Lautta Rosslareen ja Fishguardiin

Stena Nordica tarjoaa kätevän ja rentouttavan tavan matkustaa Rosslareen ja Fishguardiin. Purjehdi lyhin ja nopein reitti Etelä-Walesin ja Irlannin välillä. Valittavana on 4 päivittäistä lauttamatkaa. Voit rentoutua ylellisessä Stena Plus Loungessa, nauttia kahvia Social Café -kahvilassamme tai halutessasi hemmotella itseäsi ostoksilla Duty Free Shopissamme. Laivassa riittää aina tekemistä! Tarjoamme myös ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa pääasiallisissa aulatiloissa, joten voit surffailla Irlanninmerellä poistumatta istuimeltasi.

 

Lähde autoilumatkalle Fishguardista Rosslareen

Lauttamatka Rosslareen on paras tapa saavuttaa Irlannin aurinkoinen kaakkoisosa. Pakene rutiinia ja lähde tutustumaan läheisiin Wexfordin, Waterfordin ja Kilkennyn ydinalueisiin. Voit myös matkustaa pidemmälle ja saavuttaa pääkaupungin Dublinin alle kahdessa tunnissa ja Corkin alle kolmessa tunnissa.

 

Nauti kaikesta, mitä Kaakkois-Irlannissa on tarjolla

Wexford tunnetaan kultaisista hiekkarannoistaan. Puutarhan ystävät nauttivat kauniista Wexford Garden Trail -polusta ja historian ystävät haluavat varmasti tutustua linnoitusten ja nähtävyyksien tarjontaan. Älä myöskään unohda maistaa mansikoita – Wexford on kuuluisa niistä!

 

Rosslaresta Fishguardiin – lyhin ja nopein ylitys

Matkusta lautalla Walesin lounaisosassa sijaitsevaan Fishguardiin. Tämä kaunis alue on kuuluisa upeista rannoistaan ja mahtavista maisemistaan. Cardiff, Swansea ja Bristol ovat kaikki lyhyen matkan päässä Fishguardista, ja Lontoo on alle 5 tunnin ajomatkan päässä.

 

Tutustu Etelä-Walesiin

Etelä-Wales on yksinkertaisesti upea. Tutustu Pembrokeshireen ja sen omaperäiseen maisemaan, upeisiin näkymiin, hiekkarantoihin ja dramaattisiin merikallioihin. Aja hieman kauemmas ja nauti vilkkaasta yöelämästä Cardiffissa, Walesin pääkaupungissa. Myös Lontoo on helposti saavutettavissa.

 

Kun matkatavaroista ei veloiteta maksua, voit pakata kaiken mukaan ja nauttia autoilumatkasta Stena Linen avulla!

 

Uutta! Duty Free -kauppa satamassa

Jos matkustat autolla, voit saada upeita säästöjä laivalla ja lisäksi tehdä isoja tukkuostoksia Duty Free -satamamyymälöissämme Holyheadissä ja Fishguardissa! Löydä vain näistä kaupoista saatavilla olevia tukkutarjouksia – pysäköi autosi, osta verovapaan kiintiön verran tuotteita ja anna autosi tehdä raskas työ. Hauskaa shoppailua! 

Stena Nordica tarjoaa kätevän ja rentouttavan tavan matkustaa Rosslareen ja Fishguardiin. Purjehdi lyhin ja nopein reitti Etelä-Walesin ja Irlannin välillä. Valittavana on 4 päivittäistä lauttamatkaa. Voit rentoutua ylellisessä Stena Plus Loungessa, nauttia kahvia Social Café -kahvilassamme tai halutessasi hemmotella itseäsi ostoksilla...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Nordicalla

Rosslare ja Fishguard

Alkaen 189€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAUTTA
Tila

Reitin laivat

  • SONY DSC
    Stena Nordica

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Rosslare Europort sijaitsee Rosslaren satamassa N25:n päässä, ja se on merkitty selkeästi kaikkiin satamaan johtaviin liikenneopasteisiin. Satamaan on 20 minuuttia Wexfordista, 1 tunti 20 minuuttia Waterfordista, 1 tunti 45 minuuttia Kilkennystä, 2 tuntia 15 minuuttia Dublinista ja 3 tuntia Corkista.

 

Rosslare on pieni kylä, jossa on ruokakauppa, pankki, hotelleja, majataloja, pubeja ja ravintoloita.

Näytä sivu Rosslaren satama

Fishguardin satama sijaitsee 1,6 kilometrin päässä Fishguardin keskustasta luoteeseen. Fishguard sijaitsee Walesin lounaisosassa, ja sinne pääsee idästä M4- ja A40-tien kautta tai pohjoisesta A497-tien kautta.

 

Stena Nordicalla on kaksi päivittäistä lauttavuoroa Rosslareen ympäri vuoden.

 

Käy sataman Duty Free -kaupassa

Jos matkustat autolla, voit hyödyntää upeita säästöjä laivalla ja lisäksi tehdä isoja tukkuostoksia Duty Free -satamamyymälöistämme! Holyheadistä, Fishguardista ja Harwichista löydät erityisiä tukkutarjouksia, jotka ovat saatavilla yksinomaan satamissa.

Pysäköi vain autosi, osta verovapaan kiintiön verran tuotteita ja anna autosi tehdä raskas työ, jotta sinun ei tarvitse! Duty Free -satamamyymälämme ovat aina avoinna matkustajille.

 

Voit katsoa verovapaiden ostosten määrän täältä tai pyytää apua henkilökunnaltamme. 

 

Hauskaa shoppailua!

 

Näytä sivu Fishguardin satama

Matkusta Stena Nordicalla

Rosslare ja Fishguard

Alkaen 189€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.