Miten jalan matkustavat pääsevät lautalle?

Jalan matkustavat saapuvat lautalle lähtösatamasta riippuen joko bussilla tai matkustajakäytävää pitkin.

 

Holyheadin, Dublinin, Liverpoolin, Belfastin (VT2 Liverpooliin) ja Cherbourgin satamat:

Jalan matkustavat siirretään matkustajaterminaalista lauttaan bussilla.

 

Cairnryanin, Belfastin (VT4 Cairnryaniin), Rosslaren ja Fishguardin satamat:

Jalan matkustavien on käveltävä matkustajaterminaalista lauttaan katetun käytävän kautta. Kävelymatkaa tulee vähintään 200 metriä, mikä ei välttämättä sovi kaikille vieraille. Ilmoitathan henkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä, jos tarvitset apua, niin varmistamme, että sinua avustetaan. On tärkeää, että tulet lähtöselvitykseen vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä, jotta voimme tehdä järjestelyt puolestasi. Belfastin (VT4) ja Cairnryanin satamissa on bussi, joka vie matkustajaterminaalista suoraan lautalle. Rosslaren ja Fishguardin satamissa tarjotaan vaihtoehtoista apua.

 

Harwichin sataman kautta:

Jalan matkustavien on käveltävä matkustajaterminaalista lauttaan katetun käytävän kautta. Kävelymatkaa tulee vähintään 300 metriä pitkä, mikä ei välttämättä sovi kaikille vieraille. Ilmoitathan henkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä, jos tarvitset apua, niin varmistamme, että sinua avustetaan.

 

Hoek van Hollandin sataman kautta:

Jalan matkustavien on käveltävä matkustajaterminaalista lauttaan katetun käytävän kautta. Kävelymatkaa tulee vähintään 700 metriä ja reitin varrella on liukukäytäviä, mikä ei välttämättä sovi kaikille vieraille. Ilmoitathan henkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä, jos tarvitset apua, niin varmistamme, että sinua avustetaan.