Miten jalan matkustavat pääsevät laivalle?

Riippuen lähtösatamasta jalan matkustavat saapuvat laivaan joko bussilla tai jalankulkuväylää pitkin.

 

Holyheadin, Dublinin, Liverpoolin, Belfastin (VT2 Liverpooliin) ja Cherbourgin satamat:

Jalan matkustavat siirretään matkustajaterminaalista lauttaan bussilla

 

Cairnryanin, Belfastin (VT4 Cairnryaniin), Rosslaren ja Fishguardin satamat:

Jalan matkustavat kävelevät matkustajaterminaalista laivaan katetun käytävän kautta. Tämä kävelymatka on vähintään 200 metriä, mikä ei välttämättä ole mahdollista kaikille vieraille. Ilmoita henkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä, että tarvitset apua, niin varmistamme, että sinua avustetaan. On tärkeää, että tulet lähtöselvitykseen vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä, jotta voimme tehdä järjestelyt puolestasi. Belfastin (VT4) ja Cairnryanin satamissa on bussi, joka vie matkustajaterminaalista suoraan laivalle. Rosslaren ja Fishguardin satamissa tarjotaan vaihtoehtoista apua.

 

Harwichin sataman kautta:

Jalan matkustavien on käveltävä matkustajaterminaalista lauttaan katetun käytävän kautta. Kävelymatka on vähintään 300 metriä pitkä, mikä ei välttämättä sovi kaikille vieraille. Ilmoitathan henkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä, että tarvitset apua, niin varmistamme, että se on järjestetty sinua varten.

 

Hoek van Hollandin sataman kautta:

Jalan matkustavien on käveltävä matkustajaterminaalista lauttaan katetun käytävän kautta. Kävelymatka on vähintään 700 metriä pitkä ja reitin varrella on liukukäytäviä, joten se ei välttämättä sovi kaikille vieraille. Ilmoitathan henkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä, että tarvitset apua, niin varmistamme, että se on järjestetty sinua varten.

 

Karlskronan sataman kautta:

Jalan matkustavat siirretään Stena Estelle- ja Stena Nordica -laivoille bussilla lähtöselvityksen jälkeen. Kaikkien muiden laivojen osalta jalan matkustavien on käveltävä matkustajaterminaalista lauttaan matkustajien kävelykäytävän kautta.

 

Gdynian sataman kautta:

Jalan matkustavien on käveltävä matkustajaterminaalista lautalle matkustajien kävelykäytävän kautta.

Contact frequently asked question icon

Liittyvät kysymykset