Etsi ja varaa
Tietoa Covid-19 / Koronavirukseen Liittyen

Koronavirus COVID-19 näyttää jatkavan leviämistä ja ymmärrämme sen huolen ja epävarmuuden, mitä tästä seuraa. Seuraamme tilanteen kehittymistä erittäin tarkkaan. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja teemme lukuisia eri toimenpiteitä varmistaaksemme kaikille turvallisen ja mukavan matkan. Emme peri muutoskuluja niiltä matkustajilta, jotka haluavat muuttaa varauksensa lähtöpäivää. Tämä koskee kaikkia reittejämme lähdöillä 30.04.2020 asti.

 

Voit itse muuttaa varauksesi lähtöpäivää kirjautumalla varauksellesi täältä


Viimeisimmät tiedot koronavirukseen ja matkaehtoihin liittyen löytyvät täältä


Viimeisin tieto koskien matkoja Tanskaan, Puolaan, Saksaan ja Latviaan


Lautat Tanskaan

Göteborg - Frederikshavn & Halmstad - Grenå


Göteborg - Frederikshavn

Heti kun olet noussut lautalle, olet jättänyt arjen taaksesi. Täällä sinun on helppo rentoutua. Istahda alas vaikka pidemmäksi aikaa ravintolassa, anna silmiesi levähtää merelle.


Alk.    €39

Auto + kuljettaja


Halmstad - Grenå

On useita syitä miksi Stena Nautica on perheiden suosikki matkalla Tanskaan ja Jyllantiin. Asuntoautolla tai -vaunulla tämä on paras oikotie lomalle. Nyt uusi lauttareitti Halmstad - Grenå.


Alk.    €40

Auto + kuljettaja


Laivat Göteborgista ja Halmstadista Tanskaan

Lautat Tanskaan, Saksaan ja Puolaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line 
Stena Line lautat tarjoavat joka päivä matkoja Ruotsista Tanskaan reiteillä Göteborg – Fredrikshavn sekä Halmstad - Grenaa. Sen lisäksi meillä on laivat Ruotsista Saksaa, Ruotsista Puolaan ja Norjasta Tanskaan. Sivustollamme löydät lauttayhteydet, tarkistat hinnat sekä ostat lauttaliput.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

GlobalSign