Belfast

Belfast kutsuu!

 

Belfast on yksi rakkaista kotikaupungeistamme! Viime vuosien aikana tämä kaupunki on muuttunut teollisesta voimanpesästä moderniksi eurooppalaiseksi kaupungiksi. Belfastissa kuulet ainutlaatuista korostusta ja näet mitä ystävällisimpiä hymyjä kaikkialla kaupungissa. Mistään muualta ei löydy näin lämmintä ja eläväistä ilmapiiriä, sen voimme taata!

 

Taksinkuljettajalla, tarjoilijalla, baarimikolla ja pöytänaapureillasi on kullakin tarinansa kerrottavanaan. He antavat mielellään sisäpiirin tietoa kaupungista, joten älä suotta ujostele! Nämä ja monet muutkin paikalliset kohtaat St George’s -aukiolla, jonka viikonloppumarkkinoilla voit hankkia tuoreimpia paikallisia raaka-aineita: rannikon kalaa, Comberin perunoita ja kuumaa katuruokaa eri puolilta maakuntaa ja kauempaakin. Ulster-paistosta sinun on ehdottomasti maistettava!

 

St. Georges sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kaupungintalolta ja tärkeimmästä ostosalueesta Donegall Placen ympäristössä. Suuntaa sieltä hieman koilliseen, niin saavut Cathedral Quarteriin. Tästä kaupungin yöelämän keskuksesta löytyy paljon upeita baareja ja ruokapaikkoja. Mukulakivikatujen ja kiemuraisten teiden varrella sijaitsee huippuravintoloita ja rentoja ruokailupaikkoja, historiallisia pubeja ja upouusia baareja sekä uskomatonta katutaidetta, jota voi verrata jopa Metropolitanin taidemuseon teoksiin.

 

Jalankulkijat voivat ylittää joen Big Fish -patsaan lähistöllä (löydät sen helposti!) saapuakseen yhdelle Belfastin kuumista nimistä: kulje Titanic Quarterin and Maritime Milen kautta ikoniseen Titanic Belfast-museoon, maailmankuuluun turistikohteeseen. Täällä Titanic suunniteltiin, rakennettiin ja laskettiin vesille vuosia sitten. Alumiinipäällysteinen rakennus on jo itsessään upea näky, ja sen yhdeksässä galleriassa koet loistavia tulkintoja ja interaktiivisia elämyksiä.

 

Ulster-museo ja kasvitieteelliset puutarhat ovat edelleen ehdottomia suosikkikohteita perhelomille. Löydät molemmat tunnetun yliopiston mukaan nimetyltä Queen’s Quarter -alueelta. Opiskelijat tulevat tänne eri puolilta maailmaa, mikä tekee tästä kaupunginosasta kansainvälisen keskuksen, jossa on lukuisia kauppoja ja ruokailupaikkoja.

 

Belfastin monet kävely- ja bussikierrokset ovat hieno tapa tutustua tämän pienen mutta vaikuttavan kaupungin rikkaaseen historiaan. Koko kaupunkia voi ihailla ympäröiviltä kukkuloita, joista näet Sampson- ja Goliath-nosturit, Belfast Lough -järven, Mourne-vuoret, Carlingfordin ja Mansaaren. 

 

Tietysti Belfast ja Pohjois-Irlanti tunnetaan nykyään kaikkialla maailmassa myös Game of Thrones -sarjan kotimaana. Ehdoton matkakohde jokaiselle fanille! Game of Thrones on yksi kaikkien aikojen suosituimmista fantasiasarjoista. Sitä kuvattiin Pohjois-Irlannissa 25 eri paikassa, joista jokainen valikoitui kuvauskohteeksi eeppisen karun maaston, historiallisen arkkitehtuurin ja henkeäsalpaavien maisemien ansiosta. Belfastista käsin pääsee helposti näihin paikkoihin, niin maaseudulle kuin metsään ja rannikolle.   

Belfast kutsuu!

 

Belfast on yksi rakkaista kotikaupungeistamme! Viime vuosien aikana tämä kaupunki on muuttunut teollisesta voimanpesästä moderniksi eurooppalaiseksi kaupungiksi. Belfastissa kuulet ainutlaatuista korostusta ja näet mitä ystävällisimpiä hymyjä kaikkialla kaupungissa. Mistään muualta ei löydy näin lämmintä ja eläväistä ilmapiiriä...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse reittisi...

Nauti matkasta Pohjois-Irlantiin

Alkaen 165.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Majoituksen kuva

Leonardo Hotel Belfast

Majoituksen kuva

ETAP Belfast

Majoituksen kuva

Travelodge Belfast Central

Majoituksen kuva

The Malone

Majoituksen kuva

Hilton Belfast hotel

Majoituksen kuva

ibis Belfast City Centre

Majoituksen kuva

Malmaison Belfast

Majoituksen kuva

Gregory by the Warren Collection

Majoituksen kuva

Titanic Hotel Belfast

Majoituksen kuva

Clayton Hotel Belfast

Majoituksen kuva

Queens University Belfast - Elms Village - Hostel

Majoituksen kuva

The Harrison

Majoituksen kuva

Grand Central Hotel

Majoituksen kuva

Ten Square Hotel

Majoituksen kuva

Homely wee House

Valitse reittisi...

Nauti matkasta Pohjois-Irlantiin

Alkaen 165.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Tutustu useampaan kohteeseen

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.