Matkusta laivalla Alankomaihin ja aloita seikkailu!

Alankomaalainen seikkailu

 

Tunnettua taidetta, kanaaleja ja auringonkukkia – Alankomailla on paljon tarjottavaa vierailullesi. Suhteellisen pienessä maassa voit tutustua vilkkaisiin kaupunkeihin, jotka ovat täynnä herkullista ruokaa ja kulttuuria, tai voit astua luontoon ja tutustua henkeäsalpaaviin maisemiin, jotka ovat saavutettavissa vain kahden tunnin matkan päässä.

 

Alankomaat on täynnä taidetta, ja maassa on maailman suurimpia taidemuseoita. Olipa kyseessä klassinen tai nykyaikainen taidetyyli, Alankomaat tarjoaa taidetta runsain mitoin. Tutustu Vincent van Goghin ikonisiin maalauksiin Van Gogh -museossa ja tutustu taiteilijaan, jonka perintö on inspiroinut sukupolvien ajan. Amsterdamin Rijksmuseum on kansallismuseo, jossa esitellään keskiajalta nykypäivään ulottuvaa Alankomaiden taidetta ja historiaa. Näyttelyiden joukossa voit tutustua Rembrandt van Rijnin upeaan maalaukseen Yövartio ja Johannes Vermeerin teokseen Maitotyttö. Vinkki: osta lippu verkosta ennen vierailuasi, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaa jonottamiseen, vaan voit käyttää enemmän aikaa taiteen ihailemiseen!

 

Tutustu yhden Euroopan kuuluisimman kirjailijan maailmaan ja tutustu Anne Frankin museoon, jossa hänen inspiroiva tarinansa kerrotaan kyseiseltä aikakaudelta peräisin olevien valokuvien, videoiden ja alkuperäisten esineiden avulla.

 

Pidä taukoa museoista ja sijoita ostoksiin, olipa kyse sitten Amsterdamin, Rotterdamin, tai Arnhemin kirkkaista valoista ja muotiliikkeistä, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja – mikä tärkeintä – budjetteihin! Useimmat Arnhemin kaupat ovat avoinna kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Piipahda Modekwartierissa (tunnetaan myös muotialueina) ja tutustu täynnä muotia ja asusteita olevien myymälöiden aarrevalikoimaan.

 

Nauti seikkailusta satumaisessa Eftelingin huvipuistossa. Tämä kaikenikäisille sopiva satuaiheinen puisto on toivottanut vieraat tervetulleiksi ihmeidensä maailmaan jo vuodesta 1952, mistä lähtien siitä on kehittynyt nykyaikainen teemapuisto.

 

Jokainen kaupunki tarjoaa ruoan ystäville upeita ravintoloita ja ruokailuelämyksiä runsailla herkullisilla makuelämyksillään. Haagissa sijaitseva Callas on Michelin-tähtiravintola, joka tarjoaa erinomaista ruokaa. Jos olet kiireinen, kokeile myyntiautomaatista saatavia kroketteja! Kyllä, pitää paikkansa. Pistäydy pikaruokaketju Febossa ja hemmottele itseäsi myyntiautomaatista hankittavalla kuumalla välipalalla! Sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla Oliebolleneita, jotka ovat kirjaimellisesti ”öljypalloja”, uppopaistettuja makeita nyyttejä, jotka sisältävät hedelmiä ja joille on ripoteltu pölysokeria. Herkullista!

 

Jos haluat rauhoittua hieman, tutustu Alankomaiden henkeäsalpaaviin kansallispuistoihin. Hiekkadyyneistä koostuva Loonin ja Drunenin kansallispuisto on Länsi-Euroopan suurin hiekkasärkkä, ja siellä on erilaisia villieläimiä ja kasveja, jotka kukoistavat ainutlaatuisessa ympäristössään. Tutustu Meinwegin kansallispuiston paikallisiin asukkaisiin, joihin kuuluu yli sata eriväristä lintua, liskoja, peuroja ja perhosia. Jos etsit jotain hieman nopeatahtisempaa, kokeile leijalautailua Terschellingissä tai purjehdusta Frieslandissa.

 

Tasaisen maaston ja lyhyiden matkojen ansiosta mikä olisikaan parempi tapa tutustua Alankomaihin kuin kaksipyöräisen selässä. Pyörävuokraamoita on saatavilla kaikkialla maassa.

 

Tutustu lähellä Rotterdamia ja Dordrechtia (Alankomaiden vanhin kaupunki) sijaitseviin Kinderdijkin majesteettisiin tuulimyllyihin ja näe itse, miten alankomaalaiset ovat hallinneet vettä yli 1000 vuoden ajan. Se on todellinen nähtävyys!

 

Varaa matka Alankomaihin tänään ja tutustu itse historiaan, kulttuuriin ja monivivahteisiin kaupunki- ja maaseutuelämyksiin. 

Alankomaalainen seikkailu

 

Tunnettua taidetta, kanaaleja ja auringonkukkia – Alankomailla on paljon tarjottavaa vierailullesi. Suhteellisen pienessä maassa voit tutustua vilkkaisiin kaupunkeihin, jotka ovat täynnä herkullista ruokaa ja kulttuuria, tai voit astua luontoon ja tutustua henkeäsalpaaviin maisemiin, jotka ovat saavutettavissa...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Linella

Nauti matkasta Alankomaihin

Alkaen 101.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Holland

Hoek van Hollandin satamamme sijaitsee Alankomaiden länsirannikolla, helpon ajomatkan päässä Rotterdamista (30 km), Haagista (20 km) ja Amsterdamista (85 km).

Valitut kohteet

Matkusta Stena Linella

Nauti matkasta Alankomaihin

Alkaen 101.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.