Lähde laskettelulomalle Ruotsiin ja Norjaan

Matkusta lautalla, niin saat otettua mukaan kaiken, mitä tarvitset täydellistä laskettelulomaa varten

 

Vuoret kutsuvat tänä talvena, ja Stena Line on paras vaihtoehto, kun haluat matkustaa autolla Tanskasta Ruotsin ja Norjan laskettelukohteisiin.

 

Rentoudu ensin laivassa samalla kun matkustat Frederikshavnista Göteborgiin tai Grenaasta Halmstadiin – ja nauti sitten kauniilla maisemilla ilahduttavasta ajomatkasta Ruotsin parhaisiin laskettelukohteisiin. Voit valita joko Sälenin rinteet tai pidemmän – mutta upean – ajomatkan Åreen, josta löytyy Ruotsin laajin vuoristoalue. Halutessasi voit myös ajaa pidemmälle pohjoiseen Norjan puolelle, missä Trysil tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille ja Strandafjellet on erityisen kiehtova kohde, sillä siellä pääsee laskettelemaan revontulten alla.

 

Ota mukaan laskettelulasit, sukset, lumilauta ja kaikki muu, minkä saat autoosi mahtumaan: lautoillamme ei ole rajoituksia matkatavaroiden määrälle, joten voit tuoda mukanasi kaiken, mitä tarvitset voidaksesi viettää ikimuistoisen loman Euroopan parhaissa rinteissä.

Upeita lasketteluelämyksiä Ruotsissa ja Norjassa

Matkusta lautalla

Matkusta lautalla, niin saat tuotua mukanasi kaikki tarvitsemasi lasketteluvälineet

Upeita lasketteluelämyksiä Ruotsissa ja Norjassa

Matkusta lautalla

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.