Näe enemmän, tee enemmän laivalla Irlantiin!

Lämmin tervetulotoivotus odottaa…

 

Vieraile myös "Smaragdisaareksi" kutsutussa Irlannissa, yhdessä Euroopan kallisarvoisimmista jalokivistä. Tämä maa on täynnä historiaa ja legendoja. Nautitpa sitten vilkkaasta tai leppoisasta elämäntyylistä, Irlannissa on jokaiselle jotakin. Tutustu Dublinin ja Galwayn vilkkaisiin kosmopoliittikaupunkeihin ja opi lisää kirjallisuuden ja musiikin vaikutusvaltaisimmista hahmoista samalla kun nautit irlantilaisten kuuluisasta vieraanvaraisuudesta.

 

Pääkaupunki Dublinissa voi kokea kaikenlaisia aktiviteetteja sekä kulttuurielämyksiä. Tutustu kuuluisaan Temple Bar -alueeseen, joka on yksi kaupungin suosituimmista turistikohteista. Alue on täynnä vinkeitä kauppoja, kahviloita ja perinteisiä baareja, ja siellä jokaisen turistin on ehdottomasti käytävä.

 

Hemmottele itseäsi tuopillisella ”Black Stuffia” ja lähde kierrokselle maailmankuuluun Guinness Storehouseen. Siellä pääset tutustumaan Guinnessin historiaan, minkä jälkeen voit nauttia tuopillisen Gravity Bar -baarissa, josta on 360 asteen näkymä kaupunkiin. Väitetään, että Guinness maistuu vieläkin paremmalta Irlannin maaperällä. Entäpä jos menisit vielä askeleen pidemmälle ja joisit olutta lasista, jonka päälle on painettu oma selfiesi? Siinäpä ikimuistoinen kokemus!

 

Kirjallisuuden ystävien kannattaa piipahtaa Trinity Collegessa, jossa on näytillä kuuluisa Kellsin kirja. Tämä 800-luvun käsikirjoitus, joka sisältää Jeesuksen elämästä kertovat neljä evankeliumia, on Irlannin suurin kulttuuriaarre ja maailman kuuluisin keskiaikainen käsikirjoitus. Näyttelyyn sisältyy myös pääsy Long Roomiin, joka on yksi maailman kauneimmista kirjastoista. Sieltä löytyy 200 000 Trinity Collegen vanhinta kirjaa!

 

Jätä Dublinin vilske ja vilinä taaksesi ja matkaa Irlannin suurensuurille vihreille niityille. Koe ikimuistoisia elämyksiä Claren piirikunnassa, ihaile henkeäsalpaavia näkymiä Moherin kallioilla, nauti Wild Atlantic Wayn virkistävistä vesisuihkuista ja näkymistä Aransaarilla. 

 

Nyt on aika virittäytyä kuninkaalliseen tunnelmaan, sillä Irlannissa ei ole pulaa linnoista. Ihaile Limerickissä sijaitsevaa kuningas Juhanan linnaa, Kilkennyn linnaa ja Ashfordin linnaa, jossa pääsee kokeilemaan haukkametsästystä ammattilaisten tapaan! Käy Blarneyn linnassa ja suutele Blarney Stone -kiveä – sanotaan, että siitä saa hyvät puhelahjat!

 

Vieraile Pohjois-Irlannin Belfastissa ja tutustu maailman kuuluisimman laivan historiaan Titanic Belfastissa, tai lähde kaupunkikierrokselle mustan taksin kyydissä, minkä jälkeen voit nauttia herkullisen aterian yhdessä kaupungin lukuisista ravintoloista.  Voit myös pakata tavarat autoon ja lähteä eeppiselle autoretkelle Causewayn rannikkoa pitkin. Katso, kuinka monta kohdetta tunnistat ”Games of Thrones” -sarjasta! Tai jos tunnet olosi todella uskaliaaksi, voit lähteä ylittämään köysisiltaa Carrick-A-Rede, joka sijaitsee 30 metriä kallioiden yläpuolella. Ei herkkähermoisille! 

 

Kulttuurin, historian ja kauniiden nähtävyyksien lisäksi Irlannista löytyy runsaasti kulinaarisia elämyksiä. Mitä ikinä makunystyräsi halajavatkin, tarjolla on lukuisia ravintoloita ja kahviloita.

 

Entäs sitten kaupat! Voit löytää oikeita aarteita kauppakaduilla tai itsenäisissä putiikeissa. Shoppaile säästäväisesti Kildare Villagessa, josta löytyy runsaasti merkkituotteita uskomattoman edulliseen hintaan. 

 

Irlanti on täydellinen vierailukohde kaikkina vuodenaikoina. Koe ikimuistoinen loma tutustuen moniin uusiin paikkoihin.

Lämmin tervetulotoivotus odottaa…

 

Vieraile myös "Smaragdisaareksi" kutsutussa Irlannissa, yhdessä Euroopan kallisarvoisimmista jalokivistä. Tämä maa on täynnä historiaa ja legendoja. Nautitpa sitten vilkkaasta tai leppoisasta elämäntyylistä, Irlannissa on jokaiselle jotakin. Tutustu Dublinin ja Galwayn vilkkaisiin kosmopoliittikaupunkeihin ja opi lisää kirjallisuuden...

Lue lisää Lue vähemmän

Valitse viidestä reitistä

Nauti matkasta Irlantiin

Alkaen 169.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Belfastin satama (VT4) sijaitsee kätevästi lähellä moottoritieverkostoa M2-moottoritien liittymän 1 ulkopuolella, joten Belfastin keskustaan ja muualle Irlantiin pääsee helposti.

Belfastin satama (VT2) sijaitsee kätevästi lähellä moottoritieverkostoa M2-moottoritien liittymän 1 (Fortwilliam-liikenneympyrä) ulkopuolella, joten sinne on helppo päästä kaikkialta Irlannista.

Dublinin satama on rakennettu erityisesti Stena Linen Superferry-lauttoja varten. Stena Linen Dublinin lauttaterminaali sijaitsee kuusi kilometriä Dublinin keskustasta itään. Satamaan on helppo löytää kaikkien satamaan johtavien pääteiden varsilta löytyvien lukuisten opasteiden ansiosta.

Rosslare Europort sijaitsee Rosslaren satamassa N25:n päässä, ja se on merkitty selkeästi kaikkiin satamaan johtaviin liikenneopasteisiin. Satamaan on 20 minuuttia Wexfordista, 1 tunti 20 minuuttia Waterfordista, 1 tunti 45 minuuttia Kilkennystä, 2 tuntia 15 minuuttia Dublinista ja 3 tuntia Corkista.

 

Rosslare on pieni kylä, jossa on ruokakauppa, pankki, hotelleja, majataloja, pubeja ja ravintoloita.

Valitut kohteet

Valitse viidestä reitistä

Nauti matkasta Irlantiin

Alkaen 169.00€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.