Lautta Belfastiin ja Liverpooliin

Matkusta lautalla Belfastiin ja Liverpooliin Stena Eddalla ja Stena Emblalla ja koe, kuinka määrittelemme lauttamatkailun uudelleen! Tarjoamme neljä päivittäistä suoraa purjehdusta sekä päivä- ja iltaylitykset Englannin ja Pohjois-Irlannin välillä. Matka kestää noin kahdeksan tuntia. Nämä kaksi uutta lauttaa ovat kaikkien aikojen suurimmat, tilavimmat ja tyylikkäimmät Belfastin ja Liverpoolin välillä liikennöivät alukset. Nauti drinkki upeassa Sky Bar -baarissa, rentoudu kylpyhuoneellisessa hytissä, hemmottele itseäsi korottamalla matkustusluokkaasi Stena Plus- tai Hygge Lounge -oleskelutilaan ja nauti tyylikkäästä skandinaavisesta muotoilusta.

 

Risteile Belfastista Liverpooliin 8 tunnissa

Matkusta Liverpooliin lautalla, niin saavut kaupunkivierailulle rentoutuneena ja virkistyneenä. Liverpoolista on myös moottoritie-, rautatie- ja bussiyhteyksiä muualle Isoon-Britanniaan. Liverpoolin keskustaan on vain lyhyt ajomatka satamasta, tai sitten voit lähteä nopealle lauttamatkalle Merseyjoen yli.

 

Liverpool – yksi Britannian ystävällisimmistä kaupungeista

Liverpoolin kaupunki toivottaa vierailijat tervetulleiksi monipuolisilla nähtävyyksillä ja aktiviteeteilla, puhumattakaan kaupungin upeista ostospaikoista ja ravintoloista. Liverpoolin Albert Dock veden äärellä on yhden pysäkin viihdepaikka. Nähtävyyksiin kuuluvat Beatles Story, Magical Mystery Tour, Tate Liverpool, International Slave Museum ja paljon muuta. Sieltä löytyy myös runsaasti baareja, ravintoloita ja kauppoja, kun haluat pitää taukoa kulttuuritarjonnasta.

 

Liverpoolista Belfastiin – kaupungista kaupunkiin

Kun olet saapunut lautalla Belfastiin, pääset Stena Linen lauttaterminaalista kaupungin keskustaan autolla 10 minuutissa. Moottoritiet pohjoisessa ja etelässä ovat vielä lähempänä. Etelässä sijaitsevaan Dubliniin on matkaa kaksi tuntia, tai sitten voit kulkea upeaa rannikkoreittiä pohjoiseen, jossa Giant's Causeway on alle kahden tunnin matkan päässä.

 

Belfast – pieni kaupunki, jolla on suuri sydän

Belfast on vastakohtien kaupunki ja portti Pohjois-Irlantiin. Rikas ja kiehtova menneisyys yhdistyy eloisaan ja energiseen luonteeseen, joka houkuttelee ihmisiä kaikkialta. Nauti tunnelmasta kuuluisassa katedraalikorttelissa, joka kuuluu kaupungin vilkkaimpiin alueisiin. Siellä on runsaasti yöelämää, ravintoloita ja taidegallerioita. Kuuluisa Titanic-kortteli on loistava vierailupaikka, ja Titanic Belfast on ehdoton nähtävyys! Se on täynnä hienoja pubeja, upeita museoita, kuuluisia katumaalauksia ja kauniita viheralueita – et halua koskaan lähteä! 

 

Sekä Belfastissa että Liverpoolissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että voit valita mieleisesi. Pakkaa kaikki mukaan ilman matkatavaramaksuja! Lähde matkaan lautalla ja nauti autoilulomasta Stena Linen avulla jo tänään!

Matkusta lautalla Belfastiin ja Liverpooliin Stena Eddalla ja Stena Emblalla ja koe, kuinka määrittelemme lauttamatkailun uudelleen! Tarjoamme neljä päivittäistä suoraa purjehdusta sekä päivä- ja iltaylitykset Englannin ja Pohjois-Irlannin välillä. Matka kestää noin kahdeksan tuntia. Nämä kaksi uutta lauttaa ovat kaikkien aikojen...

Lue lisää Lue vähemmän

Purjehdi Stena Eddalla ja Stena Emblalla

Liverpool ja Belfast

Alkaen 165.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAUTTA
Tila

Lautta Belfastiin ja Liverpooliin

  • Stena Edda
  • Stena Embla ferry docked at Liverpool Port
    Stena Embla

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Liverpoolin satama

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Belfastin satama (Liverpooliin)

Purjehdi Stena Eddalla ja Stena Emblalla

Liverpool ja Belfast

Alkaen 165.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.