Etsi ja varaa
Tietoa Covid-19 / Koronavirukseen Liittyen

Koronavirus COVID-19 näyttää jatkavan leviämistä ja ymmärrämme sen huolen ja epävarmuuden, mitä tästä seuraa. Seuraamme tilanteen kehittymistä erittäin tarkkaan. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja teemme lukuisia eri toimenpiteitä varmistaaksemme kaikille turvallisen ja mukavan matkan. Emme peri muutoskuluja niiltä matkustajilta, jotka haluavat muuttaa varauksensa lähtöpäivää. Tämä koskee kaikkia reittejämme lähdöillä 31.5.2020 asti.

 

Voit itse muuttaa varauksesi lähtöpäivää kirjautumalla varauksellesi täältä


Viimeisimmät tiedot koronavirukseen ja matkaehtoihin liittyen löytyvät täältä


Viimeisin tieto koskien matkoja Tanskaan, Puolaan, Saksaan ja Latviaan


Jos olet epävarma matkasi suhteen, voit halutessasi muuttaa matkavarauksesi avoimeksi lipuksi. Tämä koskee kaikkia varauksia, joiden lähtöpäivä on ennen 31.5.2020. Tällöin alkuperäinen varaus perutaan, mutta varauksen arvo jää käyttöösi vuoden 2020 tai 2021 lähdöille. Uusi varaus tulee tehdä 30.11.2020 mennessä. Voit muuttaa varauksesi itse avoimeksi lipuksi nettisivullamme kohdassa “Omat sivut”. Siihen tarvitset vain varausnumeron ja sähköpostiosoitteesi. 

Matkat Puolaan

Karlskrona - Gdynia

Pääset helposti Puolaan reitillä Karlskrona-Gdynia. Lähde risteilylle tai vietä muutama päivä Puolassa. Puola tarjoaa jokaiselle jotakin: ostoksia, hyvää ruokaa ja juomaa sekä kulttuuria ja historiaa hyvin edullisesti! Lautalla voit nauttia Pure Nordic Spa kylpylästä. Koe rituaalikylpy meidän kuumissa lähteissä, testaa seikkailusuihkut tai ainoastaan rentoudu.


KOE PUOLA

Puolassa on paljon löydettävää! Pohjois-Puolan suurimmista kauppakeskuksista, parhaista ravintoloista ja baareista kahviloihin, joissa voit syödä ja juoda puoleen hintaan.


Lautat Puolaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line linjat 
Stena Line lautat tarjoavat merikuljetuksen kolme kertaa päivässä reitillä Karlskrona - Gdynia. Stena Spirit, Stena Vision sekä Stena Baltica lautat lähtevät joka päivä Puolaan. Sivustollamme löydät lauttalinjat, tarkistat hinnat ja ostat lauttaliput.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

SSL