Etsi ja varaa

LEGOLAND® Billund Resort

Paljon enemmän kuin pelkkä LEGOLAND®

LEGOLAND® Billund Resortissa on useita Tanskan suosituimmista perhekohteista. Tunnin ajomatkan sisällä voit vierailla jännittävässä kuninkaanlinnassa, eläinpuistossa, viikinkikylässä, tanskalaisilla hiekkarannoilla, tehdä valassafarin ja paljon muuta. 


LEGO® NINJAGO® World

LEGO® NINJAGO® World on seikkailu, jossa ninjataidot joutuvat koetukselle. Oletteko riittävän ketteriä läpäisemään Lloydsin laserlabyrintin? Ja oletteko valmiina vuoden suurimpaan haasteeseen, jossa on osattava hallita neljää eri elementtiä: Tulta, salamoita, maata ja jäätä?

Duplo Land Legolandissa
DUPLO® LAND

DUPLOLAND® on värikäs yli 500 neliömetrin leikkimaa kaikkein pienimmille. Täällä kaikki on rakennettu DUPLO® -palikoista - vaikkakin 15 kertaa suuremmassa koossa. Laitteita ovat: Duplo® Express, Duplo® Flygplan, LEGONDOL® – missään näistä ei ole pituusrajoja. 

Imagination Zone Legolandissa
Imagination Zone

Atlantis by SEA LIFE® on oikea paikka, jos haluat nähdä oikeita haita ja kaloja kaikissa sateenkaaren väreissä. Katso myös Skandinavian suurin 4D-elokuva. Ja myös uusi LEGO NINJAGO® – nämä näet vain LEGOLAND®issaAtlantiksessa ei ole pituusrajoja. 4D filmeissä on ikärajat. 

Knight's Kingdom Legolandin huvipuistossa Tanskassa
Knights' Kingdom

Tapaa rohkeat ritarit, entisaikojen viikingit ja prinsessat. Kokeile Viking River Splash -ajelua, jos et pelkää pieniä roiskeita. Aja Dragon Ridella ja koe miltä tuntuu istua tultasyöksevän lohikäärmeen selässä, tai katso keskiaikainen esitys, jossa stuntit ja akrobaatit esittävät huimia temppuja. Pituusraja aikuisen seurassa: Draken 100-120 cm, Viking River Splash 115 cm.

Leogredo Town, Legoland
Legoredo Town

LEGOREDO® Town on paikka, jossa voit aistia villin lännen tunnelmaa. Leiki yhdessä, mukana ovat cowboyt, intiaanit ja kullankaivajat. Kääri hihat ja huuhdo "kultaa", joka sitten sulatetaan mitaliksi. Saat sen muistoksi mukaasi. Jos haluat jahdata aaveita noidutussa peililabyrintissa, voit tehdä sen jännittävällä matkalla The Haunted House -talon läpi. Mutta varo, että et eksy!

Miniland, Legoland
Miniland

Minilandin sijaitsee keskellä LEGOLAND®ia. Täällä voit kokea hienon maailman pienoiskoossa ja voit tunnistaa useita kuuluisia rakennuksia eri puolilta maailmaa. Kaikki tämä on rakennettu yli 20 miljoonasta LEGO® palikasta. Näet myös pienoismallit viidestä maailman korkeimmasta rakennuksesta, jotka on rakennettu LEGO® palikoista.

Adventure Land, Legolandissa Tanskassa
Adventure Land

Täällä koko perhe voi haastaa toisensa ja kilpailla keskenään eri taidoissa ja pitää yhdessä hauskaa. Kilpailkaa vaikka kuka sammuttaa tulipalon nopeimmin tai osallistukaa koko perhe jännittävään aarteenetsintään! Sinulle, joka pidät vauhdista etkä pelkää vedenalaisia pommeja, Jungle Racers on pakollinen seikkailu! 

Merirosvolaiva Legolandin huvipuistossa Tanskassa
Piratland

Nosta purjeet ja lähde seikkailuun. Mutta älä pelkää, vaikka pommeja ja kanuunoita on paljon. Ota perheesi mukaan ja lähde matkalle merirosvolaivalla, ja ammu muita aluksia ennen kuin itse saat osuman. Tai purjehdi Kapteeni Rogersin merirosvoluolaan!

Vuoristorata Polar Landissa Legolandin huvipuistossa
Polarland

Polarlandissa näet oikeita eläviä pingviinejä. Käy Penguin Bay Talksissa, jos haluat oppia lisää pingviinien elämästä. Tai testaa vuoristorata Polar X-plorer, joka kulkee hurjaa 65km/h nopeutta, ja jossa on 5 m vapaata pudotusta. Täällä on myös hieno lentäjäkoulu, jossa voit suunnitella oman lentomatkan!