 

Nautinnollinen matka – Liepājasta Travemündeen

Matkusta Liepājasta Travemündeen, jossa on Saksan Itämeren rannikon suurin satama. Historiallisessa merenrantakohteessa on 1,7 km pitkä ranta, ja siellä järjestetään lukuisia musiikkifestivaaleja  ja konsertteja. Travemünde on Lyypekin kaupungin esikaupunkialue, ja Lyypekkiin pääsee autolla 20 minuutissa.

 

Tutustu Travemündeen ja Pohjois-Saksaan

Saksan luoteisrannikolla sijaitseva Travemünde on kätketty helmi! Tämä merenrantakaupunki tarjoaa perinteistä saksalaista vieraanvaraisuutta lukuisine ravintoloineen, ruokakojuineen ja baareineen. Karista kalorit tutustumalla paikallisiin nähtävyyksiin ja käymällä kävelyretkillä rannalla. Hampuri on lähellä ja Berliini vain 4 tunnin ajomatkan päässä, jos haluat matkustaa kauemmaksi.

 

Miksi et siis pakkaisi autoa ja lähtisi autoilumatkalle jo tänään Stena Linen avulla?

Matkusta suorimmalla lauttareitillä Latvian Liepājaan ja Saksan Travemündeen Stena Livia- tai Stena Flavia  -lautalla, jotka tekevät yhden ylityksen päivässä kuhunkin...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Livialla tai Stena Flavialla

Liepāja ja Travemünde

Alkaen € 86 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAIVA
Tila

Reitin laivat

  • Stena Livia lautta merellä
    Stena Livia
  • Stena Flavian lautta merellä
    Stena Flavia

Satamien sijainnit

Map showing routes and ports to and from Germany
Map showing routes and ports to and from Latvia

Travemünden satama on osa kuuluisaa ja historiallista Lyypekin kaupunkia, ja se sijaitsee Lyypekin lahdella Travejoen rannalla, noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Satamaan on hyvät opasteet A1-moottoritieltä.

Näytä sivu Travemünden satama

Liepājan satamaan pääsee helposti A9-tieltä idästä tai A11-tieltä Latvian eteläosasta, ja se on alle 30 minuutin kävelymatkan päässä Liepājan rautatieasemalta.

Näytä sivu Liepājan satama

Matkusta Stena Livialla tai Stena Flavialla

Liepāja ja Travemünde

Alkaen € 86 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.