Miten toimitte kadonneiden tavaroiden suhteen?

Kaikki aluksiltamme tai satamistamme löytyvä henkilökohtainen omaisuus lähetetään maissa sijaitseviin löytötavaratoimistoihimme, joista tavarat voi myöhemmin noutaa. Lautoilta löydettyjä tavaroita säilytetään Irlanninmeren reiteillä 30 päivän ajan ennen niiden tuhoamista ja Harwichin ja Hoek van Hollandin välisellä reitillä enintään kolmen kuukauden ajan. Reiteiltä Ruotsiin tai Ruotsista tulleet löytötavarat luovutetaan paikalliselle poliisille 1–3 viikon kuluttua. 

 

Hygieniasyistä lautoille jääneitä tavaroita ei säilytetä, elleivät ne ole erityisen arvokkaita. Talteen otettavia tavaroita ovat esimerkiksi kannettavat tietokoneet ja puhelimet. Jos kyseessä on arvokas tavara, ota meihin yhteyttä. RuotsissaIrlannissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa täytä ”Ota meihin yhteyttä” -sivulta löytyvä asiakaspalvelulomake ja valitse aiheeksi ”Kadonneet tavarat”. Jos sinulla oli varattuna hytti, ilmoita myös sen numero lomaketta täyttäessäsi. Mitään unohtuneita henkilökohtaisia hygieniatuotteita ei säilytetä niiden arvosta riippumatta.

 

Huomaa: Stena Linea ei voida pitää vastuussa kadonneesta tai varastetusta omaisuudesta. Kaikkia matkustajia neuvotaan pitämään arvotavaransa turvallisesti lukittuina ajoneuvoonsa, eikä tavaroita saa koskaan jättää valvomatta matkan aikana.