Etsi ja varaa

The Reef Hotel & Resort

Karibialainen elämyskylpylä kaiken ikäisille Fredrikshamnissa

The Reef on hieno seikkailu sekä pienille että suurille vesipedoille. Tämä elämyskylpylä ja hotelli sijaitsee vain kävelymatkan päässä lauttaterminaalista ja Frederikshavnin keskustasta. Täällä nautit 32 asteisesta vedestä, aaltoaltaasta ja hyvästä musiikista. Ui, kiipeile ja sukella katsomaan altaan pohjalla olevia aarteita tai ota vain rennosti jossakin kylpylän porealtaista.


The Reef Frederikshamn
Päivämatkat

The Reef on ainutlaatuinen vesiseikkailu koko perheelle. Se sijaitsee kävelymatkan päässä Fredrikshamnin lauttaterminaalista. Altaiden vesi on 32 asteista, voit kokeilla myös aaltoallasta tai ottaa muuten vaan rennosti palmujen katveessa. Ui, kiipeile, sukella aarteiden luokse ja rentoudu jossakin porealtaista. 

Vinkki: Päivittäin on vain rajoitettu määrä tarjoushintaisia paikkoja. Jos et löydä sopivana päivänä vapaita paikkoja The Reefistä, vapaita huoneita saattaa silti löytyä hotellista. Joten mikset viipyisi vähän pidempään ja yövy The Reef hotellissa.

Hyvätasoinen 2 hengen huone The Reef hotellissa Frederikshavnissa
Huoneet

Nuku sikeästi ja herää virkeänä hyvälle hotelliaamiaiselle
The Reef Hotel & Resort Frederikshavnissa on 210 valoisaa ja raikasta huonetta. Hotellissa on myös muutama perhehuone, joihin sopii 2 aikuista ja 3 lasta. Kaikkiin huonehintoihin sisältyy aamiainen ja langaton internet. 

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen hotelliin tulopäivänä on klo 16:00 alkaen ja huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 11:00. Jos huoneesi on valmiin jo ennen klo 16:00, voit saada huoneen jo aikaisemmin. 

Pääsy elämyskylpylään
Sisäänpääsy elämyskylpylään on tulopäivänä jo klo 08:00 alkaen. Lähtöpäivänä kylpylää voi käyttää vain jos kylpylässä on tilaa. Pukuhuoneen kaappia varten pitää varata 20 DKK.

Herkullisia ruokia The Reef hotellin Calypso ravintolassa Frederikshavnissa
Ravintolat

Päivän seikkailu elämyskylpylässä alkaa varmaan nälättää. Silloin The Reef hotellin ravintolat tulevat apuun kaiken ikäisille. Täällä voit valita yksinkertaisempia annoksia rantabaarista, karibialaisen buffeen tai tyylikkään 3 ruokalajin illallisen. Kaikissa on ripaus karibialaista tunnelmaa. 

Ravintolat

The Reef tarjoaa kaikkea mukavaa: Aktiviteetteja, hyvää ruokaa, perheen yhteistä aikaa tai romanttisen illallisen pariskunnalle. Nauti mukavasta tunnelmasta, täällä on tilaa sekä pienille, että suuremmille aivan kuin karibialaisella saarella. Voit valita paikan loungesta, jostakin mukavasta baarista tai suuresta perheravintola Calypsosta. 

Jos etsit rauhallisempaa, tavallisuudesta poikkeavaa iltaa, ravintola Det Gule Pakhus on siihen ainutlaatuinen vaihtoehto. Täällä on rauhallinen ympäristö ja monipuolinen menu, josta löytyy sekä klassikoita että jännittäviä uutuuksia.

Värikkäitä drinkkejä The Reef hotellin baarissa
Uusi vuosi

Uuden vuoden aatto The Reef Hotel & Resort
Vietä karibialainen uusi vuosi The Reef Hotel & Resort hotellissa Frederikshavnissa.

Tervetuloa viettämään uuden vuoden vastaanottoa The Reef hotelliin. Voit valita 2 eri uudenvuoden paketista: Karibialainen juhla kylpylässä sis. buffet ravintola Calypsossa tai Kuubalainen Uuden vuoden gaala Det Gule Pakhusetissa (HUOM! Vain aikuisille). Kumpaankin vaihtoehtoon kuuluu hienot uuden vuoden juhlat sis. ruoka, tervetulodrinkki, kahvi/tee ja kuohuviini.