Stena Linen ”Extra”-nimisen jäsenklubin logo.
Stena Line Extra -jäsenyys

Ansaitse pisteitä rekisteröitymällä

Kirjaudu tai rekisteröidy Stena Line Extra -jäsenpalveluun, niin pääset näkemään henkilökohtaiset tarjoukset ja voit ansaita pisteitä kaikista ostoksistasi

Uskollisimpien asiakkaidemme palkitseminen

Kiittääksemme uskollisimpia asiakkaitamme Stena Linen valinnasta olemme luoneet kanta-asiakasjärjestelmäämme erityisen Extra Gold -jäsenyystason. Extra Gold -jäsenet eivät ainoastaan ansaitse kaksinkertaisia pisteitä, vaan he voivat myös hyödyntää tällä sivulla esitetyt ainutlaatuiset edut.

 

Extra Gold -jäseneksi liittyminen on helppoa – jäsenyytesi päivitetään automaattisesti tasolta Blue tasolle Gold, kun olet ansainnut tarpeeksi pisteitä 12 kuukauden aikana.

 

Jos et ole Extra-jäsen, voit rekisteröityä täällä.

Kaksinkertaisesti pisteitä

Ansaitse kaksinkertainen määrä pisteitä varauksista ja laivassa tehdyistä ostoksista, mikä tarkoittaa kymmentä pistettä jokaista kulutettua euroa tai puntaa kohti. Voit käyttää kyseisiä pisteitä tulevien matkojen ja hyttien ja aterioiden kaltaisten ennakkoon varattujen lisäpalveluiden maksamiseen.

 

Ei palvelumaksuja

Arveletko suunnitelmiesi mahdollisesti muuttuvan? Gold-jäsenten ei tarvitse maksaa palvelumaksua, kun varaukset ja varausten muutokset tehdään asiakaspalvelun ja satamien kautta. Maksat vain hintaeron (soveltuvissa tapauksissa) ja hintatyypin mukaisen muutosmaksun.