Huomaa

Selvitä ennen lähtöäsi – matkaasi liittyvät voimassaolevat matkustusohjeet ja maahantulorajoitukset.

Matkustusvaatimukset

Ison-Britannian ja Euroopan uudelleenavautuessa on tärkeää olla tietoinen viimeisimmistä virallisista matkustusohjeista, mukaan lukien kohdemaasi maahantulo- ja testausvaatimukset.  Matkustusrajoitukset voivat muuttua usein, joten on tärkeää, että tarkistat tiedot virallisilta maan viranomaisten sivustoilta ennen varaamista ja ennen matkaan lähtöä, jotta voit olla varma, että sinulla on viimeisimmät tiedot ja neuvot. Olemme koonneet alle linkit näiden viranomaisten sivustoille. 

 

Ennen matkaan lähtemistä varmista, että sinulla on kaikki kohdemaassasi vaadittavat Covid-19-asiakirjat, sillä ilman niitä et ehkä voi matkustaa.  On sinun velvollisuutesi varmistaa, että sinulla on kaikki vaadittavat asiakirjat, joita vaaditaan jokaisen matkustajan matkaa varten.

 

Hyvinvointisi on meille tärkeintä.  Lue lisää parannetuista turvatoimistamme täältä turvallisen matkustuksen sivultamme.

Valitse alta kohteesi

Matkustaminen Isoon-Britanniaan

Vieraile verkkosivulla https://www.gov.uk/uk-border-control katsoaksesi viimeisimmät matkustusohjeet ja -vaatimukset.

Matkustaminen Tanskaan

Vieraile verkkosivulla https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark katsoaksesi viimeisimmät matkustusohjeet ja -vaatimukset.

Matkustaminen Ranskaan

Vieraile verkkosivulla https://www.gouvernement.fr/info-coronavirus katsoaksesi viimeisimmät matkustusohjeet ja -vaatimukset.

Matkustaminen Saksaan

Vieraile verkkosivulla https://www.auswaertiges-amt.de/de/ReiseUndSicherheit/covid-19/2296762 katsoaksesi viimeisimmät matkustusohjeet ja -vaatimukset.

Matkustaminen Irlantiin

Vieraile verkkosivulla https://www.gov.ie/en/publication/77952-government-advice-on-international-travel katsoaksesi viimeisimmät matkustusohjeet ja -vaatimukset.

Matkustaminen Latviaan

Vieraile verkkosivulla https://www.mfa.gov.lv/en/information-travellers-latvia-provisions-preventing-spread-covid-19 katsoaksesi viimeisimmät matkustusohjeet ja -vaatimukset.

Matkustaminen Alankomaihin

Vieraile verkkosivulla https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad katsoaksesi viimeisimmät matkustusohjeet ja -vaatimukset.

Matkustaminen Puolaan

Uusimmat matkaohjeet ja -vaatimukset ovat osoitteessa https://www.gov.pl/web/coronavirus/travel 

Matkustaminen Ruotsiin

Vieraile verkkosivulla https://www.krisinformation.se/en/hazards-and-risks/disasters-and-incidents/2020/official-information-on-the-new-coronavirus/travel-restrictions katsoaksesi viimeisimmät matkustusohjeet ja -vaatimukset.

 

Käy usein kysyttyjen kysymysten sivullamme lukemassa voimassa olevista tunnistustavoista.