Etsi ja varaa

Kokea puola

Mennään kertoa Tekemistä ympärillä Gdynian, Sopotin ja Gdanskin, Puolan Riviera.

On paljon löydettävää! Muun Pohjois-Puolassa suurimmista ostoskeskuksista, parhaita ravintoloita, baareja ja kahviloita, joissa voit syödä ja juoda puoleen hintaan vastaan ​​hemma.Här ovat paljon kulttuuria ja historiaa, hienoja hotelleja ja Beauty Spa. Tässä ovat luonnonilmiöitä, dyynit Leba ja upeita rantoja, jossa jopa kärkeen 14 maailman paras!


Puola
Kaupungit
KAUPUNGIT

Tutustu Pohjois-Puolassa suurimmista ostoskeskuksista, parhaita ravintoloita, baareja ja kahviloita, joissa voit syödä ja juoda puoleen hintaan kotiin.Kolme kaupunkia Sopot, Gdynia ja Gdansk ovat pohjimmiltaan kasvanut isoon kaupunkiin, joten ehdit kokea paljon muutamassa päivässä!

Perhe & Lapset
PERHE & LAPSET

Vie lapset Puolaan ja nauttia hauskaa toimintaa yhdessä! Entä valjastamiseen oivaltamisen iloa on Hewelianum, tehdä omia karkkeja osoitteessa CiuCiu tai ottaa ratsastaa Aqua Parkin 70-metrinen vesiputous?

KAUPPAKESKUS
KAUPPAKESKUS

Alueella Gdanskissa ja Sopot ovat monenlaisia ​​ostoksia kaikissa muodoissa. Pieniä kauppoja, kojuja, ja suuri moderni ostoskeskukset. Yhdistä ostoksia Riviera kohtuuhintaista ruokaa ja juomaa tahansa kaikkia mukavia ravintoloita.

Wellness & SPA
WELLNES & SPA

Puolassa, kylpylät yleisiä jopa vuonna 1800 sen jälkeen lääkäri Napoleonin armeija oli rakentanut useita kylpy taloja rannikolla. Nykyään tämä ylellinen spa ja kauneus kylpylät. Lisäksi se maksaa vain noin puolet kotona Ruotsissa.

Loopys World
Loopys World

Kokea puola | Stena Line