Varaa lemmikkiystävällinen hyttisi

Jokaisella perheenjäsenellä on oikeus rentoutua ja nauttia matkasta – lemmikit mukaan lukien. Lemmikkiystävälliset hyttimme ovat saatavilla Liverpoolin, Holyheadin, Fishguardin ja Cherbourgin reiteillä ja varmistavat, että koko perhe voi pysyä yhdessä merimatkan aikana.

 

Mukavat lemmikkiystävälliset hyttimme on suunniteltu lemmikit ja niiden omistajat mielessä pitäen. Voit oikaista pitkäksesi, rentoutua ja nauttia matkasta, ja lemmikkisi voivat viettää aikaa merellä suosikkipaikassaan: aivan sinun rinnallasi

 

Lue lisää lemmikkihytin varaamisesta ja lemmikkien kanssa Irlanninmerellä matkustamista koskevista käytännöistä. Odotamme jo, että saamme toivottaa sinut ja lemmikkisi tervetulleeksi laivalle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lemmikkihyteistä

Lemmikkiystävällisiä hyttejä on seuraavilla reiteillä:

 

  • Cherbourg – Rosslare: Stena Vision ja Stena Horizon
  • Liverpool – Belfast: Stena Edda ja Stena Embla
  • Holyhead – Dublin: Stena Adventurer ja Stena Estrid
  • Fishguard – Rosslare: Stena Nordica

 

Reitillä Cairnryan – Belfast ei ole saatavilla lemmikkihyttejä. Lemmikit eivät ole sallittuja Stena Superfast Suites -hyteissä. Toukokuussa 2023 avaamme lemmikkien oleskelualueen reitillä Cairnryan – Belfast.

Yhdessä hytissä saa olla enintään kaksi lemmikkiä. Mikäli lemmikkejä on tätä enemmän, ne täytyy viedä koiramajoitukseen (jos saatavilla) tai jättää ajoneuvoon laivoilla, silloin kun se on sallittua.

 

Jos matkustat jalan useamman kuin kahden lemmikin kanssa ja olet varannut hytin, mutta sinulla ei ole etukäteen varattua koiramajoituspaikkaa ylimääräisille lemmikeille, et voi matkustaa.

 

Jos laivalla ei ole koiramajoitusta ja/tai lemmikkejä ei ole sallittua jättää ajoneuvoosi, et voi matkustaa, ja varauksen muuttamisesta veloitetaan maksu.

Lemmikkihyttimme on muokattu kahden tai neljän makuupaikan Standard-hyteiksi. Hyteissä on oma WC, pesuallas, suihku, pyyhkeet ja suihkugeeli (vain matkustajien käyttöön) ja TV.

 

Lisäksi vinyylilattiahyteissä on vesipulloja ja pissa-alustat lemmikeille. 

Hygieniasyistä EMME tarjoa lemmikeille sänkyjä tai ruokakuppeja. Matkustusmukavuuden varmistamiseksi suosittelemme, että tuot mukanasi sängyt, ruokakupit ja kakkapussit lemmikeillesi.

Koirat, kissat, marsut, hamsterit ja fretit saavat matkustaa lemmikkiystävällisissä hyteissä ja koiramajoituksessa. Yhdessä hytissä saa olla enintään kaksi lemmikkiä.

 

Kanien, marsujen, hamsterien ja frettien täytyy olla turvallisessa kuljetuslaatikossa ja pysyä siinä koko laivamatkan ajan etukäteen varatussa koiramajoituksessa tai lemmikkihytissä – niitä ei saa ottaa ulos kuljetuslaatikosta.

Lemmikkihytit voidaan varata verkossa asiakaspalvelumme kautta. Suuren kysynnän vuoksi sinun täytyy tehdä varaus ennakkoon ajoissa varmistaaksesi paikan.

Koska jokaisella laivalla on rajallinen määrä lemmikkihyttejä ja kysyntä on kovaa, kehotamme kaikkia matkustajia varaamaan lemmikkihytin jo varausta tehdessään. Jos lemmikkihyttejä on vapaana, se voidaan lisätä olemassa olevaan varaukseen ennen matkaa.

 

Asiakkaiden ei tule saapua satamaan ilman jo vahvistettua lemmikkihytin varausta. Jos näin tapahtuu, eikä lemmikkihyttejä ole vapaina, sinun täytyy laittaa lemmikkisi koiramajoitukseen (jos koiramajoitus on saatavilla) tai jättää lemmikki ajoneuvoosi, jos se on sallittua laivalla. Jos koiramajoitusta kuitenkaan ei ole vapaana tai jos laivalla ei ole koiramajoitusta tai lemmikkien jättäminen ajoneuvoon ei ole sallittua, et voi lähteä matkaan.

