Haag

Kuninkaallinen seikkailu odottaa!

 

Haagissa on paljon muutakin kuin pelkkää politiikkaa. Tiesitkö, että se on Pohjanmeren rannikon ainoa kaupunki, jossa on hiekkaranta? Nauti vilkkaasta kaupunkielämästä taide-, kulttuuri- ja designer-liikkeissä ennen kuin lähdet 20 minuutin raitiovaunumatkalle ja koet merituulen Scheveningenin rannalla.

 

Aivan kuten Amsterdam, Haag on täynnä upeita taidegallerioita ja museoita. Museo voi olla pieni, mutta Mauritshuisissa on paljon nähtävää, mukaan lukien Johannes Vermeerin ikoninen ”Turbaanipäinen tyttö” -teos. ”Escher in Het Paleis” on pysyvä näyttely kuninkaallisen perheen entisessä palatsissa. Näyttelyssä on optisen harhan taiteilijan Maurits Cornelis Escherin teoksia, ja osana museokokemusta voit jopa luoda oman optisen harhakuvan! Voit helposti menettää ajantajun, kun käyt Kunstmuseum Den Haagissa, jossa on maailman suurin Mondrian-kokoelma, seitsemän aikakauden huonetta, Claude Monet’n ja Pablo Picasson modernia taidetta sekä paljon muuta.

 

Haagissa ei ole pulaa ostoskokemuksista. Piipahda Dennewegiin ja Frederitkstraatiin ja tutustu kauppakatujen ja haute couture -myymälöiden keskukseen ennen kuin palkitset itsesi herkullisella ruokailukokemuksella jossakin Haagin monista upeista ravintoloista. Kävele Hofkwartierissa ja löydä kujien aarrearkku täynnä ostosherkkuja ja ihastuttavia kulinaarisia elämyksiä.

 

Mikään matka Haagiin ei ole täydellinen ilman vierailua Rauhanpalatsiin, joka on yksi kaupungin valokuvatuimmista rakennuksista. Kansainvälinen tuomioistuin ja pysyvä välimiesmenettelytuomioistuin ovat vain kaksi rakennuksessa toimivaa laitosta. Voit varata opastetun kierroksen ja tutustua rakennuksen historiaan ja arkkitehtuuriin. Huippuvinkki – opastetut kierrokset ovat saatavilla vain tiettyinä viikonloppuina, joten katso niiden ajankohta etukäteen suunnitellessasi vierailua.

 

Haagin markkinoilla on yli 500 kojua, ja se on Euroopan suurin ulkoilutori. Sieltä voit ostaa ruokaa, kukkia, vaatteita ja tietokonetarvikkeita.

 

Monien muiden alankomaalaisten kaupunkien tavoin Haagissa on omat kanavansa. Risteile veneretkellä tai matkusta omaan tahtiisi vuokraamalla oma veneesi. Jos olet niin onnekas, että voit käydä kaupungissa elokuussa, voit nauttia täysillä, sillä silloin järjestetään jokavuotinen jazz-festivaali kanaaleissa. Muusikot soittavat kanaalien rantalavoilla ja ponttoneilla.

 

Yksi Haagin parhaista puolista on se, että yhdessä päivässä voit kokea sekä kaupunki- että rantatunnelmia. Lyhyen matkan päässä kaupungista voit matkustaa Scheveningenin rannalle ja nauttia rentouttavasta kävelystä rannalla ja laiturilla tai kokeilla jotain haastavampaa surffaamalla ja vaijeriliu’ulla. 

 

Tutustu Alankomaiden taikaan tunnin aikana vierailemalla Madurodamissa, vuorovaikutteisessa teemapuistossa, jossa on upeita pienoiskokoisia jäljennöksiä kuuluisista rakennuksista, tuulimyllyistä ja kukkasipulipelloista sekä nähtävyyksiä, joihin voit osallistua. Toinen teemapuisto on Drievliet, joka tarjoaa hauskanpitoa koko perheelle esityksineen ja nähtävyyksineen. Huippuvinkki – Drievliet on auki epäsäännöllisesti, joten muista tarkastaa aukioloajat, kun suunnittelet matkaa.

 

Päätä kiireinen päivä Haagissa käymällä Haagin tornissa, joka on yksi kaupungin korkeimmista rakennuksista. Hemmottele itseäsi haluamallasi juomalla Skybarissa (joka on 40. kerroksessa) ja nauti panoraamanäkymistä kaupunkiin.

 

Haagissa on paljon toimintaa ympäri vuoden sekä markkinoita ja festivaaleja. Katso vierailusi aikaiset tapahtumat, kun suunnittelet vierailuasi, jotta et jää mistään paitsi!

 

Se on kaupunki, jossa on runsaasti kulttuuria, historiaa ja henkeäsalpaavia kokemuksia. Varaa matka Haagiin, niin voit odottaa näkeväsi upeaa taidetta, arkkitehtuuria, avaria maisemia ja elinikäisiä muistoja! 

Kuninkaallinen seikkailu odottaa!

 

Haagissa on paljon muutakin kuin pelkkää politiikkaa. Tiesitkö, että se on Pohjanmeren rannikon ainoa kaupunki, jossa on hiekkaranta? Nauti vilkkaasta kaupunkielämästä taide-, kulttuuri- ja designer-liikkeissä ennen kuin lähdet 20 minuutin raitiovaunumatkalle ja koet merituulen Scheveningenin rannalla...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Linella

Nauti matkasta Alankomaihin

Alkaen 79.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Majoituksen kuva

Mercure City Den Haag Central Hotel

Majoituksen kuva

Best Western Plus Plaza Den Haag City Center

Majoituksen kuva

De Salon van Fagel

Majoituksen kuva

La Paulowna Boutique Hotel

Majoituksen kuva

Corona

Majoituksen kuva

Hotel Des Indes

Majoituksen kuva

The Velvet Lodge

Majoituksen kuva

Paleis Hotel

Majoituksen kuva

Carlton Ambassador Hotel

Majoituksen kuva

Park Centraal Den Haag, part of Sircle Collection

Matkusta Stena Linella

Nauti matkasta Alankomaihin

Alkaen 79.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.