Miten voin maksaa varauksen loppusumman?

Matkustaminen Ranskaan/Ranskasta

Jos olet maksanut vakuusmaksun Rosslare–Cherbourg-reitillämme, loppusumma on maksettava luotto- tai pankkikortilla 42 päivää ennen matkapäivää. Vakuutta ei palauteta.

 

Matkustaminen Ruotsiin ja Ruotsista

Ruotsin toimipisteissämme voit maksaa laskulla ja osamaksulla yhteistyössä Captum Group AB:n kanssa. Jotta voit maksaa laskulla tai osamaksulla, sinun on oltava vähintään 18-vuotias, sinun tulee olla rekisteröity Ruotsissa ja sinun tulee läpäistä ostohetkellä suoritettava luottotarkastus.

 

Laskut: Kun maksu suoritetaan laskulla, laskuun lisätään tällä hetkellä 39 SEK:n laskutusmaksu. Lasku lähetetään sähköpostitse varaushetkellä annettuun osoitteeseen. Lasku lähetetään heti oston jälkeen, ja sen maksuaika on 14 päivää. Ehtoja sovelletaan. 

 

Osamaksut: Jos valitset tämän vaihtoehdon, lisätään laskun summaan tällä hetkellä 29 SEK:n kuukausimaksu ja valitsemasi osamaksusuunnitelman mukainen avausmaksu. Kiinteä osamaksu koskee vain kyseistä ostoa ja niin kauan kuin noudatat valittua suunnitelmaa. Jos päätät maksaa pienen summan tai et maksa lainkaan, maksuerä siirretään joustavaan osamaksuun. Osamaksulasku lähetetään sähköpostilla suunnilleen kuukauden viidentenä päivänä, ja tällöin se viittaa kaikkiin ostoksiin, jotka olet tehnyt kuukauden aikana. Ehtoja sovelletaan.