Laskettelulomat Ruotsiin ja Norjaan

Nappaa mukaan hattu, laskettelulasit ja hanskat – Ruotsin ja Norjan vuoret kutsuvat! Koe upeiden laskettelurinteiden riemastuttava jännitys, olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen. Ja illan laskeutuessa voit potkaista monot jaloistasi, hengittää syvään, rentoutua ja nauttia après ski -tunnelmasta. 

 

Säästä 20 % lauttalipusta, kun varaat ”lauttamatkan ja majoituksen” yhdessä. Muista, maksat aina vähemmän, kun varaat kuljetuksen ja majoituksen yhdessä! Kumppanimme Sembon kanssa meillä on upea valikoima laskettelukohteita Ruotsissa ja Norjassa, aina Idrestä Säleniin ja Geilosta Hafjelliin.  Majoitusvaihtoehdot ovat tyylikkäitä ja mukavia, ja ne ovat kaikki lähellä rinteitä.

 

Sinun tarvitsee vain pakata autoosi mukaan kaikki, mitä tarvitset hauskalle laskettelureissulle, ja valmistaudu hyppäämään laivan matkaan Tanskassa reitillemme Frederikshavnista Göteborgiin tai Grenaasta Halmstadiin. Unohtumaton seikkailu odottaa!

 

Varaa nyt Sembon kautta

Upeita lasketteluelämyksiä Ruotsissa ja Norjassa

Varaa lauttamatka + majoitus Sembon kautta

Säästä jopa 20 % varatessasi lautan ja majoituksen yhdessä

Upeita lasketteluelämyksiä Ruotsissa ja Norjassa

Varaa lauttamatka + majoitus Sembon kautta

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä asiakastukeen