Lähde lauttamatkalle ja tutustu Pohjois-Irlantiin

Seikkailu Pohjois-Irlannissa!

 

Mihin tahansa tahtiin haluatkaan nauttia elämästä, lähde matkalle Pohjois-Irlantiin ja koettavaa kyllä riittää.

 

Belfastiin matkustaminen laivalla on todellinen nähtävyys. Tutustu majesteettisiin Harland & Wolff -nostureihin, jotka tunnetaan nimellä Samson ja Goliath, jossa Titanic-laiva rakennettiin. Hieman kauempana on ikoninen Titanic Belfast, jolle on myönnetty World Travel Awardsin palkinto maailman parhaasta turistinähtävyydestä. Astu sisään ja opi laivan kiehtovasta historiasta interaktiivisen kokemuksen kautta.

 

Belfast on vilkas aktiviteettien keskus, josta löytyy herkullista ruokaa, putiikkihotelleja sekä upeita ostosmahdollisuuksia. Vieraile vilkkaassa katedraalikorttelissa ja nappaa kuva sateenvarjojen sateenkaaresta Duke of York -baarin ulkopuolella tai piipahda Crown Liquor Saloonissa, joka on Belfastin kuuluisin pubi, sekä National Trust -kohteessa.

 

Hanki taidetta ja käsitöitä St. Georgen torilta ja maistele paikallisesti tuotettuja herkullisia tuotteita. Etsitpä sitten jotain aamiaista tai lounasta varten, olet varmasti tyytyväinen tarjontaan!

 

HBO:n hittisarjan Game of Thrones faneille ajomatka Pohjois-Irlannin ympäri on ehdoton, jotta voit nähdä joitakin sarjan kuvauspaikoista. Näe Dark Hedges tosielämässä tai Castle Ward, joka oli Starkin perheen Winterfell-koti. Osallistu äskettäin avatulle Game of Thrones Studio Tour -kiertueelle Banbridgessa ja ihaile sarjan pukuja, ensiluonnoksia ja rekvisiittaa. Vanno uskollisuutta Targaryenin talolle, Starkille tai Lannisterille, kun noudat matkamuiston lahjamyymälästä.

 

Causeway Coast -rannikko on täydellinen paikka seikkailuun. Vieraile Giant’s Causewayllä ja näe maailmankuulut kuusikulmaiset kivet. Jos tunnet olosi rohkeaksi, uskaltaisitko ylittää Carrick-A-Rede-köysisillan? Tämän kallioiden välissä yli 30 metrin korkeudella veden yläpuolella sijaitsevan sillan ylittäminen on todella mahtava kokemus!

 

Jos olet innokas golfaaja, haluat ehkä käydä vaativilla Dunluce- ja Links -kentillä Royal Portrush Golf Clubilla, joka isännöi Open Championship -turnausta vuonna 2019 ja palaa vuonna 2025. Toinen upea golfklubi on Royal County Downin golfkenttä, jossa järjestettiin Irlannin Open Championship -turnaus vuonna 2015.

 

Jos pidät ulkoilusta, kannattaa suunnata Mourne Mountains -vuorille. Kiipeä Slieve Donardille, joka on Pohjois-Irlannin korkein vuori, ja sinut palkitaan näkymillä Dubliniin ja Mansaarelle. Tarjolla on runsaasti metsäisiä puistoja, joissa voit patikoida tai pyöräillä, ja ne sopivat täydellisesti telttaretkeen ja luonnosta nauttimiseen.

 

Toinen kaupunki, johon kannattaa tutustua, on Derry~Londonderry, joka on täynnä perinteitä ja kulttuuria. Vieraile tornimuseossa, tutustu kaupungin historiaan ja nauti henkeäsalpaavista panoraamanäkymistä Foyle-joelle. Guildhall on ollut kaupungin sydän jo vuodesta 1890, ja siellä voit nähdä pääsalin kauniine lasimaalauksineen.

 

Matkalla Derry~Londonderryyn voit poiketa Seamus Heaneyn kotisijalla, joka on upea Nobel-palkinnonsaajan kirjoituksille omistettu tila. Äläkä unohda käydä katsomassa Derry Girls -seinämaalausta ja ottaa valokuvaa kuuluisasta jengistä!

 

Olitpa liikkeellä sitten autolla tai jalkaisin, vieraile Pohjois-Irlannissa, niin saat taatusti upean loman täynnä uusia kokemuksia ja muistoja. 

 

Seikkailu Pohjois-Irlannissa!

 

Mihin tahansa tahtiin haluatkaan nauttia elämästä, lähde matkalle Pohjois-Irlantiin ja koettavaa kyllä riittää.

 

Belfastiin matkustaminen laivalla on todellinen nähtävyys. Tutustu majesteettisiin Harland & Wolff -nostureihin, jotka tunnetaan nimellä Samson ja Goliath, jossa Titanic-laiva rakennettiin. Hieman kauempana...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta suoraan Belfastiin

Nauti matkasta Pohjois-Irlantiin

Alkaen 169.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Belfastin satama (VT4) sijaitsee kätevästi lähellä moottoritieverkostoa M2-moottoritien liittymän 1 ulkopuolella, joten Belfastin keskustaan ja muualle Irlantiin pääsee helposti.

Belfastin satama (VT2) sijaitsee kätevästi lähellä moottoritieverkostoa M2-moottoritien liittymän 1 (Fortwilliam-liikenneympyrä) ulkopuolella, joten sinne on helppo päästä kaikkialta Irlannista.

Valitut kohteet

Matkusta suoraan Belfastiin

Nauti matkasta Pohjois-Irlantiin

Alkaen 169.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.