Miten jalan matkustavat pääsevät laivalle?

Riippuen lähtösatamasta jalan matkustavat saapuvat laivaan joko bussilla tai jalankulkuväylää pitkin.

 

Holyheadin, Dublinin, Liverpoolin, Belfastin (VT2 Liverpooliin) ja Cherbourgin satamat:

Jalan matkustavat siirretään matkustajaterminaalista lauttaan bussilla

 

Cairnryanin, Belfastin (VT4 Cairnryaniin), Rosslaren ja Fishguardin satamat:

Jalan matkustavat kävelevät matkustajaterminaalista laivaan katetun käytävän kautta. Tämä kävelymatka on vähintään 200 metriä, mikä ei välttämättä ole mahdollista kaikille vieraille. Ilmoita henkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä, että tarvitset apua, niin varmistamme, että sinua avustetaan. On tärkeää, että tulet lähtöselvitykseen vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä, jotta voimme tehdä järjestelyt puolestasi. Belfastin (VT4) ja Cairnryanin satamissa on bussi, joka vie matkustajaterminaalista suoraan laivalle. Rosslaren ja Fishguardin satamissa tarjotaan vaihtoehtoista apua.

 

Harwichin sataman kautta:

Jalan matkustavien on käveltävä matkustajaterminaalista lauttaan katetun käytävän kautta. Kävelymatka on vähintään 300 metriä pitkä, mikä ei välttämättä sovi kaikille vieraille. Ilmoitathan henkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä, että tarvitset apua, niin varmistamme, että se on järjestetty sinua varten.

 

Hoek van Hollandin sataman kautta:

Jalan matkustavien on käveltävä matkustajaterminaalista lauttaan katetun käytävän kautta. Kävelymatka on vähintään 700 metriä pitkä ja reitin varrella on liukukäytäviä, joten se ei välttämättä sovi kaikille vieraille. Ilmoitathan henkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä, että tarvitset apua, niin varmistamme, että se on järjestetty sinua varten.

 

Karlskronan sataman kautta:

Stena Estellellä matkustavat jalkamatkustajat kuljetetaan linja-autolla lauttaan ja sieltä pois, joten huomioi asia matkatavaroidesi suunnittelussa. Huomaa, että jalkamatkustajien maihinnousu Stena Estellestä voi kestää jopa tunnin. Kaikilla muilla laivoilla jalkamatkustajat nousevat alukseen ja maihin matkustajasillan kautta.

 

Gdynian sataman kautta:

Jalkamatkustajat nousevat alukseen ja maihin matkustajasillan kautta.