Lautta Halmstadiin ja Grenåhon

Matkusta lautalla Ruotsin Halmstadiin ja Tanskan Grenåhon Stena Nautican kyydissä. Rentoudu laivalla, nauti herkullinen ateria, hyödynnä tarjouksia laivan kaupassa ja nauti upeista merinäkymistä.  Ylitys kestää vain 4 tuntia 35 minuuttia ja voit valita joko päivä- tai yömatkan. Mitä tahansa valitsetkin, nautit upeasta matkakokemuksesta.

 

Halmstadista tai Grenaasta ei voi matkustaa jalan.

 

Grenåsta Halmstadiin Stena Nautican kyydissä

Matkusta Grenåsta Halmstadiin lautalla, ja pääset tutustumaan Ruotsin länsirannikkoon. Nauti ulkoilusta ja Hallandin pääkaupungin Halmstadin kauniista maaseudusta.   

 

Halmstad – Hallandin pääkaupunki

Halmstad on suosittu matkailukohde, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa, mukaan lukien ostosmahdollisuudet, hiekkarannat, golfkentät, historia ja kauniit maisemat. Tutustu Halmstadin linnaan ja Möllegårdin luonnonpuistoon, upeaan Danska Fall -vesiputoukseen sekä Lyngan hiekkadyyniin.

 

Risteile Halmstadin ja Grenån välillä 

Stena Nauticalla voit katsoa elokuvan, ja lapset ihastuvat Game Zone -pelitilaamme sekä leikkialueeseen, jossa on runsaasti LEGO®-leluja.  Hemmottele itseäsi korottamalla matkustusluokkaasi Stena Plus Loungeen tai varaa hytti, joka tarjoaa entistäkin enemmän yksityisyyttä ja tilaa rentoutumiseen. Tulet nauttimaan Grenåsta ja muusta. 

 

Tutustu kaikkeen, mitä Grenålla on tarjottavana

Kun matkustat lautalla Halmstadista Grenåhan, saavut Keski-Jyllantiin, josta voit käydä tutustumassa kaikkeen, mitä Tanskalla on tarjottavana. Nauti Grenåssa täydellisestä vierailusta, jonka aikana voit esimerkiksi käydä pitkillä rantakävelyillä ja erinomaisilla illallisilla. Tarjolla on myös muuta nähtävää ja koettavaa.  Lyhyen ajomatkan päässä on idyllisiä kyliä, joissa on ristikkorakenteisia taloja, hyvin säilyneitä linnoja ja kartanoita sekä erinomaisia golfkenttiä. Tutustu Kattegat-keskuksessa haihin ja koe vielä enemmän jännittäviä hetkiä Pohjoismaiden suurimmassa huvipuistossa Djurs Sommerlandissa.

 

Joten miksi et pakkaisi autoa ja lähtisi autoilulomalle Stena Linen avulla?

Matkusta lautalla Ruotsin Halmstadiin ja Tanskan Grenåhon Stena Nautican kyydissä. Rentoudu laivalla, nauti herkullinen ateria, hyödynnä tarjouksia laivan kaupassa ja nauti upeista merinäkymistä.  Ylitys kestää vain 4 tuntia 35 minuuttia ja voit valita joko päivä- tai yömatkan. Mitä tahansa valitsetkin...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Nauticalla

Halmstad ja Grenå

Alkaen 83.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAUTTA
Tila

Lautta Halmstadiin ja Grenaahan

  • Stena Nautica ferry at sea
    Stena Nautica

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Denmark

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Halmstadin satama

Ole hyvä ja käy tutustumassa satamiemme sivuihin, joista löydät mm. tietoa:

• Pysäköintimahdollisuuksista

• Aukioloajoista

• Sataman palveluista

• Liikenneyhteyksistä

• Käyntiosoitteet

Näytä sivu Grenaan satama

Matkusta Stena Nauticalla

Halmstad ja Grenå

Alkaen 83.20€, yksi suunta, yksi henkilöauto ja kuljettaja

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.