Etsi ja varaa
KORONAVIRUS | KASVOMASKI -VAATIMUKSET & PÄIVITYKSET LAIVOILLAMME

Nyt kun kaikki reittimme jatkavat taas säännöllistä liikennöintiä, olemme ottaneet käyttöön useita ylimääräisiä varotoimenpiteitä varmistaaksemme turvallisen ja mukavan matkan kaikille asiakkaillemme. Yleisten turvallisuutta koskevien ohjeiden mukaisesti kasvomaskin käyttäminen on pakollista satamissamme ja lautoillamme kaikilla Tanskan ja Ruotsin välisillä reiteillä sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlanninmerellä tilanteissa, joissa turvallista etäisyyttä muihin matkustajiin ei ole mahdollista noudattaa. Lue lisää turvallisuusohjeista Matkusta turvallisesti–sivultamme. Voit myös muuttaa varaustasi verkossa.

Lautat Tanskaan

Göteborg - Frederikshavn & Halmstad - Grenå


Göteborg - Frederikshavn

Heti kun olet noussut lautalle, olet jättänyt arjen taaksesi.

Täällä sinun on helppo rentoutua. Istahda alas vaikka pidemmäksi aikaa ravintolassa, anna silmiesi levähtää merelle.


Alk.    €44

Auto + kuljettaja


Halmstad - Grenå

On useita syitä miksi Stena Nautica on perheiden suosikki matkalla Tanskaan ja Jyllantiin. Asuntoautolla tai -vaunulla tämä on paras oikotie lomalle. Nyt uusi lauttareitti Halmstad - Grenå.


Alk.    €60

Auto + kuljettaja


Lautat Tanskaan, Saksaan ja Puolaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line 
Stena Line lautat tarjoavat joka päivä matkoja Ruotsista Tanskaan reiteillä Göteborg – Fredrikshavn sekä Halmstad - Grenaa. Sen lisäksi meillä on laivat Ruotsista Saksaa, Ruotsista Puolaan ja Norjasta Tanskaan. Sivustollamme löydät lauttayhteydet, tarkistat hinnat sekä ostat lauttaliput.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

GlobalSign