 

Jos sinun ei sallita matkustaa siksi, ettei sinulla ole vahvistettua lemmikkihytin tai koiramajoituksen varausta, sinun täytyy tehdä uusi varaus jollekin toiselle lähdölle, jolla lemmikkihyttejä tai koiramajoituksia on saatavilla. Sinun täytyy maksaa muutosmaksu, mahdollinen hintaero sekä lemmikkihytin tai koiramajoituksen hinta.

Lemmikkisi ja muiden matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi koirasi täytyy olla joustamattomassa (ei flexi) hihnassa ja pitää kuonokoppaa ollessanne yleisillä alueilla – eli hyttisi ulkopuolella. Tämä sisältää kaikki laivan tilat, joissa lemmikit ovat sallittuja, sekä terminaalin ja kuljetusbussit.

Kun poistut ajoneuvostasi mennäksesi hyttiisi, lemmikkisi on oltava joko kuljetuslaatikossa (suurin sallittu koko 80 cm x 52cm x 52 cm) tai joustamattomassa (ei flexi) hihnassa. Turvallisuuden varmistamiseksi suosittelemme myös, että lemmikeillä on kuonokoppa yleisissä tiloissa.

Vain opas- ja avustuseläimet sallitaan laivan kaikilla alueilla, mm. baareissa, ravintoloissa ja myymälöissä.

Jos lemmikilläsi on vaikeuksia olla yksin, sinun tulee pysyä hytissä. Jos sinun täytyy poistua hytistä, sinun tulee tehdä se vain hyvin lyhyeksi ajaksi. Jos lemmikkisi ei tule toimeen yksinään, älä jätä sitä yksin lyhyeksikään aikaa, sillä se saattaa aiheuttaa melua, vahingoittaa hyttiä tai häiritä muita matkustajia.

Stena Adventurer -laivalla (Holyhead – Dublin) ja Stena Nordica -laivalla (Fishguard – Rosslare) lemmikkien täytyy pysyä hyteissä koko laivamatkan ajan. Kaikkien lemmikin omistajien täytyy siivota lemmikkinsä jäljet sekä hyteissä että kannella.

 

Stena Edda -laivalla (Liverpool – Belfast), Stena Embla -laivalla (Liverpool – Belfast), Stena Estrid -laivalla (Holyhead – Dublin), Stena Horizon -laivalla (Cherbourg – Rosslare) ja Stena Vision -laivalla (Cherbourg – Rosslare) matkustavat lemmikit voivat ulkoilla ja liikkua raittiissa ilmassa ja käydä tarpeillaan sille varatulla alueella ulkokannella. Lemmikit täytyy pitää joustamattomassa (ei flexi) hihnassa, ja niillä on oltava kuonokoppa kyseisellä alueella. 

Lähtöselvityksessä ei ole eroja, vaikka matkustaisitkin lemmikin kanssa ja olisit varannut lemmikkihytin, matkustitpa sitten ajoneuvolla tai jalan.

Kaikkiin lemmikkiystävällisiin hytteihin kohdistuu ylimääräisiä siivousvaatimuksia, ja käytämme lemmikkiystävällisiä puhdistusaineita.

 

Pyydämme kaikkia hyttimatkustajia heittämään koiran aiheuttamat jätteet pois ennen hytistä poistumista.

Se ei ole sallittua. On ehdottoman kiellettyä käyttää lemmikkiä suihkussa lemmikkihyteissä. Hytin käyttö tällaiseen tarkoitukseen voi aiheuttaa ongelmia viemäröinnissä, ja voimme joutua poistamaan hytin käytöstä, jolloin sinä olet vastuussa mahdollisesti aiheutuvista vahingonkorvauksista.  

Kyllä, lemmikkisi kaikkien rokotusten ja kirppulääkityksen on oltava ajan tasalla.

Lemmikkiallergiasta kärsivien ei tule varata lemmikkihyttiä missään olosuhteissa.  

Olet suoraan vastuussa kaikesta huonekaluille tai petivaatteille aiheutuneista vahingoista. Liiketoimintaehdoissamme ilmoitamme, että Emme ole vastuussa mistään mahdollisesta velvollisuudesta tai vahingosta, jonka lemmikkieläimesi aiheuttaa laivassa. Hyväksyt, että jos lemmikkieläimesi aiheuttaa henkilövamman tai onnettomuuden, sinusta voidaan tehdä ilmoitus asianmukaisille viranomaisille, mikä voi joissakin tapauksissa johtaa rikos- tai muuhun oikeudelliseen vastuuseen.