Bretagne

Pidätpä sitten tutkimusmatkailusta, hyvän ruoan nauttimisesta tai haluat vain taukoa arkeen, varaa matka Bretagneen ja anna aikaa itsellesi!

 

Bretagne, joka tunnetaan nimellä Pikku-Britannia, sijaitsee Länsi-Ranskassa, ja se on täydellinen matkakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Kanava toisella puolella, Atlantti toisella – Bretagnen rannikko on Ranskan pisin, joten voit nauttia kävelyretkistä, lähteä veneretkelle tai vaikka melomaan.  

 

Bretagnen rannikolla sijaitsee eniten majakoita koko maailmassa, ja nämä merten vartijat ovat avoinna vierailijoille. Plouguerneaussa sijaitsevan Île Vierge -majakan huipulle vie tarkalleen 365 askelta. Jyrkkä nousu on vaivansa arvoinen, sillä se on maailman korkein kivimajakka. 

 

Varaa aikaa eläinten tarkkailuun, sillä Bretagnen rannikko on täynnä merinisäkkäitä ja lintuja. Näe pullonokkadelfiini, bongaa harmaahylje lepäämässä suosikkiasennossaan, jota kutsutaan ”banaaniksi”, jolloin sen pää ja häntä ovat koholla, tai matki lunnia, joka tunnetaan myös ”meripapukaijana” kirkkaan nokkansa ansiosta. 

 

Puhdista hiekka jaloistasi ja sujauta jalkasi patikointikenkiin, sillä Bretagne on täynnä patikointireittejä. Jos pidät metsäretkistä, vieraile lumotussa Brocéliande-metsässä tai matkusta kauemmas Maggiorejärven alueelle ja tutustu upeisiin luonnonpuistoihin.

 

Bretagnen kiehtova kulttuuri ja perinteet vievät sinut ajassa taaksepäin. Seikkaile vuosisatoja vanhojen kaupunkien kaduilla, ota vastaan pakopelihaaste keskiaikaisessa linnoituksessa tai tanssi Bretonin säkkipillien tahdissa aamuun asti. Bretagnen alue on täynnä legendoja ja perinteitä. Sinun tarvitsee vain tutustua niihin!

 

Bretagnen ruokakulttuuri saa veden herahtamaan kielelle, sillä herkkuja löytyy niin maalta kuin mereltä. Isossa kampasimpukassa maistuu ripaus merta, ja ohukaisen kruunaa suolalla maustettu kinuski. Näiden mehukkaiden ruokien maistelu onkin oivallinen syy lähteä liikkeelle ja tutustua tarkemmin alueeseen!

 

Bretagnesta löytyy kaikki mahdollinen; henkeäsalpaavia rannikoita, koskematonta luontoa ja herkullista ruokaa; Bretagnessa arki unohtuu.

Pidätpä sitten tutkimusmatkailusta, hyvän ruoan nauttimisesta tai haluat vain taukoa arkeen, varaa matka Bretagneen ja anna aikaa itsellesi!

 

Bretagne, joka tunnetaan nimellä Pikku-Britannia, sijaitsee Länsi-Ranskassa, ja se on täydellinen matkakohde mihin vuodenaikaan tahansa. Kanava toisella puolella, Atlantti toisella...

Lue lisää Lue vähemmän

Purjehdi suoraan Rosslaresta Cherbourgiin

Nauti matkasta Ranskaan

Alkaen € 259 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Purjehdi suoraan Rosslaresta Cherbourgiin

Nauti matkasta Ranskaan

Alkaen € 259 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Tutustu useampaan kohteeseen

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.