Etsi ja varaa

Givskud Zoo - upea eläintarha ja safari

Eläintarha, Safari ja Dinosauruksia - vain 20 minuutin ajomatkan päässä on Legoland®

Täältä löytyy yli 50 erilaista eläinlajia ja yhteensä yli 700 eläintä. Aja jännittävälle safarille omalla autolla ja näe leijonia, sarvikuonoja, seeproja, kirahveja ja monia muita eläimiä suoraan oman autosi ikkunasta! Koe eläintarha myös jalkaisin ja näet mm. elefantteja ja susia. Jos tykkäät dinosauruksista, kannattaa käydä katsomassa myös 50 oikeassa koossa olevaa eläintä dinosauruspuistossa. GIVSKUD ZOOssa voit nähdä eläimiä todella läheltä!


Mammutti näyttely Givskudin eläintarhassa
Takaisin jääkaudelle

Käy myös mielenkiintoisessa "Takaisin jääkaudelle" -näyttelyssä. Siellä näet mm. mammutteja, villasarvikuonoja ja paljon muuta. 

Dinosaurus jäljitelmä Givskudin eläintarhassa
Dinosauruspuisto

Tutustu Tanskan suurimpaan ja suosituimpaan dinosauruspuistoon. Täällä näet yli 50 dinosaurusta niiden luonnollisessa koossa! Mukana on suurin kasvissyöjä dinosaurus, joka on jopa 40 metriä pitkä sekä aikoinaan hyvin vaarallinen petoeläin  - Tyrannosaurus rex.


Leijonan pentuja Givskudin eläintarhassa Tanskassa
Leijonapuisto

GIVSKUD ZOOssa voit nähdä leijonia todella lähietäisyydeltä. Aja omalla autolla läpi leijonapuiston tai hyppää eläinpuiston bussiin ja käy tervehtimässä eläinten kuningasta. 

Tyttö syöttää kamelia Givskudin eläintarhassa Tanskassa
Pääset lähelle eläimiä

Täällä voit nähdä eläimet todella läheltä. Ja hyvällä tuurilla pääset itse auttamaan eläintenhoitajia, kun he syöttävät kameleita. 

Apinoita Givskudin eläintarhassa Tanskassa
Apinat

Käy tervehtimässä myös apinoita. Berberiapinat (Barbary Macaque) ovat kivoja kavereita, jotka viihtyvät ulkona läpi vuoden. 


Gorilla-vauva emonsa sylissä Givskudin eläintarhassa Tanskassa
Pienet eläinvauvat

GIVSKUD ZOOssa syntyy söpöjä eläinvauvoja ympäri vuoden. Koita nähdä niitä, kun teet kierroksen eläinpuistossa.