Etsi ja varaa
KORONAVIRUS | KASVOMASKI -VAATIMUKSET & PÄIVITYKSET LAIVOILLAMME

Nyt kun kaikki reittimme jatkavat taas säännöllistä liikennöintiä, olemme ottaneet käyttöön useita ylimääräisiä varotoimenpiteitä varmistaaksemme turvallisen ja mukavan matkan kaikille asiakkaillemme. Yleisten turvallisuutta koskevien ohjeiden mukaisesti kasvomaskin käyttäminen on pakollista satamissamme ja lautoillamme kaikilla Tanskan ja Ruotsin välisillä reiteillä sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlanninmerellä tilanteissa, joissa turvallista etäisyyttä muihin matkustajiin ei ole mahdollista noudattaa. Lue lisää turvallisuusohjeista Matkusta turvallisesti–sivultamme. Voit myös muuttaa varaustasi verkossa.

Matkat Puolaan

Karlskrona - Gdynia

Pääset helposti Puolaan reitillä Karlskrona-Gdynia. Lähde risteilylle tai vietä muutama päivä Puolassa. Puola tarjoaa jokaiselle jotakin: ostoksia, hyvää ruokaa ja juomaa sekä kulttuuria ja historiaa hyvin edullisesti! Lautalla voit nauttia Pure Nordic Spa kylpylästä. Koe rituaalikylpy meidän kuumissa lähteissä, testaa seikkailusuihkut tai ainoastaan rentoudu.


KOE PUOLA

Puolassa on paljon löydettävää! Pohjois-Puolan suurimmista kauppakeskuksista, parhaista ravintoloista ja baareista kahviloihin, joissa voit syödä ja juoda puoleen hintaan.


Lautat Puolaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line linjat 
Stena Line lautat tarjoavat merikuljetuksen kolme kertaa päivässä reitillä Karlskrona - Gdynia. Stena Spirit, Stena Vision sekä Stena Baltica lautat lähtevät joka päivä Puolaan. Sivustollamme löydät lauttalinjat, tarkistat hinnat ja ostat lauttaliput.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

SSL